Kagidin adi yunsa.
Yarinda bi yuzde 5 yaparmi acep 😋
Kapanis sık olmus. 5 likte guzel bir takoz kirmis.
6 da aldiklari mallari paketlediler hic satmiyorlar valla.
Hedef tahminimdende yuksek olabilir
Printable View
Kagidin adi yunsa.
Yarinda bi yuzde 5 yaparmi acep 😋
Kapanis sık olmus. 5 likte guzel bir takoz kirmis.
6 da aldiklari mallari paketlediler hic satmiyorlar valla.
Hedef tahminimdende yuksek olabilir
Fenerden bahsetmion hep yunsa :(
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah ah inş . Hep 39.80 gbi döndü inşallah dönmez .nasıl anlicaz o noktada gidecek mi dönecek mi .aslında BJK maçına kadar yükselmesi gerekir şampiyonluk hikayesi olarak .teknik taktik sende sacro hocam aman satacak olursan yaz
Teşekkürler ustad
Sn sacro.
Bu tarz satışlarda yükselip düşmeye başladığında macd. MA cros ve en önemlisi heikin ashi indikatörleri iyi sonuç veriyor. 3 ü birlikte kullanıldığında. Macd geriden gelen bir indikatör olduğu için biraz gecikiyor. Ama heikin ashi güzel sonuç veriyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geciksin sikinti yok.
Ben zaten satis yaparken ma kullanirim hep gec satarim ama sattimmi dogrulamaz kagit.
Mesela suan fenerin ma si 37 den geciyor ben o ma kirdimi satarim.
Yarin o ma 37.50 lere yukselmis olur tahminim.
Yani demem o ki lafim size degil diger arkadaslar siddetle teknik ogrenin.
https://i.hizliresim.com/Mddrbg.png
Demisas gunluk 19 Subat 2018
Öğreten olsa
Enerjisa 697 milyon kâr açıkladı , 6.50 den 6.81 e kadar yükseldi ...
https://i.hizliresim.com/jyyoOL.png
Dencm 19 Şubat 2018
Ankara'da bize kurs ver sakro hocam....
Abilerim Ablalarım :) Geçenlerde de sormuştum bu hisseyi:Uzun zamandır yatayda kalmış, MACD günlüklerde de yukarı kesti bugün.Temel rasyoların düzelmesiyle yıllıkta da zarardan kara geçti bundan sonra dikkat çekeceği ihtimal sanırım.
https://i.hizliresim.com/2JJb0d.png
https://i.hizliresim.com/bBBWPj.png
Bu dencm yi ben hafta sonu gordum.
Bugunde izledim.
Ama kademeler cok bos. Cok sert bir kagit.
12.30 asagiya gelmezse gider gibi.
Ama alan kiside 12.30 u stop yapamaz cunku kademede lot yok satacak. Cat diye 12 yanar.
12.50 nin uzerinde girmek istersin bu seferde feyk atabilir. Almasi satmasi cok zor bir senet.
Ama bu vd kari esas kar gelene kadar hisseyi surebilirler. Az lot denemek lazim.
Hocam ne okuyalim inceleyelim bu teknigi ogrenmek icin? Biraz kaynak tavsiye etsen
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacrosanct üstadım günlükte macd iyi görünse de, zirve kırılımı gelir mi sizce?
KRDMD AYLIK USD
http://i.hizliresim.com/lOOljX.png
KRDMD GÜNLÜK ENDEKS KOMPOZİT
http://i.hizliresim.com/Vrrdan.png
KRDMD HAFTALIK ENDEKS KOMPOZİT
http://i.hizliresim.com/nOOnM0.png
Hocam ben de satış yerini belirlemekte zorlanıyorum bugün yünsada sizin daha önceden %50 portföy satışı yazılarınızdan ötürü 6,32 den sattım %50 kalanla devam ediyorum alım fırsatı verirse lotumu arttırmayı düşünüyorum.
Ma sürelerinizi hisseye özel deneyerek hangi sürelerde çalıştığına mı bakıyorsunuz yoksa kısa vade orta vade belirli periyotlarınız var mı?
Sayın mapfree, bana öğreten kimse olmadı. 1 dakika ders almışlığım yok. Herşeyi kendi imkanlarımla öğrendim. Sizde yapabilirsiniz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Macd ve ma bakarak 30 ve 60 lik grafikte cuma 6 civari satis yaptim yunsada.
Ama satislarin iyi alisla karsilanmasi ve haftayi iyi kapatmis olmasi.
Sabah yine alim yapmami sagladi. Rallylerde macd bazen erken sattiriyor. Sorun yok bugun 6.10 ortalama ile yine girdim yunsaya.
6.41 donusunde 18 yansa bile 5 dakikalik bile bozulmadi.
Ardindan ufak bir canak yapti. Zaten kimsede mal kalmadi emin olun. Artik bugun dikkay ettiyseniz endekse buhran geldi yunsa satis yemiyor. Cunku kagidi satacak kimse kalmadi :))
Mallarin hepsi paketlendi.
