14 lerden çomağını hazırla Sayın Mako. Bu sen çıkmadan gitmeyecek ama çok pis kızmışlar :)
Printable View
hah, bakın bunlarda bir de ajdar var 10 10 10 kon kon kon...tam tiyatro
spek bekle sana koyacam cocuğu
birazdan 1700 lotları alışa koyacam takip et serbesten saat 2 de ufakdan bir ali cengiz oyunu yapmıştım senle
bence 14,40 dahil hepsi kendilerinin.takip ettiğim kadarı ile 37 ye bir alış girildi belki o bunların değildir o da belki.yatırım tavsiyesi filan değildir
bak artist o 131 31 v.s var ya onları sana patlatacam bu bir...geçen de uyardım seni öyle bir hale getiririm ki bu tahtada her yer cenabet kokar...bunlara gerek yok daha 3 günlük ırz peçetesisin amma cümle alem ne şerrrefli olduğunu belledi çoktan.ha yok siz az biliyorsunuz ben ne anasının ahırıyım diyorsan da devam et,ensendeyim.yatırım tavsiyesi filan değildir
sayın forum üyeleri iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.hoşçakalın,sağlıcakla kalın.
teşekkürler. kendime göre, hatırı sayılır bir miktar aldım.
2 haftadır buradayım. maliyet pek yüksek değil. şu anki fiyat civarı.
tek tek sayıldığının farkındayım. genelde öyle.
hatta bizler gibi alanların daha sonra o hissede hareket tarzının bile incelendiğini düşünürüm.
pek kıpraşmayınca; sabırlılar torbasına atarlar belki :)
her %15-20 olası düşüşte bir o kadar daha alırım.
sıkışmış. bi tarafa kıracak gibi. temennimiz yukarı olması.
hayırlısı.. nasipten ötesi yok.
Trabzon limanının özelliği Iran'a çalışmasıdır.
Iran olmasa trabzon limanınin hiçbir değeri yoktur.
Şu anda ovit tüneli açıldığına göre Iran tırları artık daha yakın olan Rize limanini kullanacaktır.
Zaten bu nedenle apar topar halka arzettiler.
Çok yakında klasik bir balikçı barınağı a dönecek
Rize limanı iran ile ticarette başaktör olacak.
SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de bu senetden yok, lakin bu yaklaşım çok ilginç geldi. Bence bu senette olanlar bu konuyu biraz araştırsınlar, eğer haklılık payı var ise güzel bir uyarı diye düşünüyorum. Laz mütahit vakasına dönüşmesin konu sonradan. YTD
http://www.haberci53.com/rize/ovit-t...ir-h44029.html
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
https://i.hizliresim.com/8Yoga1.png
Trabzon Limanı-İzahname
https://i.hizliresim.com/lOR7qg.png
Yeni Şafak
https://i.hizliresim.com/6JG2D9.png
bloomberght
1. Beş yıl süreyle kârın en az yüzde 70 inin dağıtılması ÖNGÖRÜLÜYOR. Bu "öngörme" kelimesinin arkasına saklanırlarsa yani biz öyle öngürdük ama kârın bir kısmını yatırım bilmem ne için ayırdık derseler kıyametin kopması gerekir. Bu durumda onlarca haberde "öngörölüyor" kelimesi kullanılmadan demeçler verildi. Kesin olarak en az yüzde yetmişini vermeyi taahhüt ettikleri şeklinde. Bu durumda açıklamaları yapanlar (Ömer Bolat, şirket yöneticileri, basın-yayın organları) yatırımcıyı yanıltmaktan SPK mevzuatınca cezalandırılmalıdır. Bunların hepsi toplanır ve SPK'ye işlem yapması için sunulur.
2. Şirket, geride bekleyen arzlarında yatırımcının önüne sözünü tutmayan, güvenilmez bir kimlikle çıkmaması için (Asıl arz yıl sonuna doğru gelecek. Trabzon Limanı onun yanında devede kulak.) verdiği taahhütün arkasında durmalıdır. Bu taahhütü yerine getirse ki getirmek zorunda, kâğıdın bugünkü fiyatı alınan temettüyü de kursaklarda bırakacaktır.
3. Şirket, yatırımcısını düşündüğünü göstermek istiyorsa Deniz yatırımın da temas ettiği gibi bu yıl kârının yüzde yüzünü dağıtıyorum der, kâğıt da yolunu bulur. Taahhüt en az yüzde yetmiş diyor, ağanın eli tutulmaz, versinler yüzde doksan beş.
Trabzon Limanı’nın devralınmasından geçen 13 yıllık sürede, yapılan 45 milyon dolar yatırımla kaliteyi yükselttiklerini, yatırımlar sayesinde limandan konteyner gemi trafiğinin sağlandığını kaydedildi
Trabzon Limanı’nın batı ile doğu arasında hububat aktarma istasyonu görevi yaptığını belirten Ermiş, “Trabzon’dan işlenmiş mamul malzemeler konteynerlerle 116 ülkeye ihraç edilmektedir.
