-
***DMSAS*** DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***DMSAS*** DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 11.03.2019
Genel Kurul Tarihi 10.04.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 09.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir KOCAELİ
İlçe DARICA
Adres EMEK MAHALLESİ OSMANGAZİ MEVKİİ AŞIROĞLU CADDESİ NO: 147 DARICA/KOCAELİ
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması,
2 - Toplantı tutanaklarının ve hazır bulunanlar listesinin, Genel Kurul adına imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3 - Şirketin, Yönetim Kurulunca hazırlanan 2018 dönemine ait Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi,
4 - 2018 dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporu'nun okunması,
5 - 2018 dönemi finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin şirketimizin 2018 dönemi faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,
7 - Şirketin Kar Dağıtım Politikası çerçevesinde hazırlanan 2018 yılı karının dağıtılma şeklinin, oranının ve kâr dağıtım tarihinin görüşülerek karara bağlanması,
8 - Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilen teminat, rehin ve ipotek konuları hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
9 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Şirketimizin sosyal yardım amacıyla 2018 yılında yaptığı bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yılında yapılacak bağış ve yardımlar için üst sınır belirlenmesi,
10 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Üst Düzey Yöneticilerinin ücretlendirme esasları hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
11 - Sermaye Piyasası Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde Şirketimizin bağımsız denetimini yapmak üzere, Yönetim Kurulunca bir yıl müddetle seçilen MGI Bağımsız Denetim A.Ş'nin onaylanması,
12 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından belirlenen Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adaylarından ikisinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçimi ve görev süresinin tespiti,
13 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylık brüt ücretleri ile huzur haklarının belirlenmesi,
14 - Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395.ve 396 maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde işlem yapılabilmesi için izin verilmesi,
15 - Dilekler ve kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları TOPLANTI TUTANAĞI
DEMİSAŞ Döküm Emaye Mamülleri Sanayi Anonim Şirketi'nin 10.04.2019 Tarihinde Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı
Demisaş Döküm Emaye Mamülleri Sanayi Anonim Şirketinin 2018 yılına ait olağan Genel Kurul toplantısı 10.04.2019 tarihinde, saat 14:00 de, Şirket merkez adresi olan Emek Mahallesi Aşıroğlu Cad. No:147 Darıca/Kocaeli adresinde, Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü'nün 05.04.2019 tarih ve 80122446-431.03-E-00043237214 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Veysi Uzunkaya'nın gözetiminde başlamıştır. Şirket Yönetim Kurulu ve bağımsız denetim şirketi temsilcileri toplantıda hazır bulundular.
Toplantıya ait çağrı ilanı kanun ve esas sözleşmede öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinin 14 Mart 2019 tarih ve 9787 sayılı nüshasında ilân edilmek suretiyle ve ayrıca nama yazılı pay sahipleri ile adresini bildiren hamiline yazılı pay sahiplerine 13.03.2019 tarihinde Darıca Postanesi'nden taahhütlü mektupla, toplantı gün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle süresi içinde yapılmıştır. Elektronik Genel Kurul içinde EGKS sisteminde öngörülen toplantı çağrısı yapılmıştır. Hazır bulunanlar listesinin tetkikinde, şirket paylarının 52.500.000 TL toplam itibari değerinin toplam itibari değeri 28.801.171,75 TL ‘ye tekabül eden, 28.801.171,75 payın temsilen, toplam itibari değeri 3.722.303,18 TL ‘ye tekabül eden 3.722.303,18payın asaleten olmak üzere toplantıda temsil edildiği . ayrıca elektronik ortamda 1,5 TL'ye tekabül eden 1,5 payın asaleten ve 761.717 TL'ye tekabül eden 761.717 payın vekaleten temsil edildiği ve böylece toplamda 33.285.193,43 adet payın gerek Kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hayrettin ÇAYCI tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.
1 - Gündemin 1. Maddesi gereği toplantı fiziki ve elektronik ortamda Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hayrettin ÇAYCI tarafından aynı anda açıldı. Elektronik Genel Kurul Sistemini uygulamak üzere şirket personeli Sn. Osman Okan YAZICI görevlendirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hayrettin ÇAYCI'nın yaptığı açılış konuşmasını takiben Bakanlık Temsilcisi söz alarak toplantıya asaleten ve vekaleten katılanlara herhangi bir itirazın olup olmadığını sordu, itiraz eden olmadı. Toplantı Başkanlığının seçimine geçildi. Sn. Hayrettin ÇAYCI toplantı başkanlığı için teklif olup olmadığını sordu. Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne vekaleten Sayın Hayrettin ÇAYCI'nın verdiği önerge çerçevesinde yapılan oylama sonucu Toplantı Başkanlığı'na Sn. İbrahim HASELÇİN oybirliği ile seçildi. Toplantı Başkanı tarafından Sn Orhan SELVİ oy toplama memuru olarak, Sn Demet TAŞKIN katip olarak görevlendirildi. Toplantı başkanının talebi üzerine saygı duruşunda bulunuldu.
2 - Gündemin 2. Maddesi gereği, toplantı tutanaklarının Genel Kurul adına imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na oybirliği ile yetki verildi. Toplantı Başkanı tarafından gündeme madde eklenmesi talebi olup olmadığı Genel Kurul‘a soruldu, gündeme madde eklemek isteyen çıkmadı. Ayrıca Toplantı Başkanı tarafından gündem maddelerinin sırasının değiştirilmesi talebi olup olmadığı soruldu, söz alan olmadı.
3 –Gündemin 3. Maddesi gereği şirket ortaklarımızdan Sn.Ahmet Hamdi BEKTAŞ verdiği önerge ile faaliyet raporunun tüm ortaklarımıza dağıtılmış olması, KAP ‘ta ve şirketimizin internet sayfasında yayınlanmış olması nedeniyle okunmuş sayılmasını önerdi. Toplantı Başkanı okunmuş sayılmasına ilişkin önergeyi oylamaya sundu. Yapılan oylama sonucunda 2018 dönemine ait Faaliyet Raporunun oybirliği ile okunmuş sayılmasına karar verildi. Faaliyet raporu görüşmeye açıldı, Rapor ile ilgili söz alan olmadı.
4- Gündemin 4. Maddesi gereği MGİ Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından hazırlanan Şirketin 2018 dönemine ait bağımsız denetim raporu Bağımsız Denetim Şirketi Denetçisi Sn. Gamze Türkin AKSU Tarafından okundu.
5 - Gündemin 5. Maddesi gereği 2018 faaliyet yılı ile ilgili finansal tabloların okunmasına geçildi. Şirket ortaklarımızdan Sn. Ahmet Hamdi BEKTAŞ tarafından verilen önerge doğrultusunda finansal tablolar ortaklarımıza toplantı öncesi dağıtılan faaliyet raporu kitapçığı içerisinde yer aldığı, KAP ‘ta ve şirketimizin internet sayfasında yayınlandığı için, dolayısıyla ‘'okunmuş'' kabul edilmesi hususu oya sunuldu. Yapılan oylama sonucu finansal tabloların okunmuş sayılmasına oy birliği ile karar verildi. Şirketin 2018 yılı ile ilgili finansal tablolarının müzakeresine geçildi. Söz alan olmadı. Yapılan oylama sonucu oybirliği ile finansal tabloların kabulüne karar verildi.
6- Gündemin 6. Maddesi gereği Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasına geçildi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrası oya sunuldu. Elektronik ortamda Genel Kurul'a katılan Sn. Sevda Alkan tarafından Sermaye Piyasası Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulunda az yüzde 25 oranında olmak üzere kadın üye olması tavsiye edilmektedir. Bu ilkeye uymak için bir hedef ve uyum politikası belirlenip belirlenmediğini sormuştur, ileriki yıllarda bu hususta düzenlemelerin yapılacağı belirtilmiştir. Oylama sonucu 2018 yılındaki faaliyet ve icraatları sebebi ile oybirliği ile 7 kişilik Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasına karar verildi. Yönetim Kurulu üyeleri kendi ibralarında oy kullanmadılar.