Neyse sonra 5 likta dusek takozu 6.27 ikr kirarak en zirve kapanisi yapti.
Yarinda bugunun aynisi olabilir.
6.016 kapatip 16 acti bugun. Yarinda 38 kapanan kagit 48 acip 39 lara salabilir. Donra gun icinde zaten kimsenin malda olmadigi tahtayi guzel gotururler.
Artik stop 6.20 lere yukseldi.
6.50 lerin uzerinde 70 e kadar sert alabilirler ordan hacimsiz 20 kurus salar belki.
Ama 60 lik cok sisti. Onu takipteyim.
Ama rallylerde 60 lik falan cok calismiyor tecrube ile sabit.
Birde kagitta soyle bisey var. Babalar satmiyor kagidi satan ky daha ustten almaya calisinca kagit firliyor cunku kademede alinacak mal yok. :))
Citi ve doce son aldigi 100 er bin lotu 6 da paketledi.
Satis gelmeden satmamak lazim kagidi.
Mesela ben 6 dan sattiklarimin hepsini koymadim yerine birazda gerel alayim dedim. Hemen elime verdi.
Yani kagittan cikinca baska kagitta sikintili. En iyisi hic cikmamak belkide.
Aynen. Bende 5.98 e çanağa değdirir diye 6.06 dan verdim sabah. 6.16 da tekrar aldım. 33 te verip 26 da tekrar aldım. Sert çıkan hisseyi yakalamak zor. Siz daha tecrübelisiniz benden. Ama böyle durumlarda en iyisi genel olarak hisseden hiç çıkmadan kademe takipi yapıp asıl malı taşıyanların nerede satmaya başlayacaklarını çözüp gunlukte zirveyi belirlemek. Maliyetim düşük olduğu için varsın zirveden %5 aşağı satayım. Maliyet traderin en önemli silahıdır.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendimi cok ozel hissetirdin sacro hocam yunsalari satmayan nadir kisilerden oldugum icin...4.04 maliyetle malak gibi bekliorum 5.50 a dusse nafile...asik olunca bole oluyor ...birakamiosun....karel 1...yunsa 2...hektas 3....kareller bitmior masallah...=))
Sacro hocam, otkar satmış siniz, elimizde otkar var, yorum yapsaniz rakamlarla
yunsa bilanco geldi agalar +14.848
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet Yünsa kar açıkladı
Beklenti gerçek oldu deyip
Gerçekler satılır derler mi!!!
afyonun karı nasıl?
Yada son bir sorti daha yaptırırlar mi??
İzleyip tecrübe edicez
Bence a şıkkı
Genelde dediginiz gibi oluyor sayin fc. Kisaltma sorun olmaz umarim. Gerel uzdu.yunsa Dan erken cikmisim. Onumuzdeki maclara bakacagiz. Simdilik bu sene icin klmsn diyorum. Supriz yapabilir. Nedeni sogutma da yanliz kaldi. Bakalim hakli mi olacagim haksiz mi? Bu arada kv de de silkeleme bekliyorum. Gorecegiz.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
Sorun degil dostum
Klmasanin garafigini çizip paylaştım burda
grafiği cok güzel, stopunuda yazmıştım
Orta vade kazandırması dileklerimle
Gerel ne zaman final sacro hocam
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yunsa bilancosuna baktim.
Bence bilanco super.
Hatta yazarak anlatamam video cekmem lazim.
Ama yarin bu kagidi yuksek acip cakarlar.
Olacaklar belli yani.
Ama col buyuk gelecek vadeden bir bilanco.
Sunu soliyim mesela atiyorum sabah 6.80 acip veririler 6 ya kadar. Ama artik 5.80 ve 6 taban olur cunku eski zirveyi hacimle deldi gecti.
Bilanco kalemlerinden bahsedeyim.
Esas faliyet kari 19 dan 42 gelmis.
Oz kaynak iyi artmis.
Satislarin maliyetini dusurmusler.
21 m gelen genel yonetim giderleri 9 gelmis.
Ciro cok artmamis ama esas faliyeti harika gelmis.
Bence harika bilanco.
Simdi size olacaklari solim yarin arti 6 7 8 ne varsa acar sonra zirve yapar ve duser.
Dusus 15 gun ile 1 ay surer dustugu yerde canak yapar sonra ben yine mala girerim sonra hani gelecegi parlak dedim bilanco ustune koyarak devam dedim ya.
Dustugu yerden mesela 6 dan gider 12 ye.
Bu kagit orta uzunda deli gidecek bence.
Ama yarin zirveden cakarlar. ;)
ekgyo +2.073.954.121 TL nere +14.848 nere vay be işte borsanın gerçekleri üstüne üstlük birde ekgyo da temettü var %40. ekgyo daki kar tam tamına 139670 katı... katı rakamı bile yunsanın karından fazla (9.4 katı :) )