Satan alan alır. Herkese hayırlı olsun. Benim gidecek kapım yok. Takibimdekiler de beklenti yok. 😭
Printable View
Satan alan alır. Herkese hayırlı olsun. Benim gidecek kapım yok. Takibimdekiler de beklenti yok. 😭
Şu şekerdeki elemanı tanıyan varmı :thumbdown:
https://i.hizliresim.com/bv15a8.jpg
Param olsa şu 97 lottan elemanı kurtarırdım, çok hevesli satmak için... Bakalım ziraattekı aslan alacakmı...
Ben yazarken kaldırmış galıba:)...
Sabah başlangıç 3.125 lot varmış Şeker de.
Ne oldu korku sarmaya başladı galiba pozitif.Daha çok tutuşacaksın satacağım diye.Merak etme alacağım senin lotları birazdaha endişelen [emoji41]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Önce yıllardır bekleyenleri güzel bir dökmelerı lazım... Acele etmezler..
Bence serbest işleme açılması sonrası bir süre dinlenmesi gerekiyor ilerleyen zamanda 9 yılın acısını çıkaracakdır.
119 kaldıracak babayiğit aranıyor
Aşırı sığ bir hisse..eski sistem bundan iyiydi ...bedelsiz ile lot sayısı artmalı yoksa aynı tas aynı hamam..orta ölçekli yatırımcı bile gelmez....ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zinciri kırılan boğa bu mu?? şimdi😂
19 una kadar açığa satış ve kredili alış yapılamayacak mış. Hadi bakalım
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satış ve kredili işlem bu hissede olmaz zaten... Mal yol tane tane var herkeste..
Kaptansız gemi gibi bir sağa bir sola gidiyor.
Arkadaşlar bu lanet hisseye dıkkat edın özelikle yenı alacaklar, diyelımkı 200 TL oldu hangi beklenti ile kıme satacaksınız, kar payı vermez hiçbir beklentısı olmayan bir senet bır yerde...elinde olanların biran önce kurtulması temennisi ile...bır sermaye arttirimina gıdıp senede derinlik kazandırırlar desen onuda yıllardır yapmayanlar bu saatten sonra yaparım bılmem..
sanırım spekte serdümenci gibi düşşünde mal alayım diye bekliyor:) adamın elinde pek mal yok sanırım, şurada bile saysan epey lot çıkar. ama bunca yıl bekleyen adam da düşse bile satmaz, anlaşılan gene baya bekleyeceğiz gibi:) ytd
Hayaller ve gerçekler... 2 günde umudum tükendi. Elveda . Alana hayırlı olsun. Tekrar görüşmemek üzere...
Hayırlı olsun kardeş biz 3-5 kişi bekleycez anlaşılan ama bunda spek falan yok gibi patron isterse heryere gider bakarsın serdümenci bile haklı çıkar ama bekleyecez.. Ytd
Beklenti bitti 1 seneden yakın vadede hiç bir beklentisi yok ...atar bi limana 1 sene yatar..liman buralar olsa da razıyım
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Sn. Goriotbaba, hareketler konusunda yorumunuzu alabilir miyim. Bu hissede de uzun vadeli pozisyonu koruyor musunuz acaba. İyi akşamlar.
Sayın bagbozumu, yukarıda yazdığım gibi egeen,vesbe, işc,sahol, uzun yıllardır portföyümde. Pkent, merit sumaş 1 yıldır portföyümde. Pkent ve merit 1 e 1 yapsada finansalları ve turizmin parlak bir geleceği olduğundan uzun vadeye attım. Maliyetim çok düşük sıkıntı olmuyor. Ayrıca geçen hafta aldığım klimasan ı 17.55 verdim. Kısa vadeli bazen vur kaç oluyor. Diğer hisselerim çok uzun vadeli. Pkent merit ve sumaşta çok uzun vadeye girdi.Sağlam bilançosu olan şirketleri takip ediyorum. Ana portföyümde %60 hisse var. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.iyi akşamlar.