Biz kendi hissemize bakalım 1Lirayı gorurmuyuz ne dersiniz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Biz kendi hissemize bakalım 1Lirayı gorurmuyuz ne dersiniz
063 ten satış emri verip iptal ve 093 ten satış emri verip yine iptal edenler den okduk.fakat 1.10 den satış yazıp iptal etmedik fakat almak istemediler.
080 altına salmayarak ve şurupun ortaklığı da hala durduğuna göre operasyonun kalan bölümü için cezaların bitmesi bekleniyor gibi.093 üzerinde kapanışlar süreci hızlandırır.
Teşekkür ederim sağolasın hocam 8 yıl beklemişim 22 martta kadar daha beklerim ne var ki
VBTS nin amaci işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanmasi ve yatrimciyi aşiri volatilitenin getirdıgı risklerden korumakmiş:kahkah:
tedbir süresi de 15 gün kesmezse ağir abileri 45 gune kadar uzayabilirmiş.evet tahtayi izliyoruz kaç seanstir o kadar adil işlemler oluyor ki kendimi hiç bu kadar guvende hissetmemiştim.sağol spk
isfin e 3ay brut takas gelmiş pes
tahtalari bozdu sepeka
0.86 /8418 lot
kör havuz alim satim yapmak mumkun degil sağlikli felć etti tahtayi spk arayin mutlaka
0212 334 55 00 SISLI SUZER PLAZA CIMERE ŞIKAYET EDIN
0.87 kapaniş 536k alişta
afiyet olsun
sosyal medyada t.a. lar gòrüyorum gülüyorum var mi bir babayiğit bu konuda?sütşurup kafasina gore mi göturuyor eliot mu uyguluyor?:oleyo:konya yi takip ediyorum gunlerdir halka açikliği 16% yaklaşik duzgun sirket ama ordada sert hareketler oluyor artik hiçbirşeyin kuralin gecerliligi kalmadi bu kumarhanede dipten biriktirip çelik gibi sinir sabirla beklemek şart
0.89 78k lot
evet sonunda alet madenin üzerine çikti bu da oldu yillar sonra
1 yaşima daha girdim
7 lerden maliyetli arklar varmiş
boşuna demiyoruz tahtada şeytan var sımdilik melek insan kiliginda
1999 larda iflas 60 tl yi gordu mu?
0.92 kapanis 1M LOT
Doğrudur 2008de benim gibi altın bozdurdu girdiyse bugünkü maliyetim 4 TL ama ben 2008den beri takip ederim ev aletini en fazla 1.70 i gördü... 4 tlyi görür bende çıkarsam 11 yıllığına altinlarimi yastık altında değilde ihlas da saklamış olurum
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur 2008de benim gibi altın bozdurdu girdiyse bugünkü maliyetim 4 TL ama ben 2008den beri takip ederim ev aletini en fazla 1.70 i gördü... 4 tlyi görür bende çıkarsam 11 yıllığına altinlarimi yastık altında değilde ihlas da saklamış olurum
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vasat aciliş 0.91 65k lot
dağilalim
pegasus vardi forumda eskiden bütun hisseleri analiz ederdi ićince coşardi agzi bozuktu biraz
meşhur kürek hareketi benzetmesi yapardi onu yasiyoruz
isfin gibi olmaz inşallah bu da:Sad:
gunaydin esnaf
0.90 94k lot
spek 90 lar baydi anladik elin kolun boğlandi da biraz gaza yüklen
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
Ayarsız Tosbağa
Günaydın Dostlar,
Çok sakin ve hareketsiz kalmış bir topik ne dersiniz ?
Biraz canlandırmak lazım veya canlanması lazım derim !
Eski ekip ve kadro (buranın müdavimleride ) degişmiş birtek Getto35 var
umarım herkesin gönlüne göre kazandıgı bir sonuç olur.
Selam Dua ve Muhabbet ile ...
Selam,
İheva nın ayrışma nedeni beyaz eşya firmalarından ARİSTON ile görüşmede olduğu veya böyle bir dedikodunun ortalıkta dolaşması ve ihtimalinin olması olasılığı olabilir.
Kaynak ; Aracı kurumumdaki yatırım uzmanımın ile aramda geçmiş olan konuşmamdır. Bu bir dedikodu da olabilir.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma günü seans sonu tek fiyat işleminin sonu..cuma kapanış ve pazartesi açılış bu durumun sonunda artı açıp yoluna devam edermi?tahmini yorumu olan varmı acaba..bu arada hala osmanlı hoca ortalarda yok.
İzlemeye devam... Bakalım yeni günler neleri getirecek.
bana gelen duyumlar boş ev aletlerinin hissemize talip olduğu yönünde:kahkah:
sirketi ariyorsun cok iyi durumdayiz argemiz super satislarimiz artiyor
gel gör ki hisse fiyati 30 guruşa yapişmiş
egeen gibi olmasi gerekiyordu o zaman?
ne demişler at sahibine gòre kişner
0.91 387k hacim
Satışlarında düzelme var gerçekten ancak bu düzeltmeyi bozan İhlas Holdingden alınan KPT Lojistik ve Şifa yemek bence. Bu şirketlerin faaliyetinde İhlas Grubu ile ilgili olarak yapılan işlemler denetlenmeli ve yapılan hizmet alımlarının piyasa değerlerine uygun yapılıp yapılmadığı kontrol edilmelidir. Ayrıca merak ediyorum bu DETES şirketi ne zaman çalışan iş yapan bir şirket olacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Fırtına öncesi sessizlik mi
0.91 55k lot
gunaydin iflaszedeler
spek buyrun yüreğiniz yetiyorsa 300% yukaridan alin diyor gibi algiliyorum