7 - Gündemin 7. Maddesi gereği 2018 hesap yılı sonu itibariyle finansal tabloların göstergeleri nazara alınarak kar dağıtımı yapılmasına ilişkin Yönetim Kurulu önerisi Toplantı Başkanı tarafından okundu. Bu hususta yapılan müzakereleri takiben oybirliği ile Yönetim Kurulu'nun önerisi kabul edilerek ,ortaklarımıza sahip oldukları her pay için brüt % 20 , net % 20 toplamda 10.500.000 TL kar payı dağıtılmasına ve kar dağıtımın 27.05.2019 tarihinde başlatılmasına karar verildi.
8- Gündemin 8. Maddesi gereği faaliyet raporunda da yer aldığı üzere, Şirket tarafından 2018 döneminde üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin ve ipotek konuları hakkında pay sahiplerine Toplantı Başkanı Sn İbrahim HASELÇİN tarafından bilgi verildi.
9- Gündemin 9. Maddesi gereği Sermaye Piyasası Kurulu Düzenlemeleri gereğince şirketin sosyal yardım amacı ile 2018 yılında yaptığı bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine Sn İbrahim HASELÇİN tarafından bilgi verildi ve 2019 döneminde yapılacak bağış ve yardımlar için üst sınırın 60.000 TL olması hususunda Yönetim Kurulu'nun teklifi oya sunuldu. Yapılan oylama sonucu sosyal yardım amaçlı 2019 yılında yapılacak sosyal amaçlı bağış ve yardım üst sınırının 60.000 TL olması hususu 761.717 adet elektronik ortamda red oyuna karşılık 32.523.476,43 adet Kabul oyu ve oyçokluğu ile kabul edildi.
10–Gündemin 10. Maddesinin görüşülmesine geçildi. Sermaye Piyasası düzenlemeleri gereğince, faaliyet raporunda da yer aldığı üzere, Yönetim Kurulu üyeleri ve Üst Düzey Yöneticilerinin ücretlendirme esasları hakkında pay sahiplerine Toplantı Başkanı tarafından bilgi verildi.
11–Gündemin 11. Maddesinin görüşülmesine geçildi. Yönetim Kurulunun, Şirketin 2019 yılına ait finansal tablolarının MGİ Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından 1 yıl sure ile denetiminin yapılması hususundaki teklifi Toplantı Başkanı tarafından oya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda oybirliği ile 2019 yılına ait finansal tabloların MGİ Bağımsız Denetim A.Ş tarafından 1 yıl süre ile yapılması Kabul edildi.
12- Gündemin 12. Maddesinin görüşülmesine geçildi. Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından belirlenen Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adaylarının seçimine geçildi. Yönetim Kurulu tarafından Sn. Fuat AŞICIOĞLU ve Sn. Hasan Tahsin TUĞRUL , Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği için önerildi. Başka öneri çıkmadığından verilen önerge Toplantı Başkanı tarafından oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile Sn. Fuat AŞICIOĞLU ve Sn. Hasan Tahsin TUĞRUL, 1 yıl süreyle Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildiler.
13–Gündemin 13. Maddesinin görüşülmesine geçildi. Sn.Ahmet Hamdi Bektaş tarafından verilen önerge doğrultusunda Yönetim Kurulu Üyelerinin aylık ücret ve huzur haklarının tespiti hususu Genel Kurul'un onayına sunuldu. Yapılan oylama sonucu önergedeki gibi Yönetim Kurulu Üyelerine 01.05.2019 tarihinden itibaren 8.000 TL/Ay ücret ve 1.000 TL/Ay huzur hakkı ödenmesine Elektronik ortamdaki 761.717 adet red oyuna karşılık , 32.523.476,43 adet Kabul oyu ve oyçokluğu ile karar verilmiştir.
14- Gündemin 14. Maddesinin görüşülmesine geçildi. Yapılan oylama neticesinde Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanununun 395. Ve 396 maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde işlem yapabilmesi için izin verilmesi hususu oybirliği ile Kabul edildi.
15 – Gündemin 15. Maddesinin görüşülmesine geçildi. Ortak Resul Çağlı söz aldı Yönetim Kurulu Başkanı 2018 yılının kötü geçtiğini ve 2019 yılı için kötümser konuştuğu oysa Genel Müdür Emre Bey'in yıl içindeki beyanları %76'ya varan ihracatımız olduğu yönünde olduğu için arada bir çelişki var gibi görünüyor diye açıklama istedi. Genel Müdür Emre Giray söz aldı öncelikle Şirketimize olan bu ilginizden dolayı teşekkür ediyorum dedi, devamla ciromuzun dağılımı %50 yurtiçi %50 yurtdışı şeklinde olup yurtdışı piyasalar da yurtiçi gibi pek parlak değildir bunun birçok etkeni bulunuyor Avrupa'da otomotiv satışları %20 oranında düşmüştür, bizim satışlarımız daha çok otomotiv şirketlerine olduğu için biz iç piyasalardan çok Avrupa'ya bakıyoruz bu nedenle sanki kötümser bir tablo gibi ifade edilmiş olsa da aslında aynı şeyi ifade etmekteyiz. Ortak Levent Kösen söz aldı ürün çeşitliliği için birşey düşünüyormusunuz diye sordu Emre Giray söz aldı bizim ürünlerimizin %90'nın fazlası otomotive yöneliktir bunun %70'i binek %20'si ağır vasıtadır, genel makine, hidrolik sektörleri gibi çeşitli diğer sektörler için arayışımız devam etmektedir. Ortak Resul Çağlı tekrar söz aldı kötümserliğe dayalı olarak ciromuz miktar olarak düşse kur artışından dolayı ciromuzda artış olması beklenmelidir bu yüzden kötümser değil iyimse olmak gerekir dedi Genel Müdür Emre Giray söz aldı haklısınız biz de bu açıdan pozitif olarak canla başla çalışmaktayız dedi. Bakanlık temsilcisi talebi ile toplantı müzakerelerine, usulüne ve alınan kararlara ilişkin herhangi bir itiraz olup olmadığı Genel Kurul'a soruldu. İtiraz eden veya söz alan olmadı. Kapanış konuşması için Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı söz aldı 2018 Demisaş için çok güzel bir yıldı, borsa fiyatında 3 kata yakın bir artış gerçekleşti, Demisaş çok iyi bir ekibe sahip, çok iyi işler yapıyorlar ama yeni müşteriler ve yeni pazarlar için sürekli araştırma içindeyiz, otomotiv sektöründeki düşüş bizi de etkiliyor ama bunun olumsuz etkisinin asgari düzeyde olması için elimizden gelen maksimum çabayı gösteriyoruz, işçi-işveren ilişkilerimiz de hiç olmadığı kadar iyidir, çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum,hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum. Başka da söz alan olmadığı için toplantıya Toplantı Başkanı tarafından saat 15:11' de son verildi.
Toplantı Başkanı Toplantı Katibi Oy Toplama Memuru
İbrahim HASELÇİN Demet TAŞKIN Orhan SELVİ
Bakanlık Temsilcisi
Veysi UZUNKAYA
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 TOPLANTIYA KATILANLAR LİSTESİ.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2018 faaliyet dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısının 10/04/2019 tarihinde saat 14:00'dan itibaren Şirket Merkezinin bulunduğu Emek Mahallesi Osmangazi Mevkii Aşıroğlu Caddesi No:147 Darıca - KOCAELİ adresinde yapılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755026
BIST
(10/04/2019 - 18:49:49)
-
***BEYAZ*** BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***BEYAZ*** BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Daveti
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet
Düzeltme Nedeni Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri düzeltilmiştir.