Rusya’dan, Ukrayna’dan, Kazakistan’dan, Türkmenistan’dan gelen buğday, mısır, yulaf, ay çekirdeği, soya fasulyesi gibi ürünler Trabzon Serbest Bölgesi’nde, Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş ile birlikte Albayrak tarafından bir takım elemisyondan geçirilmek suretiyle hububatın ana vatanı olan Kanada’ya ve Amerika’ya gönderilmektedir. Dolayısıyla Trabzon limanı bir nevi Batı ve Doğu arasındaki hububat aktarma istasyonu olarak da görev yapmaktadır†şeklinde konuştu.
Trabzon’un kruvazör turizmi için önemli bir uğrak noktası olduğunu belirten Ermiş, gelecek adına ümitli olduklarını belirterek “Önceki sene 40 kadar kruvazör gemi limanımıza gelmişti. 16 bin civarında da yolcu giriş çıkışı yapıldı. Bu şimdiye kadar görülmemiş bir sayıydı. Gelecek adına ümitsiz değiliz. Trabzon kruvazör turizmin parlayan yıldızıdır. Sümela ören yeri restorasyonunun bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasıyla tekrar hareketliliği yakalayacağımızı ümit ediyorum†(ALINTIDIR)
SANILDIĞI GİBİ SADECE İRAN TİCARETİNE HİZMET EDEN BİR LİMAN DEĞİLDİR
[QUOTE=ahsen2;1844390]Trabzon limanının özelliği Iran'a çalışmasıdır.
Iran olmasa trabzon limanınin hiçbir değeri yoktur.
Şu anda ovit tüneli açıldığına göre Iran tırları artık daha yakın olan Rize limanini kullanacaktır.
Zaten bu nedenle apar topar halka arzettiler.
Çok yakında klasik bir balikçı barınağı a dönecek
Rize limanı iran ile ticarette başaktör olacak.
hangi bilginin ışığında bu kehanet ? bir temeli varmı ,işkembe-i kübradan mı ?
günaydın sayın forum üyeleri.sayın ahsen2 , sayın veysel karani ve sayın kerrake uyarılarınız gayet güzel.bu şerrrrefliler her şerrrrefliliği (ama neviyatı v.s hak getire) yapabileceklerini o kadar kısa süre içerisinde mühürledi ki şahsen bana göre bu damga silinmez...yine de teşekkür ederim biz peçetede olanları uyardığınız için.işte dayanışma denilen şey tam da bu olsa gerek.sayın veysel karani de onun deyişi ile "hisse" (bende var bana göre peçete)bile yok.ancak yine de ky olarak aynı forumda yazan okuyan üye olan insanlar olarak vazife edinmiş ve okuduğu yazı üzerine,bana göre haklı olarak demiş ki; özetle ahsen2 üyemizin dediği doğru ise vs vs laz hikayesi...sağolsunlar varolsunlar.ben şahsen az dediklerini bile düşünüyorum.bu peçetede filmler bitmez gibi duruyor ve buna göre burdayım her nevi şerrrefliliğe hazır ve nazırım.yatırım tavsiyesi filan değildir .
sen burda bekle senin şerbetini verecem
7563 14.529 tl 14.480 tl 109,512.24 tl
bunun katları geride bekliyor
hadi bakalım kim kime koyarsa
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım parça parça alımlarla 9000 lot oldu eğerki şerrefli dediğiniz 14 ‘ün altına salarsa bir bukadar daha alıp 20 lira olmasını bekliycem ucuza vermiycem benden söylemesi duysun şerrefli
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta 17.00 yi aşar iyice sıkıştı
14.00 lü seviyelere burun kıvıran düşmesini bekleyen çakallara 17.00 lerden verirler
ben diğer hisseleri sattıkca bunu topluyorum kademeli 14.40 cok sıkı alım yapacam daha 30 20 10 kademeli devam edecem bunun şerbetini verecem ben lazım inatçıyım gerekirse 1 sene bekleyecek lazlık inatluk bende
sayın ruyamiruyasi elinizi açık etmezseniz sizin için daha iyi olabilir diye düşünüyorum.kaldı ki siz de başından beri buralardasınız aşşağı yukarı kestirebilirsiniz bazı şeyleri...benim sizlere yazabileceğim ancak şu olabilir adımlarınıza ve cephanenize dikkat edin.cephaneniz biterse sizi teslim/esir alır .yatırım tavsiyesi filan değildir.
yine olmayan kademeler olmayan alıcı ve satıcılar...çok pis kokuyosun yine
Hoş bulduk mako kardeş şuan peçete olabilir ama ilerisini olumlu görüyorum beklediğim fiyata gelmedende satmam benim acelemde yok burdan ekmek yiyeceğim inşaallah
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
48-45 muhtemeldir kendilerinin...
..................................................
sayın göçbeyi belki sinirlendiniz yazdınız ama yazınız sizin açınızdan sakıncalı olabilir.dilerseniz değiştirin.
50 indiriyor 52 alım verdim vermedi resmen cakal ama ben senin şerbetini vermesini bilirim
Kapanışda görüşürüz bügün yeterince aldım yiyorsa birazdaha indir
Eli kulağında gibi duruyor , YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c531f57d29.jpg
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
artık el ayak canak fincan kulp kalmadı
:bravo:14,61 26.000 lot koymuş ky:kahkah:la yürü git şerrrefli seni