11.39da İnfo 18452 lot aldı iş yatırımdan
Printable View
11.39da İnfo 18452 lot aldı iş yatırımdan
Buradayım. Çalı arkasında izliyorum. Sadece dün 900k civarı komisyon gelirini kasaya koydu şirket. Bi ara paylaşırım son durumu
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Herkese selamlar, 2020/9 finansal raporunu kontrol ederken şirketin "Müşterilerden Alınan Faiz Gelirleri" bölümünde çok ciddi bir artış sağladığını gördüm. 8 milyon civarında olan gelir 18 milyona fırlamış.
Bu maddeyi etkileyen faktörler nedir, neden böyle bir sıçrama yapmış olabilir? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Saygılar.
info "info'da ki" ışığı gördü sanirim
baya yardiriyor
Müşterilere verilen kredilerden alınan faizler etkiliyor. Zaten tüm tantana da bu yüzden, şirket o kadar fazla kredi kullandırıyor ki artık kasadaki para yetmiyor, bedelli yapmaya çalışıyor. Fakat SPK 3 aydır onaylamadığından dolayı bedelliyi yapamıyor, dolayısıyla hem maliyetsiz krediyi müşteriye kullandırarak ekstra gelir elde edeceği yerde edemiyor, bono ihraç tavanı yükselmediği için bono da çıkaramıyor ve müşterilere kredi kullanmakta sorun yaşıyor. Bedellinin info için bu kadar hayati olmasının en önemli sebeplerinden biri de bu.
Elini kolunu sallaya sallaya bu tahtada 180bin lot toplanabiliyor muymuş ya ?
spk'ya başvuru 14 agustosta yapılmış. bugün 13 kasım.yani 3 aylık süre bugün bitiyor. ben mi yanlış anlıyorum arkadaşlar?
yatırım tavsiyesi değildir.
İnfo Yatırım 258,733 lot 11.32 maliyet ile en büyük alıcıydı, en büyük satıcı 68,938 lot ile Ünlü Yatırım. Ünlü başkasının malını sattı, haftaya beklemeye devam
3 ay mevzusu nerede geçiyor, bilgisi olan arkadaş var mıSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist: 3.659.993.520
Viop: 1.377.095.620
Gelir: 642.307
bugünki hacimler bu şekilde. resim nasıl ekleniyor bilmediğim için bu şekilde yazdım.
https://twitter.com/bemir03/status/1...859435009?s=20 bu hesapta günlük olarak twitterda paylaşıyor hacim bilgilerini. üç ay sınırlamasına dair spk sitesinde birşey göremedim belki benim gözümden kaçmıştır. twitterda da üç ay sınırından bahsedenler olmuş ama orada da bir dayanak göremedim. gerçek mi şehir efsanesi mi bilen biri cevaplarsa herkes öğrenmiş olur.
Kısa vadede vur kaç bekleyenler çok bekleyebilir
Belki aylarca bu fiyatlarda kalacak.
Ben bedelli sonrası da hareket beklemiyorum.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/0OLwFd.jpg neden son ceyrek kar rakamlarinda ciddi bir artis bekledigimin kaniti budur. Ekim en iyi hacim olmus kasim onuda gececek nasipse ! İnsallah yil sonu 55-60 milyon kar gerceklesebilir duruyor
yatırım tavsiyesi degildir
Bu çeyrekte kar geldi de ne oldu.
Burada bir arkadaş bazı senetlere çöp diyordu.
Bak çöpler ne oldu.
Sen anladın kendini anladı isen isminide yazarım.
Hayek
Öyle bir şey yok. 6 ay sonra onaylanan bile var diye hatırlıyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar Günaydın. Bizim şirket neden alt pazarda? Ana pazara çıkması için ne gerekiyor?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ben hazır balık istiyorum[emoji3] ne yapınca bir üst pazara çıkarız
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Likidite şartını sağlamadığı için alt pazarda.1 milyon tl hacim için herhalde <7.5 olması lazım. Sadece bu şartı sağlamıyor daha önce mail atan olmuştu bu cevap verilmişti. Bedelliden sonra sağlar mı bilemiyorum. Ytd
Hadi bakalım, inşallahSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Sn. Müsterimiz, BIST düzenlemesi uyarinca 16.11.2020 den itibaren Alt Pazar paylarinda alis islemi yapabilmek icin gerekli risk bildirim formunu islem öncesinde online uygulamalarimizdan veya web sitemizden https://www.xxxxx.com.tr/alt-pazar linkinden onaylayabilirsiniz"
alt pazarda islemlerinizi devam ettirebilmek icin herkes risk bildirim formunu onaylamali yoksa islem kisitina maruz kalinabilir. herkes bir baksi herkese bu mesaj gelmis olmali gozardi edilmesin
fade dnsı fade kontrolmatik esen bunlar çöpmü sen bazılarına çöp demiştin...
Yani senin aldığın hisse çöp değil diğerleri çöp...