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 10.04.2019
Genel Kurul Tarihi 06.05.2019
Genel Kurul Saati 14:30
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 05.05.2019
Ülke Türkiye
Şehir ANKARA
İlçe ÇANKAYA
Adres Birlik Mahallesi Podgoritsa Caddesi No:1/1 Çankaya / ANKARA
Gündem Maddeleri
1 - Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması ve Toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
2 - 2018 Yılı hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun görüşülmesi ve onaya sunulması,
3 - 2018 yılı faaliyet ve hesapları hakkında Bağımsız Denetim Şirketi PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin Bağımsız Denetim Raporu özetinin okunması,
4 - 2018 Yılı hesap dönemine ait finansal tablo ve raporların görüşülmesi ve onaya sunulması
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketimizin 2018 dönemi faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi hususunun onaya sunulması,
6 - Yönetim Kurulu'nun 2018 yılı hesap dönemi için kar dağıtımına yönelik önerisinin okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması,
7 - Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için yapılan ödemeler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
8 - Yönetim Kurulunca yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin görüşülmesi ve onaya sunulması,
9 - 2018 yılı içerisinde ilişkili taraflarla yapılan işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
10 - 2018 yılı hesap döneminde yapılan yardım ve bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 2019 yılı hesap dönemindeki yardım ve bağışlar için üst sınır belirlenmesi, Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi ve onaya sunulması,
11 - Şirket'in 2018 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
12 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahipleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, üst düzey yöneticiler ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarının Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde 2018 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve aynı konuda 2019 yılında işlem yapabilmeleri için izin verilmesi hususunun onaya sunulması
13 - Dilek ve görüşler,
14 - Kapanış.
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 2018 Genel Kurul Daveti Gündem ve Vekaletname.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 2 2018 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755078
BIST
(11/04/2019 - 10:08:50)
-
***ATAGY*** ATA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ATAGY*** ATA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılına ilişkin kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu önerisinin onaylanması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet
Düzeltme Nedeni 08.03.2019 saat 17:32:01'de açıkladığımız duyuruda, şablona ait "Kar Payı Dağıtım Tablosu"ndaki olağanüstü yedekler rakamı 1.727.311,00 TL olması gerekirken sehven 2.385.990,00 TL olarak girilmiştir. Aynı açıklama düzeltilerek yeniden yapılmaktadır.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 11.04.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 11.04.2019
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREATAY00017 0,0000000 0 0,0000000 0
B Grubu, ATAGY, TRAATAYO91Q1 0,0000000 0 0,0000000 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREATAY00017 0 0
B Grubu, ATAGY, TRAATAYO91Q1 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2018 yılı faaliyetleri sonucunda
-01/01/2018-31/12/2018 hesap dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Tebliğ Hükümlerine uygun olarak hazırlanan bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarında 1.727.311,00 TL, Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan yasal kayıtlarda ise 1.438.443,30 TL dönem karı
gerçekleşmiştir.
-Şirketin SPK mevzuatına göre hesaplanan 1.727.311,00 TL tutarındaki dönem karının olağanüstü yedeklere alınmasına,
-2018 yılı yasal kayıtlara göre hesaplanan 1.438.443,30 TL'lik dönem karının (5.809.661,91) TL'lik geçmiş geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesine,
-Dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin teklifin Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Kar Dağıtım Tablosu_2018.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
ATA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 23.750.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 262.862,79
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Kar dağıtım imtiyazı bulunmamaktadır.
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı 1.727.311 1.438.443,3
4. Vergiler ( - ) 0 0
5. Net Dönem Kârı 1.727.311 1.438.443,3
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) -5.809.661,91
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 1.727.311 -4.371.218,61
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 10.000 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 1.737.311 0
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 1.727.311 0
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755140
BIST
(11/04/2019 - 14:06:05)
-
***DENGE*** DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Esas Sözleşme
***DENGE*** DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Esas Sözleşme )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleşme
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Açıklamalar
Şirketimizin Esas Sözleşmesinin son hali ekte sunulmaktadır.
Bildirim İçeriği
Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji
Madde No Madde Değişikliğinin Tescil Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG No
6 25/06/2018 29/06/2018 9610
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755134
BIST
(11/04/2019 - 14:01:56)
-
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin -110, ortalama tahmin ise -81 puan oldu.
Foreks'in 38 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +527 puan olurken, en düşük beklenti -697 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 38 analistin 16'i pozitif, 22'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -110
Ortalama : -81
Maksimum : +527
Minimum : -697
Katılımcı: 38[(+)16(-)22]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(12/04/2019 - 09:22:26)
-
***BALAT*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
***BALAT*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu )
İlgili Şirketler [BALAT]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılıyor olması ilgili kişilerin, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki diğer açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755476
BIST
(12/04/2019 - 08:56:53)
-
***LUKSK*** LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***LUKSK*** LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Genel Kurul Toplantı Sonucu
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 19.03.2019
Genel Kurul Tarihi 12.04.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 11.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir KAYSERİ
İlçe KOCASİNAN
Adres Yenipervane Mah. Kocasinan Bulvarı No:163 Kocasinan Kayseri adresinde bulunan Novotel Kocasinan Toplantı Salonu
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması
2 - Genel Kurul Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve görüşülmesi,
4 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması,
5 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve karara bağlanması
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu gereği 2019 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Dış Denetleme kuruluşu seçiminin görüşülerek karara bağlanması,
8 - 2018 Yılı faaliyetlerinin zararla sonuçlanması nedeniyle Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı yapılmamasına yönelik teklifinin görüşülerek karara bağlanması,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin 1 yıl süre ile seçimi ve bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesi,
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti,
11 - Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri (1.3.6) çerçevesinde yıl içerisinde yapılan işlemler hakkında ortaklara bilgi verilmesi,
12 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, 2018 yılında şirket tarafından 3.kişiler lehine verilen teminat, rehin ve ipotekler hakkında Genel Kurulun bilgilendirilmesi
13 - Yıl içerisinde yapılan ilişkili taraf işlemleri hakkında ortaklara bilgi verilmesi,
14 - 2018 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurulun bilgilendirilmesi ve 2019 yılı bağış sınırının belirlenmesi,
15 - Yönetim Kurulu üyelerine Şirket konusuna giren veya girmeyen işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nev'i işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince izin verilmesine dair karar alınması,
16 - Dilek, temenniler ve kapanış.
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul gündem maddeleri görüşülmüş olup, toplantı sonuç tutanağı ekte sunulmuştur.
EK: 1 Toplantı Tutanağı 2018.pdf - Tutanak
EK: 2 Hazirun 2018.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755672
BIST
(12/04/2019 - 15:12:30)
-
***KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Hesap Dönemi Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 18.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 12.04.2019
Para Birimi TRY
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
KUTPO, TRAKUTPO91F9 0,0000000 0 0,0000000 0
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
KUTPO, TRAKUTPO91F9 0 0
Ek Açıklamalar
Kütahya Porselen Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Sayın Sema GÜRAL SÜRMELİ başkanlığında şirket merkezinde toplanmış, gündeminde bulunan konular müzakere edilerek aşağıdaki kararlar alınmıştır.
Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan ve Güreli YMM ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş tarafından bağımsız denetimden geçmiş 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolarımıza göre vergi sonrası 35.141.972.-TL, Türk Ticaret Kanunu ve 213 sayılı Vergi Usul Kanunu'nun (VUK) ilgili hükümleri çerçevesinde düzenlenen bireysel finansal tablolarımıza göre vergi sonrası 27.035.664,09.-TL net kâr elde edilmiştir.
