Originally Posted by
Deniz Ali
Eş dost torpille analist alınıyor bazı bankalara AKBANK OLAMAZ , benim kafadan 5 basamaklı rakamları çarparken adam hesap makinesinde logoritma işlemi değil bildiğin 4 işlem yapamıyor 30 saniye içinde hesaplayamıyor .
onlara ehil demiş arkadaş.
ehil kim ya, sen kim oluyorsun eyy ehil arkadaş hak ettiğini mi düşünüyorsun çalıştığın pozisyonu ? ,
ÜSTÜN ANALİZ BECERİLERİN İLE BANKA BİLANÇOSU ANALİZ ETMEYİ BAŞARAMAZSINIZ. COPY PASTE İŞİDİR O YAPILAN..
Gülmekten fenalık gelecek İQ LLARI 120 OLABİLİR AMA matematiksel analiz yeteneği ve çok ciddi araştırmacı merakı olmadan o çalışana analizci denmez , torpille işe girmiş ...yazdığı raporlara ise analiz denemez , KOPYALA YAPIŞTIR İŞİ OLMASIN o işler.. COPY PASTE Çİ DENİR galiba bunu bir yazsan iyi olurdu .mtc beye hitaben yazıyorum ama kızmıyorum da
kalemi eline alan bir takım aracı kurum , bazı bankaların çalışanı , kamu yöneticisi ve siyasi parti üye ve fikriyatının avukatı olmuş o mercilerden maaş aldığınızı, çıkar ilişkisine girdiğinizi mi ispat ediyorsunuz anlamış değilim !!
MEDYATİKLER BU YETİDEN UZAKMIŞ
bir daha çok güldürdün beni kardeş o medyatik sözde uzmanlar aldıkları duyumların da yardımıyla tüm gizli saklı bilgileri borsa hedeflerini ... kamuoyuna açıklar mı ? dünyada şeffaflık ve demokrasi zirvelerde mi geziyor ? uzmanlar tüm fiyat hedeflerinş hesaplayanlardan haber alsalar emin olup bilseler BUNU HEPİMİZLE PAYLAŞAKLAR ÖYLE Mİ :)))
AHMET MERGEN BEY VAR çok severim ahmet abiyi, aç izle vidolarınını bankalar hakkında temel fikir sahibi de olursun , bilanço analizi ise İLERİ DÖNÜK yapmak cidden çok kolaydır. Ortalama ZEKALARI BİRAZ AŞABİLİR AMA , merak etme diferansiyel denklem çözmeyen adam anlamaz bu işin kolaylığından..
Mühendislik bizi ezmiş hesaplamada nükleer fizikçiye çevirmiş haberin var mı TÜRKİYEDE İYİ BİR TEKNİK MÜHENDİS NELERİ hesaplıyor 1 gün içinde ?
4 İŞLEMDEN ibaret ilkokul matematiğinden halllice bir hızla, banka bilançosunun 500 kalemini analiz edip YÖNTEM BİLİMSEL sadelikle 1-3 sene sonrası için hesaplanmaz mı sanıyorsun.