Sen türkiye de işlem gören hiç bir hisse senedine çöp diyemessin.
çöp demen için en azından örnek fade kadar sermayen olmalı insanlara ekmek veren birisi olmalısın ki bu sözün geçsin.
Ben senin yorumlarını daha önce okudum hiç kıvırma ben öyle bir şey yazmadım diye.
Hiç duydunmu örnek mustafa koç ali koç ali sabancı vb bir çok üst düzey yönetici den türkiye nin her hangi bir şirketine çöp dediklerini.
Ki onlar seni milyon defa satın alacak insanlar onlar demek ki sanayi ve aile terbiyesi almış kişiler. Ve ülkemdeki hiç bir kuruma şirkete çöp demeyen kişiler.ama sen kendini bilmem ne sanıyorsun her halde.
Hayek efendi
sözüm sana hayek bey
Ben eg co lara çöp demiştim bilanco ve faaliyet baktıktan sonra, 2 hafta sonra tahtaları kapandı. Yani çöp yok değil var, fikirdir tabi bana göre size göre si olur ama tahta kapanırsa çöp diyen hakli3 çıkar, net.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben esen icin cok guzel bir sirket ifadesini kullandim yatirim yapilabilir dedim, kontrolmatik ile ilgili konusmadim bile ! papil ve ard konusunda yatirim yapilir dedim.
ama fade ve dnsh konusunda yazdiklarim sayfalarinda ortada ! acilis fiyatlarina ve piyasa degerleri ile yaptiklari is gozonune alindiginda bana gore cop sirket. bu piyasa fiyatlarini haketmiyorlar.
fikrimin arkasindayim.
kaldiki bir yanlisin daha var ben bu hisseleri de aldim. ve para kazandim ! sen ne dedigini, ne konustugunu bilmedigin gibi anlama ve okuma konusunda da problem yasiyorsun.
uzuldum senin adina
daha fazla bu sayfayi mesgul etmemek adina seni engelliyorum ! maalesef engelledigim 2. forumdassin. burda kimse bu polemigi okumak zorunda degil.
hayir burdan bana niye satastigini da anlamis degilim, uslubunda kotu efendi mefendi tarzi konusuyorsun ! tkuru sayfasinda tuccar nickli anlama guclugu ceken biri vardi yazma tarzin onu hatirlatti bana ? neyse
herkesten ozur dilerim sayfayi isgal ettigimiz icin
Uşak seramik baya bekletmişti ama ne kadar süre geçmişti hatırlamıyorum
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldız pazar için o şart gerekli ana pazar için 60 milyon yeterli.
Evet diğer tüm şartları sağlıyor
Payları Ana Pazar'da işlem görecek şirketlerin;
Piyasa değerinin 60.000.000 TL'den büyük olması,
Fiili dolaşımdaki payların piyasa değerinin 30.000.000 TL'den büyük olması,
Fiili dolaşım oranının%10'dan büyük olması,
Yerli bireysel yatırımcı sayısının 500'den büyük olması,
İlgili şirketin paylarında imtiyaz bulunması halinde fiili dolaşım oranının %90' dan küçük olması,
Likidite oranının 7,5'ten küçük olması gerekmektedir.
Ayrıca Alt Pazar'da yer alan paylardan FDPD'si (Fiili Dolaşımdaki Payların Piyasa Değeri) 30 milyon TL'den büyük ve Ek Kriter - Temettü Getirisi %10'dan büyük olanlar diğer kriterlere bakılmaksızın Ana Pazar'da işlem görecektir.
Teşekkürler zor dostum. Ben geçmiş zamanda böyle uzun bir süre sonra onay alan şirket olduğunu hatırlıyorum ama inan sen yazmasan bulamazdim. Yuzlerce kap haberini gözden gecirmem gerekirdi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar ortaklar. 11 tl nin altına sarkınca ortak olduk artık :-) şimdi bedelli kabul edildi diyelim. bu yıl karlar bilindiği uzere 6m 7m 17.7m şeklinde geldi ve son ceyrek daha iyi gibi.sermayenin de artmasıyla 2021 ilk 2 ceyrek bilançolari geldiğinde(6 ve 7 silindiginde) sizce toplam kaç milyon kâra ulaşılır? [ben 90m dusunuyorum(0.9tl hbk)bedelli sonrası fiyat 4.5tl olacak şu anda bu durumda fk 5 lere inecek dusuncesindeyim fiyat burada kalirsa] sizin yorumlarınız çok değerli.
Hocsm hedefim 100 m 2021, borsa aksilik etmezse. Ama benin için daha önemlisi her çeyrek karını yüzde 10 artırması.
2020 4.q 19 5
2021 1q 21 5
20212.q 23 5
2021 3.q 26 yani totalde yıllıklandırılmış 90 5 ve bedelli ile 100 ü devirmesi. Bakalım nasip. Hbk 1 tl bölünme sonrası hedefim.