Ancak, Şirketimiz kâr dağıtım politikasında öngörülen koşulların değerlendirilmesi suretiyle mevcut ekonomik konjonktür, şirketin uzun vadeli stratejileri, yatırım, nakit akışı ve finansman politikaları ve ortaklarımızın, şirketimizin ve çalışanlarımızın uzun vadeli menfaatleri dikkate alınarak, mali bünyenin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla 2018 hesap dönemi dağıtılabilir kârının dağıtılmayarak, genel kanuni yedek akçe ayrıldıktan sonra kalan tutarın olağanüstü yedeklere (geçmiş yıl kârları hesabına) aktarılmasının yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmak üzere teklif edilmesine
Toplantıya katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 KUTPO-2018 KAR DAĞ.TABLOSU.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 39.916.800
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 8.400.601,72
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi YOKTUR.
3. Dönem Kârı 45.540.276 36.027.040,11
4. Vergiler ( - ) 10.398.304 8.991.376,02
5. Net Dönem Kârı 35.141.972 27.035.664,09
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 35.141.972 27.035.664,09
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 187.544,56 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 35.329.516,56 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
* Çalışanlara 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 35.141.972 27.035.664,09
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
- - - 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755658
BIST
(12/04/2019 - 14:31:30)
-
*varlık fonu'nun bıst'teki payının yüzde 51'in altına düşmemesine karar verildi-bloomberg ht
(12/04/2019 - 16:03:35)
-
*bıst ana sözleşmesi değişitrildi, farklı pay grupları kalktı ve tek pay grubu oluşturuldu-bloomberg ht
(12/04/2019 - 16:04:03)
-
***Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
0430- OECD Genel Sekreteri Angel Gurria, "Japonya 2019 Ekonomik
Görünüm"raporu ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
0900- Ulusoy Elektrik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Deva Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- MLP Sağlık Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1345- İngiltere Merkez Bankası(BoE) Uluslararası Bankalar Denetimi İcra
Direktörü Sarah Breeden, OMFIF tarafından düzenlenen “Çevresel,
Sosyal ve Yönetişim: Riski Yönetme ve Fırsatlardan Faydalanma†konulu
etkinlikte konuşma yapacak.
1400- Kazakistan Merkez Bankası(NBKZ), faiz kararını açıklayacak.
1430- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), 2018 yılı 4.çeyrek döneme
ilişkin 'Finansal Hesaplar' raporunu yayımlayacak.
1500- Şili Merkez Bankası(BCC), 29 Mart tarihli faiz toplantısının
tutanaklarını açıklayacak.
1530- Chicago Fed Başkanı Charles Evans, CNBC'nin "Squawk Box" programına
katılacak.
1800- Almanya Başbakanı Angela Merkel, Birleşmiş Milletler Mülteciler
Yüksek Komiserliği Filippo Grandi ile Berlin'de görüşecek.
1900- İngiltere Merkez Bankası(BoE) Para Politikası Kurulu Üyesi Jonathan
Haskel, Londra Kraliyet Ekonomik Topluluğu Yıllık Konferansında
konuşma yapacak.
2000- Chicago Fed Başkanı Charles Evans, New York İşletme Ekonomisi Birliği
tarafından düzenlenen etkinlikte konuşma yapacak.
- Global Borsalar Tatil Programı: Tayland Borsası 'Songkran Festivali',
Sri Lanka Colombo Borsası 'Sinhala&Tamil Yeni Yılı Banka Tatili'
nedeniyle kapalı olacak.
- Mart 2019 Dönemine Ait Alkollü İçecekler, Alkolsüz İçecekler, Tütün
Mamulleri ve Makaronlara İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve
Ödemesi
- Mart 2019 Dönemine Ait Dayanıklı Tüketim ve Diğer Mallara İlişkin
Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
- Mart 2019 Dönemine Ait Motorlu Taşıt Araçlarına İlişkin Özel Tüketim
Vergisinin (Tescile Tabi Olmayanlar) Beyanı ve Ödemesi
- Mart 2019 Dönemine Ait Özel İletişim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
- Mart 2019 Dönemine Ait Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisinin Beyanı
ve Ödemesi
- Mart 2019 Dönemine Ait Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Kesintisi
Bildirimi ve Ödemesi
- Mart 2019 Dönemine Ait Ticaret Sicili Harçları Bildirimi Verilmesi ve
Ödemesi
- Japonya ile ABD arasında iki gün sürece ticaret görüşmeleri
başlayacak. Görüşmeler çerçevesinde Japonya Ticaret Bakanı
Toshimitsu Motegi ve ABD Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer
başkanlığında heyetler bir araya gelecekler.
(15/04/2019 - 06:02:54)
-
***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
15 Nisan 2019 Pazartesi
----------------------
0900- Ulusoy Elektrik Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Deva Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- MLP Sağlık Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
-
Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanlığına Hayrettin Çaycı seçildi
Sarkuysan Yönetim Kurulu Başkanlığına Hayrettin Çaycı seçildi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Şirket Yönetim Kurulu'nun görev dağılımına ilişkin olarak alınan
kararı uyarınca Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sayın Hayrettin
ÇAYCI'nın, Yönetim Kurulu Başkanvekilliği'ne Sayın Hamit MÜCELLİT'in
seçilmelerine, karar verilmiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/755926
http://www.metalsmarket.net
(15/04/2019 - 06:29:22)
-
***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi MLP Care 2018 yılı Kâr Dağıtımına İlişkin Açıklama
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 15.04.2019
Para Birimi TRY
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREMLPC00013 0,0000000 0 0,0000000 0
B Grubu, MPARK, TREMLPC00021 0,0000000 0 0,0000000 0
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREMLPC00013 0 0
B Grubu, MPARK, TREMLPC00021 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 01 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 dönemindeki faaliyetlerinin zararla sonuçlanması nedeniyle dağıtılabilir dönem net karı oluşmamış ve Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 7 Mart 2019 tarihli kâr payı dağıtılmaması yönündeki teklifi Genel Kurul tarafından onaylanmıştır.
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 208.037.202
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 0
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Yoktur
3. Dönem Kârı -162.398.000 -85.382.021,4
4. Vergiler ( - ) 58.718.000 0
5. Net Dönem Kârı -103.680.000 -85.382.021,4
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) -103.680.000 -85.382.021,4
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 0 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
* Çalışanlara 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
A Grubu 0 0 0 0 0
B Grubu 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756060
BIST
(15/04/2019 - 16:43:45)
-
***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi MLP Care 2018 Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonucuna İlişkin Açıklama
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 14.03.2019
Genel Kurul Tarihi 15.04.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 14.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe KÜÇÜKÇEKMECE
Adres İ.A.Ü. VM Medical Park Florya Hastanesi Beşyol Mah. Akasya Sok. No: 4 Küçükçekmece İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesinin imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi
3 - Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2018 Yılı Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakere edilmesi
4 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması
5 - Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hazırlanan 2018 yılına ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibraları hakkında karar verilmesi
7 - Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı ile ilgili teklifinin görüşülerek karara bağlanması
8 - Sermaye Piyasası düzenlemeleri, Türk Ticaret Kanunu ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin 12. Maddesine uygun olarak, görev süresi sona eren Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin yerine 13 Mart 2019 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak önerilen Sn. Meral Kurdaş ve Sn. Tayfun Beyazıt'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliklerinin genel kurul onayına sunulması ve ücretlerinin tespitinin görüşülerek karara bağlanması
9 - 2019 yılı faaliyet ve hesaplarını incelemek üzere Şirket Mali Tablo ve Raporlarının 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 399. Maddesi, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 24. Maddesi ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun ilgili düzenlemeleri gereğince denetimi için Bağımsız Denetçinin seçilmesi
10 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 4. Maddesi uyarınca 2018 yılında yapılan bağışlar hakkında Genel Kurul'un bilgilendirilmesi 2019 yılı hesap dönemi başından itibaren olmak üzere, 2019 yılı bağış sınırının tespitine yönelik Yönetim Kurulu teklifinin görüşülerek karara bağlanması
11 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan Teminat, Rehin ve İpotekler ile şirketin elde etmiş olduğu gelir veya menfaat hakkında Genel Kurul'un bilgilendirilmesi
12 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği 1.3.6 sayılı ilkesi gereği Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin yönetim kurulu üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrı hısımlarının Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka şirkete sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesiyle ilgili olarak 2018 faaliyet yılı içerisinde gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurula bilgi verilmesi
13 - Yönetim Kurulu üyelerine, Şirketin konusuna giren veya girmeyen işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları veya bu çeşit işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereği izin verilmesi
14 - Dilek ve Temenniler
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 MLP GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 MLP GENERAL ASSEMBLY MEETING INFORMATION DOCUMENT.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Şirketin 2018 takvim yılı işlemlerinden dolayı "Yıllık Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı" 15 Nisan 2019 Pazartesi günü (bugün) saat 11'de "İ.A.Ü. VM Medical Park Florya Hastanesi Beşyol Mah. Akasya Sok. No: 4 Küçükçekmece İstanbul" adresinde yapılmış olup Hazirun Cetveli ve Toplantı Tutanağı açıklamamız ekinde yer almaktadır.
