Bahçeli araya girmeseydi 7.nin üstünde bayağı yol alacaktık.Ben yinede gün içindeki tüm olumsuzluklara rağmen en azından 6.80 kademesinde bir aşağı bir yukarı hareket ettiğine göre yinede günü 7.nin üstünde bitrebilirler diye düşünüyorum.
Printable View
Bahçeli araya girmeseydi 7.nin üstünde bayağı yol alacaktık.Ben yinede gün içindeki tüm olumsuzluklara rağmen en azından 6.80 kademesinde bir aşağı bir yukarı hareket ettiğine göre yinede günü 7.nin üstünde bitrebilirler diye düşünüyorum.
Çok zor 7 üstü ortalamanın bile üstünde kapatamaz
haber var. oyüzden hareketli. ama haber boş. ytd
27.03.2018 tarihli Olağan Genel Kurul toplantımızda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (a member firm of Ernst&Young Global Limited) Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilmiştir. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 11.04.2018 tarihinde tescil edilmiş olup, 17.04.2018 tarih 9560 sayılı Ticaret sicil gazetesinde yayımlanmıştır.
Acaibamca birgün muhteşem kap
Haberinide göndereceğinden
eminim... :-)
Belki yarın belki yarından da
Yakın...
Because dedecim fazla gAz verme ne olur ne olmaz sonra ağlayan çok oluyor 😭😭😭😭🤧 tünelin ucunda ufak bir İşık göründü diyelim sadece
Haklısın kimse ümitlenmesin buradaki
Yazılarımız sadece temenni... kimse kimseden
etkilenmesin. Herkesin gönlünce olması
Dileğiyle...
Günaydın sevgili ortaklar.Herkezin yaşı ortalığa çıkınca bende göründüğü kadarıyla hepinizin yaşlısı olduğumu açıklamak istedim öncelikle.allah hepimize sağlıklı nice yıllar nasip eder inşallah.Yalnız 26 senedir borsada olduğunu ifade eden sevgili BECAUSE benden kıdemli bu piyasada.İnşallah bu rezil kağıtta köşeleri (nasıl döneceksek !)dönmeye başlayınca hepimizin KAZANÇ MİLADI AYNI TARİH olacak.Haydi hayırlısı diyelim.
Dünkü hareketlenmenin yeni bir şirket haberinin KAP'a düşeceği dedikodusundan kaynaklandığını tahmin etmiyor değildim.Ama böyle bir anlamsız haberide beklemiyordum doğrusu.SEçim tarihi konusundaki tartışmalarında etkisiyle bugün yine geriye çekilir bizim rezil büyük olasılıkla ama bende iyi bir haberin yakın bir tarihde KAP'a düşeceğine inananlardanım.SAğlıkla kalın.
Waktanw abi herşey gönlümüzce olur inşallah.
Saygılarımla...
insallah kardesim.
Afyonun havası inmiş herhalde...
şimdi soru şu piyasalar bir erken seçimi nasıl fiyatlacak büyük ihtimal erken seçim var tabi bizimkisi ne yapacak endex temkinlii gidiyo bizim patron bu gün satıcılı gene tıranpın füzelerindekigibi en fazla aşagıya bu gitmese ne zaman pozizyon alsam tersini yapıyor allah yardımıcız olsun y.d
bizim rezil secim havasina girdi.havasi batsın
Böyle + endekste afyon yaptı yapacağını
yine... yapmazsa olmazdı zaten...
Günaydın.Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama rezil kağıt gözünü yukarı dikmiş gibi görünüyor bana.Hayırlısı diyelim.
Sayın Waktanw, öncelikle geçenlerde "amma dırdır edip sızlandınız, anladık işte, hepimiz zarardayız, bekleyeceğiz mecburen" derken niyetim kötü değil, uslubum biraz kaba olmuş olabilir, bunun için kusuruma bakmayın ancak her dakika yazan herkes aynı şeyi zerzenişte bulununca ve ortada paylaşacak haber olmayınca sıkıcı oluyor. Elbet hepimiz zarardayız ve sinirler gergin ancak bu zerzeniş çözüm değil, hepimizin daha da sinirlerinin gerilmesine sebebiyet verdiği için böyle bir tabir kullanmıştım. Neyse, bu konuda kusuruma bakmayın der konuyu kapatırım.
Bu alıntıya cavep verecek olursam, derim ki: elbet bu güneş birgün bizim de üstümüzde açıp bizi ısıtacak :)) sabırlı olup, çok buralara takılmadan beklemek gerek. elbet o gün gelecek, ama 1 ay, ama 1 yıl, belkide 10 yıl.. ama gelecektir....Saygılar.
SEvgili LORDTRADER kardeşim son derece nazik yorumunuz için teşekkür ederim. amacımızın bağcıyı dövmek değil üzümü yemek olduğu hepimizin malumu olsa gerek.İnşallah üzümleri yeme zamanı gelmiştir.Hoşçakalın .
Arkadaşlar nerelerdesiniz?Yine geriye doğru harekete başladı rezil kağıt.
burda bekleyecez dıye besıktasın sampıyonlugunuda kacıracagız anlasınlan
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve bu vatan için canlarını feda eden kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyorum.
atlas benim önceden ucuza aldığım 3 kişilik bütün uçuşlarımı iptal etti. hepsini çok farklı fiyatlarla THY dan almak zorunda kaldım. beter olsunlar. atlastan uçak bileti almayın.
Sabancı grubuna 1 kg kına gönderiyorum g......tlerine Sürsünler.....
Bunlarınki laçka okmuş bençe çimonta üretmesinler kına fabrikası kursunlar beçeriksiz kansızlar......
Allahın belası mirasyediler daha neyimizi alacaksınız allahaşkına?Bu kadar k.y düşmanlığı çok fazla beyler(!)Bize güvenipmi aldınız bu rezil şirketi. Yüksek maliyetle hepimizi kıskıvrak bağladığınızı zannediyorsunuz .Pek haksızda sayılmazsınız ama bu işin vebalinin altında mutlaka kalırsınız .Bu böyle biline.
tadı kalmadı. hint filmi de artık kesmiyor. yazmak bile zulüm geliyor. kapattım. küstüm. izlemiyom. ytd
Türkiyenin ekonomisini bu hale getirenler utansın
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=K83Khttp://imageturko.com/?di=X9O5
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=Q3PP
Bulaşmayın denilen kağıda kolumuzu kapatırdık kurtulamıyoruz.
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi bir senaryosu olduğunu düşündük ve 2015 yılında 150 tl den bedeliyle katıldık.yüzde 3300 oranında bölündü.yaklaşık 5 tl olan bedelliler 90 gün tife dönüşmedi.Elimizdeki bedelsizler 30 tl çıktı.sonra tife dönüşünce kapalı devre 7 tl geldi.sonra 4 tl bastılar.arsa muhabbetine 9 tl çıkardılar 15 beklerken 6 tl bastılar.şimdi çık çıkabilirsen
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar istikrarlı(!)bir kağıt varmı borsada allahaşkına.Endeks çıksada iniyoruz insede iniyoruz.Hiç yukarı hareketle ilgili bir beklentimiz yok allaha şükür.Dolayısıyla bu rezil kağıdın bu hallere gelmesinde emeği geçen bütün işbilmez becetriksiz zevata en içden teşekkürlerimi(onlar anladılar!)bir defa daha göndermeyi görev biliyorum.
bu kadar kötümü kötümü bu bu hisse