Şirketimizin bugün yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bağımsız Denetim raporları ile 2018 yılı Finansal Tabloları görüşülmüş ve onaylanmıştır. 2018 yılı içerisinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmiş, 2019 yılında gerçekleştirilecek toplam bağış ve yardım üst limitinin ise 2.500.000 TL olarak belirlenmesine ilişkin teklif kabul edilmiştir. 13 Mart 2019 tarihinde Yönetim Kurulu Kararı ile yeniden bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak önerilen Sn. Meral Kurdaş ve Sn. Tayfun Bayazıt'ın atanması ve her birine bir yıl müddetle yıllık toplam net 120.000TL ücretin aylık bazda ödenmesi onaylanmıştır. 2019 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (Deloitte)'nin seçimi onaylanmıştır.
Şirketimizin 01 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 dönemindeki faaliyetlerinin zararla sonuçlanması nedeniyle dağıtılabilir dönem net karı oluşmamış ve Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtılmaması yönündeki teklifi onaylanmıştır.
EK: 1 MLP Care 2018 Genel Kurul Tutanağı.pdf - Tutanak
EK: 2 MLP Care 2018 Genel Kurul Hazirun Cetveli.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756054
BIST
(15/04/2019 - 16:30:07)
-
***UMPAS* *HALKS* *MERIT* *YBTAS* *NTHOL*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***UMPAS******HALKS******MERIT******YBTAS******NTH OL*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler HALKS, MERIT, NTHOL, UMPAS, YBTAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
HALKS 1 HALK SIGORTA A.S. E SENOL DOLAR 2.293,340
MERIT 2 MERIT TURIZM YATIRIM VE ISLETME A.S. E AHMET UGUR 382,000
NTHOL 3 NET HOLDING A.S. E AHMET UGUR 443,299
UMPAS 4 UMPAS HOLDING A.S E DÖNE CEYLAN 9.529,000
UMPAS 5 UMPAS HOLDING A.S E KADRIYE KÖSE 17.019,000
YBTAS 6 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E ALTIN PARLAK 3,360
YBTAS 7 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E ALTIN PARLAK 5,600
YBTAS 8 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E HIKMET TOPCUHASANO 1,120
YBTAS 9 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E HIKMET TOPCUHASANO 1,866
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756053
BIST
(15/04/2019 - 16:29:38)
-
*s&p, "türkkiye'nin ekonomik paketi liraya güveni yeniden inşa etmek için yeterli değil
(15/04/2019 - 16:27:47)
-
***FONET*** FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ( Esas Sözleşme
***FONET*** FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ( Esas Sözleşme )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleşme
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Açıklamalar
Esas Sözleşme'nin son hali ekteki gibidir.
Bildirim İçeriği
Madde No Madde Değişikliğinin Tescil Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG No
6 15/04/2019 15/04/2019 9809
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756062
BIST
(15/04/2019 - 16:47:41)
-
***PINSU*** PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Unvan Değişikliği
***PINSU*** PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Unvan Değişikliği )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Unvan Değişikliği
Evet (Yes)
Hayır (No)
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Eski Unvan
PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş
Yeni Unvan
PINAR SU VE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET A.Ş
Unvan Değişikliğinin Tescil Tarihi
09/04/2019
Açıklamalar
Saygılarımızla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756049
BIST
(15/04/2019 - 16:20:16)
-
***DGKLB*** DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***DGKLB*** DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Sermaye arttırımı sonrasında Esas Sözleşmenin 6.maddesinin değiştirilmesi ile ilgili SPK'ya başvuru yapılması hk.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 29.01.2019
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 350.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 209.069.767
Ulaşılacak Sermaye (TL) 269.069.767
Bedelli Sermaye Artırımı (Tahsisli)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%) Verilecek Menkul Kıymet Nevi İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
DGKLB, TRAKLBMO91C0 209.069.767 60.000.000 28,69855 DGKLB, TRAKLBMO91C0 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 209.069.767 60.000.000,000 28,69855
Artırılacak Sermayenin Tahsis Edildiği Kişi Doğanlar Yatırım Holding A.Ş
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Madde 6
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 15.04.2019
SPK Başvuru Tarihi 11.01.2019
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 14.02.2019
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 209.069.767 TL olan ödenmiş sermayesinin 269.069.767 TL'ye çıkarılmasıyla ilgili olarak, Şirketimiz esas sözleşmesinin "Şirket Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin tadiline ilişkin uygun görüş alınması amacıyla Semaye Piyasası Kurulu'na bugün(15.04.2019) başvuruda bulunulmuştur.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Esas Sözleşme Tadil Metni.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756046
BIST
(15/04/2019 - 16:17:54)
-
TSİ Ajanda
0600- Filipinler Merkez Bankası(BSP), 21 Mart tarihli faiz toplantısı
tutanakları açıklanacak.
0930- TESKON-SODEX 2019 İzmir'de başlayacak. (20 Nisan'a kadar)
0930- TUBE &STEEL İstanbul başlayacak. (20 Nisan'a kadar)
0930- Wire and Cable İstanbul başlayacak. (20 Nisan'a kadar)
0930- Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Adıyaman'da başlayacak. (21 Nisan'a
kadar)
0930- Çimbeton'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Pegasus Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Akenerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1130- Çimentaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1730- Avrupa Merkez Bankası(ECB) yönetim kurulu üyesi Sabine
Lautenschlaeger, bir konferansta konuşma yapacak.
1930- Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, Greater Vineland Ticaret
Odası tarafından düzenlenen öğle yemeği öncesinde ekonomik görünüm
hakkında konuşma yapacak.
1930- St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ABD ekonomisi ve para politikası
hakkında sunum yapacak.
- Global Borsalar Tatil Programı: Hindistan Borsası 'Mahavir Jayanti',
Norveç Oslo Borsası 'Paskalya Öncesi' nedeniyle yarım gün açık olacak.
- Endonezya'da Başkan ve parlamento seçimleri yapılacak.
- Suudi Kralı Salman'ın oğlu Sultan bin Salman Bin Abdülaziz El Suud,
Moskova'yı ziyaret edecek.
- İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Türkiye'ye bir çalışma ziyaretinde
bulunacak.
(17/04/2019 - 06:00:24)
-
TSİ Ajanda
17 Nisan 2019 Çarşamba
----------------------
0930- Çimbeton'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Pegasus Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Akenerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1130- Çimentaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
-
***Türkiye'de Bazı Şirketlerin Bilanço Tahminleri ve Açıklama Tarihleri****
Türkiye'de bazı şirketlerin 2018 yılı 4.çeyrek dönem için
beklenen olası bilanço açıklama tarihleri ve net kar/zarar tahminleri:
Olası Banka/Şirket* Foreks Anketi Geçen Yıl
Bilanço Net Kar/zarar Aynı
Açıklanma Beklentisi Dönem
Tarihi (Milyon TL) (Milyon TL)
----------- -------------------- ------------- -----------
25 Nisan TAV Havalimanları
25 Nisan Tekfen Holding
26 Nisan Akbank
29 Nisan Garanti Bankası
23-30 Nisan İş Bankası
30 Nisan Turkcell
2 Mayıs Coca Cola İçeçek
3 Mayıs Otokar
6 Mayıs Enerjisa
7 Mayıs Türk Telekom
1-7 Mayıs Koza Altın
1-7 Mayıs Koza Madencilik
8 Mayıs Migros
9 Mayıs Doğuş Otomotiv
9 Mayıs Enka İnşaat
9 Mayıs Tüpraş
10 Mayıs BİM
10 Mayıs Doğan Holding
10 Mayıs Pegasus
(*)=Borsa İstanbul'da şirketlerin 1.çeyrek konsolide olmayan bilançoları için
son tarih 30 Nisan Salı, konsolide bilançolar için 10 Mayıs Cuma olarak
belirlenirken, Bankalar konsolide ve konsolide olmayan bilançolarını
20 Mayıs Pazartesi gününe kadar gönderebilecek.
UYARI: Verilerin 'Foreks' kaynak gösterilerek kullanılması gerekmektedir.
(17/04/2019 - 06:00:34)
-
Resmi Gazete'de Bugün-17 Nisan
CUMHURBAŞKANI KARARLARI
–– Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Kararlar (Karar Sayısı:
924, 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935, 936, 937,
938, 939, 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947, 948, 949 ve 950)
–– Patates İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanması Hakkında Kararda
Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 951)
–– 154 kV Evrencik RES-Hamitabat (Vize) Havza TM Enerji İletim Hattı
Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim
Şirketi Genel?Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında
Karar (Karar Sayısı: 952)
YÖNETMELİKLER
–– Kültür ve Turizm?Bakanlığı Teftiş Kurulu Yönetmeliği
–– TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği
YARGI BÖLÜMÜ
ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI
–– Anayasa Mahkemesinin 21/3/2019 Tarihli ve 2016/1253 Başvuru
Numaralı Kararı
–– Anayasa Mahkemesinin 21/2/2019 Tarihli ve 2016/14883 Başvuru
Numaralı Kararı
(17/04/2019 - 06:25:20)
-
Halkbank, 155 milyon TL nominal değerdeki finansman bonosunun satışını tamamladı
Halkbank, 155 milyon TL nominal değerdeki finansman bonosunun
satışını tamamladı.
Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Bankamızca, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27.09.2018 tarih ve
47/1101 sayılı toplantısı ile onaylanan, yurtiçinde halka arz edilerek
ve halka arz edilmeksizin 15 milyar Türk Lirası'na kadar ihraç
edilecek borçlanma araçları limiti kapsamında nitelikli yatırımcılara
satılmak üzere ihraç edilen 55 gün vadeli, 155.000.000.-TL nominal
değerdeki finansman bonosunun satışı tamamlanmıştır. Bononun takası
16.04.2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756445
(17/04/2019 - 06:29:30)
-
DESA.E payları 30 Nisan seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
DESA.E payları 30 Nisan seans sonuna kadar açığa satışa ve
kredili işlemlere konu edilemeyecek.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite
Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, DESA.E payları 17/04/2019
tarihinden (seans başından) itibaren 30/04/2019 tarihine (seans
sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup
değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa
satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı
olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle
işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi
uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756452
(17/04/2019 - 06:29:32)
-
Özbal Çelik'in kısa çalışma uygulaması ödeneği süresinin 6 aya kadar uzatılması için yaptığı başvuru uygun görülmedi
Özbal Çelik'in kısa çalışma uygulaması ödeneği süresinin 6 aya
kadar uzatılması için yaptığı başvuru uygun görülmedi.
verildi:
"Şirketimiz Yönetim Kurulu 19.03.2019 tarih ve 2019/8 no'lu kararı
uyarınca kısa çalışma uygulaması ödeneği süresinin altı aya kadar
uzatılması için yapılan başvuru uygun görülmemiştir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756453
(17/04/2019 - 06:29:34)
-
RTA Laboratuvarları, Sacem Hayat'ta sahip olduğu payların tamamının satılmasına karar verdi
RTA Laboratuvarları, Sacem Hayat'ta sahip olduğu payların
tamamının satılmasına karar verdi.
verildi:
"Şirketimizin 16.04.2019 tarihli yönetim kurulu kararı ve
08.04.2019 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısının 11.
maddesi çerçevesinde onaylanan karar ile
Sacem Hayat Teknolojileri A.Ş.'nin mali yapısının bozulmuş olması
ve şirketimiz finansal tabloları üzerinde olumsuz etkisinin bulunması
nedeni ile Sacem Hayat Teknolojileri A.Ş.'de sahip olduğumuz şirket
sermayesinin %53,32'sine karşılık gelen 1.333.000 TL nominal değerli
paylarının tamamının 100.000 TL bedelle söz konusu iştirakin
ortaklarından Emrah Kılıç'a satılmasına karar verilmiştir.
Söz konusu pay satış işleminin SPK'nın II-23.1 sayılı Önemli
Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği
kapsamında değerlendirilmesi çerçevesinde ayrılma hakkı doğmadığı
görülmüştür.
a) Son finansal tablolara göre aktif toplamına oranı %0,15,
b) Son yıllık finansal tablolardaki gelirlere oranı %36,75,
c) İşlem tutarının yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı
aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik
ortalaması baz alınarak hesaplanan ortaklık değerine oranı %0,24
olarak hesaplanmıştır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756454
(17/04/2019 - 06:29:36)
-
Tüpraş, İstanbul Havalimanı’nın en büyük jet yakıtı tedarikçisi oldu
Tüpraş, İGA İstanbul Havalimanı Akaryakıt Hizmetleri A.Ş.
tarafından düzenlenen ihale sonucunda, İstanbul Havalimanı’na 5 yıl
süreyle yıllık 1,8 milyon ton jet yakıtı satacak.
İstanbul Havalimanı’nın ihtiyacı olan jet yakıtının temini
amacıyla, İGA İstanbul Havalimanı Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. tarafından
düzenlenen ihale sonuçları açıklandı. Tüpraş, İstanbul Havalimanı’na 5
yıl süreyle yıllık 1,8 milyon ton jet yakıtı satışına hak kazandı. Bu
kapsamda satışlara başlandı.
Dünyanın en büyük hava limanlarından İstanbul Havalimanı’nın
yıllık yakıt ihtiyacının, ilk yıl için 3 milyon tonun üzerinde olması
bekleniyor. Tüpraş ihale sonucunda yıllık 1,8 milyon tonluk satışıyla
ihalede en büyük payı kazandı. Şirket, bu miktarla İstanbul
Havalimanı’nın jet yakıtı ihtiyacının yaklaşık yüzde 60’ını
karşılayacak.
Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, konuyla ilgili yaptığı
açıklamada “Türkiye’nin en büyük sanayi şirketi olmanın
sorumluluğuyla, Ülkemizin akaryakıt ihtiyacını kesintisiz karşılamaya
devam etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ihaleyle, İstanbul
Havalimanı’nın jet yakıtı ihtiyacının da en büyük kısmını
karşılayarak, Ülkemiz cari açığının kapanmasına da katkıda
bulunduğumuz için gurur duyuyoruz” dedi. Yelmenoğlu sözlerine şöyle
devam etti “Dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alan
İstanbul Havalimanı’nın sektöre dinamizm katacağına inanıyoruz. Tüpraş
olarak, deniz ve demiryolu taşımacılığımızdaki lojistik üstünlüğümüzle
yeni havalimanımıza en üst düzeyde hizmet vermeye devam edeceğiz.”
Tüpraş, geçen yıl 4,7 milyon tonluk sivil jet yakıtı satışıyla
havacılık sektörünün, 2,3 milyon ton benzin, 12 milyon ton dizel ve
yaklaşık 1 milyon ton LPG satışıyla Ülkemiz akaryakıt ihtiyacının
karşılanmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi.
(17/04/2019 - 06:29:40)
-
***ERBOS*** ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ERBOS*** ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Tescili
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 13.03.2019
Genel Kurul Tarihi 13.04.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 12.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir KAYSERİ
İlçe MELİKGAZİ
Adres Anbar Mahallesi 895.Sokak No:9 Melikgazi / KAYSERİ
Gündem Maddeleri
1 - Açılış yoklama
2 - Divan Heyeti seçimi
3 - Genel Kurul adına zaptı imzalamaya Divan Heyetine yetki verilmesi.
4 - 2018 Yılı Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu ve Bağımsız Denetim Raporunun ayrı ayrı okunması, görüşülmesi ve onaylanması.
5 - 2018 Yılı Bilanço ve Kar Zarar Hesabının okunması, görüşülmesi ve onaylanması.
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri.
7 - Yönetim Kurulu üye sayısının belirlenmesi, 2019 yılı için bir sonraki olağan genel kurula kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerinin seçimi ile bağımsız üye aday listesinin genel kurulun bilgisine sunulması, üzerinde görüşülmesi ve bu listede yer alan adaylar arasından bağımsız yönetim kurulu üyelerinin seçimi.
8 - Yönetim Kurulu'nun, 2018 yılı karı ile ilgili teklifinin görüşülerek karara bağlanması.
9 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ile üst düzey Yöneticilerin "Ücretlendirme esasları" hakkında bilgi verilmesi.
10 - Yönetim Kurulu üyeleri ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri ücretlerinin tespiti
11 - Yönetim Kurulu tarafından, 2019 yılı hesaplarının denetimi için seçilen Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu'nun onaylanması.
12 - 2018 yılı içerisinde yapılan bağış ve yardımların görüşülmesi ve karara bağlanması.
13 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliğ"i ekindeki "Kurumsal Yönetim İlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen kişilerin bu maddede belirtilen işlemleri hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
14 - Şirket tarafından 3.Kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler hakkında Genel Kurul'un bilgilendirilmesi.
15 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.'unun 395-396'inci Maddelerinde yazılı, şirketlerle iş yapma ve diğer muamelelerin ifası hususunda yetki verilmesi
16 - Dilek ve temenniler.
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları a) SPK 'na göre hazırlanmış gelir tablosundaki 2018 yılı dönem karından yasal kayıtlarda yer alan kardan karşılanmak üzere, brüt 23.000.000,00 TL dağıtılmasına buna göre 2.300.405,36 TL'nin A grubu imtiyazlı hisselere brüt, 20.699.594,64 TL'nin C grubu imtiyazsız hisselere brüt olmak üzere toplam dağıtılacak 23.000.000,00 TL'den 3.450.000,00 TL Gelir Vergisi Stopajı ayrıldıktan sonra bakiye kalan net 19.550.000,00 TL'nin 31.05.2019 tarihine kadar kar payı olarak dağıtılmasına, 2.199.959,46 TL'nin ikinci tertip yasal yedek akçe ayrılmasına, dağıtımdan sonra bakiyenin de olağanüstü yedek akçe olarak ayrılmasına,
b) Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mahmut ÖZBIYIK, Mehmet ÖZBIYIK ve Şaban ALTUNBAĞ, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mahmut ÖZKAN'ın ve Neşe Necmiye TEMİZ'in seçilmelerine,
c) Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 2019 yılı için seçilen KARAR Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. arasında imzalanan sözleşmenin kabulüne, karar verilmiştir.
Genel Kurul Kararları Tescili
Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 16.04.2019
EK: 1 Genel Kurul Toplantı Tutanağı.pdf - Tutanak
EK: 2 Kar Dağıtım Tab 2018.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2018 yılı faaliyetlerine ilişkin 13.04.2019 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı 16.04.2019 tarihinde tescil edilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756484
BIST
(17/04/2019 - 08:57:40)
-
***TUCLK* *KRDMA* *OYLUM* *KRDMB* *KRDMD* *TGSAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
***TUCLK******KRDMA******OYLUM******KRDMB******KRD MD******TGSAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu )
İlgili Şirketler [KRDMA, KRDMB, KRDMD, OYLUM, TGSAS, TUCLK]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılıyor olması ilgili kişilerin, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki diğer açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756487
BIST
(17/04/2019 - 09:01:11)
-
Juventus payları Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından yüzde 24 düştü
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda Real Madrid'i eleyen Ajax'ın
çeyrek finalde de Juventus'u elemesinin ardından, İtalya Borsası'nda
işlem gören kulübün payları yüzde 24 düşüşle güne başladı.
Ajax ilk maçtaki 1-1'lik skorun rövanşında konuk olduğu Juventus'u
2-1 mağlup etti ve bir üst tura çıktı.
Hızlı düşüşün ardından Kulübün pay sırasında işlemler durduruldu.
(17/04/2019 - 10:20:58)
-
***RTALB*** RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNA SANAYİ TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***RTALB*** RTA LABORATUVARLARI BİYOLOJİK ÜRÜNLER İLAÇ VE MAKİNA SANAYİ TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavanı Tescili
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 12.03.2019
İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 50.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2023
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
SPK Başvuru Tarihi 12.03.2019
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 19.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 08.04.2019
Genel Kurul‘da Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi? Kabul edildi
Tescil Tarihi 24.04.2019
Ek Açıklamalar
24.04.2019 Tarihinde 08.04.2019 Tarihinde yapılan Genel Kurula istinaden Kayıtlı Sermaye Tavanı Tescil işlemleri tamamlanmıştır.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 SPK Onaylı Esas Sözleşme Tadil Metni.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757885
BIST
(25/04/2019 - 12:27:30)
-
***BOSSA*** BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***BOSSA*** BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 25 Nisan 2019 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında şirketimiz hisselerinde sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunulması amacıyla, gerekli görüldüğü takdirde, Borsa İstanbul'dan, Bossa hissesi geri alımı yapılması konusunda Şirket Yönetiminin yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar ile ilgili olarak 21 Temmuz 2016 ve 25 Temmuz 2016 tarihlerinde yaptığı duyurular ve alınan Yönetim Kurulu Kararı kapsamında Şirketimiz hisselerinin geri alımı için belirlenen azami fon tutarının 5.000.000 TL olmasına ve geri alınacak azami hisse adedinin ise bu tutarı geçmeyecek şekilde belirlenmesine karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757883
BIST
(25/04/2019 - 11:47:47)
-
***TOASO*** TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş.( Finansal Takvim
***TOASO*** TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş.( Finansal Takvim )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Finansal Takvim
Bildirim İçeriği
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Açıklama
Şirketimiz 2019 yılı 1. çeyrek Finansal Sonuçları 29.04.2019 Pazartesi günü KAP'ta yayınlanacaktır.
Dönem Başlangıç Tarihi Dönem Bitiş Tarihi Planlanan KAP'ta İlan Tarihi
Finansal Tablo Dönemler
1. Çeyrek
01/01/2019 31/03/2019 29/04/2019
2. Çeyrek
- - -
3. Çeyrek
- - -
Yıllık
- - -
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757822
BIST
(25/04/2019 - 07:40:57)
-
***IZOCM*** İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***IZOCM*** İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Genel Kurul Toplantısı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanmıştır.
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 22.02.2019
Genel Kurul Tarihi 22.03.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 21.03.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BAKIRKÖY
Adres Renaissance Polat İstanbul Otel Sahil yolu Cad.No:2 Yeşilyurt İstabnul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Yönetim kurulunca hazırlanan yıllık faaliyet raporunun okunması, müzakeresi ve tasdiki
3 - Bağımsız Denetleme Kuruluşu KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (KPMG)'nin raporunun okunması,
4 - Finansal tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki.
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri,
6 - Şirketin Kar Dağıtım Politikası hakkında ortaklara bilgi verilmesi.
7 - Yönetim Kurulu'nun, karın kullanımı, dağıtılacak kar ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi, kâr dağıtım tarihi konusundaki teklifinin görüşülerek kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi,
8 - Yönetim Kurulu üye adedinin tespiti, Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından önerilen Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer Yönetim Kurulu Üyeleri'nin şirket dışında aldığı görevler ve gerekçeleri konusunda ortakların bilgilendirilmeleri, üyelerin seçimi, değiştirilmeleri ve görev sürelerinin tespiti,
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi,
10 - Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetleme Kuruluşu seçiminin onaylanması,
11 - Yönetim Kurulu üyeleri ile Üst Düzey Yöneticilerin Ücretlendirme Esaslarının ortakların bilgisine sunulması,
12 - Şirketin Bağış ve Yardım Politikası hakkında ortaklara bilgi verilmesi ve oluşturulan bu politikanın ortakların onayına sunulması, 2018 yılında vakıf ve derneklere yapılan bağış ve yardımların yararlanıcıları ve miktarı hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yılında yapılacak olan bağış ve yardımlara ilişkin üst sınır belirlenmesi
13 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2018 yılında 3. Kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen menfaatler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
14 - Şirketin Kendi Paylarını Geri Alımına İlişkin Politikası hakkında ortaklara bilgi verilmesi.
15 - Yönetim Kurulu üyelerine, Şirket konusuna giren işleri bizzat veya başkaları adına yapmaları ve bu nevi işleri yapan şirketlerde ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince izin verilmesi,
16 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yönetici ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, ortaklık veya bağlı ortaklıkları ile 2018 yılında çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapıp yapmadığı konusunda Genel Kurul'un bilgilendirilmesi.
17 - İlişkili taraflarla 2018 yılında yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi.
18 - Toplantı tutanağının imzalanması konusunda divana yetki verilmesi,
19 - Dilekler.
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları 54. Olağan Genel Kurul Toplantımız gerçekleşmiştir.Genel kurul sonuçları toplantı tutanağımızda detaylı açıklanmıştır.
Genel Kurul Kararları Tescili
Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 09.04.2019
Ek Açıklamalar
22.03.2019 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul 09.04.2019 tarihinde tescil edilmiş olup 15.04.2019 tarih 9809 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757839
BIST
(25/04/2019 - 09:19:52)
-
***SAFKR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
***SAFKR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [SAFKR]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
SAFKR.E (%20,51282 Kar Payından Bedelsiz, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 1,784 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757838
BIST
(25/04/2019 - 09:17:05)
-
***CLEBI*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***CLEBI*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler CLEBI
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Çelebi Havacılık Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757833
BIST
(25/04/2019 - 08:56:39)
-
TSİ Ajanda
25 Nisan 2019 Perşembe
----------------------
1000- Gedik Yatırım Menkul Değerler Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1030- Sumaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Gentaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Kron Telekom Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1200- Gedik Yatırım Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Polisan Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Orma Orman Mahsulleri Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- Servet GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
-
TSİ Ajanda
25 Nisan 2019 Perşembe
----------------------
0600- Japonya Merkez Bankası(BOJ), faiz kararını açıklayacak.
0800- Japonya Merkez Bankası(BOJ), 'Görünüm Raporu'nu açıklayacak.
0900- Norveç Merkez Bankası(Norges Bank) Başkanı Oystein Olsen ve CEO'su
Yngve Slyngstad Storting, Finans ve Ekonomik İşler Daimi Komitesi
toplantısında konuşma yapacaklar.
0930- Japonya Merkez Bankası(BOJ) Başkanı Haruhiko Kuroda, faiz
toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyecek.
0930- 7.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı
(ICSG ISTANBUL 2019) başlayacak. (26 Nisan'a kadar)
0930- Teke Yöresi 5.Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Makineleri,
Teknolojileri ve Yem Fuarı Burdur'da başlayacak. (28 Nisan'a kadar)
0930- Yozgat 10.Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı başlayacak. (28 Nisan'a
kadar)
0930- GURME 2019 12.Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı Adana'da
başlayacak. (28 Nisan'a kadar)
0930- Konya İnşaat Fuarı 16.Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat
Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz
Tenolojileri Fuarı başlayacak. (28 Nisan'a kadar)
0930- Konya Kent 2019 15. Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe
Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği ve İtfaiye-Belediye Hizmet Araçları
Fuarı başlayacak. (28 Nisan'a kadar)
0930- Konya 9.Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 2019 başlayacak. (28
Nisan'a kadar)
0930- Konya 3. Gayrimenkul Fuarı başlayacak. (28 Nisan'a kadar)
0930- 2. Van Doğu AnadoluTekstil ve Makineleri Fuarı başlayacak. (28
Nisan'a kadar)
1000- Gedik Yatırım Menkul Değerler Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1030- İsveç Merkez Bankası(Riksbank), faiz kararını açıklayacak.
1030- Endonezya Merkez Bankası(BI), faiz kararını açıklayacak.
1030- Sumaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Gentaş Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Kron Telekom Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1200- Gedik Yatırım Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1330- Botsvana Merkez Bankası(BOB), faiz kararını açıklayacak.
1400- Ukrayna Merkez Bankası(NBU), faiz kararını açıklayacak.
1400- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), faiz kararını açıklayacak.
1400- Polisan Holding Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- World Economic Forum (WEF) Başkanı Borge Brende beraberindeki heyet
ile birlikte TÜSİAD'ı ziyaret edecek.
1500- Orma Orman Mahsulleri Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- Servet GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1530- Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, New
York'ta konuşma yapacak.
- Global Borsalar Tatil Programı: Avustralya Sidney Borsası ve Yeni
Zelanda Borsası 'Anzak Günü', İsrail Tel Aviv Borsası 'Hamursuz
Bayramı' , Mısır Borsası 'Sanayi Kuruluş Günü', Vietnam Hanoi Borsası
'Hung Kings'in Ölüm Yıldönümü' nedeniyle kapalı olacak.
- 2018 Yılına İlişkin Kurumlar Vergisi Beyannamesinin Verilmesi
- 1-15 Nisan 2019 Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin
Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
- Denetim Kuruluşları Yetkilendirme Belgesi Yıllık Harç Bildirimi
Verilmesi
- Elektrik Üretimi Lisans Harçları Yıllık Harç Bildirimi Verilmesi
- 1-15 Nisan 2019 Dönemine Ait Noterlerce Yapılan Makbuz Karşılığı
Ödemelere Ait Beyannamenin Verilmesi ve Ödemesi
- TAV Havalimanları'nın 2019 yılı ilk çeyrek döneme ilişkin finansal
raporu açıklanacak.
- Tekfen Holding'in 2019 yılı ilk çeyrek döneme ilişkin finansal raporu
açıklanacak.
- Avrupa Birliği-Japonya Ortak Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek.
- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Lideri Kim
Jong-un, biraraya gelecekler.
- Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK),
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında toplanacak.
(25/04/2019 - 06:00:30)