yok bea alıcı benim benimde başka hesabımda hisse yok o yüzden aynı kişi değil emin olun ......
Printable View
yok bea alıcı benim benimde başka hesabımda hisse yok o yüzden aynı kişi değil emin olun ......
https://image.prntscr.com/image/yEBu...V_bWw3CGlQ.png
2.80 den 2.77 ye çekti
ziraat alttan aldığını vermişe benziyor, trade
İyice tadını kaçırdılar adam gibi 2.80 üstüne atında Tahta kendine gelsin yeter bu kadar süründürme!!!!!!!
6500 tane daha girdim bakalım ona da verecek mi ama bu geçen hafta alan adamn satması acayip mide bulandıcı
aha 6,500 daha geldi
Aramizda 5 -10 lira toplayip su oyuncaya verelim .. bosuna yormasin kendini 2.50 den al 2.7 den say..ortamlarda anlatir :) ne para kaldirdim diye.. arkadaslar internet islem yasagi ne zaman kalkiyor kesin tarih var mi?
ziraatdeki %3-5 kar peşinde takılıyor
Tahtaya sağlam adam lazım Ziraatten alan adam Kıytırık çıktı.
Nerde Kıytırık Spekler var gelip bu tahtayı buluyor, Bu tahta trede edilecek bir tahta değil gidin etyat'ta, çekyat'ta oynayın!!!
çapsız iki kurum
zirrat ve şeker :)
ULUUN 3,72 özbal 2,65 gel burdan yak
takozu 2.77 den 2.75 e çekti
carsambaya kadar kalsin burada,o gun de ben destek atarim insallah...
Uğursuz 2.70 den verdiğini 2.65 te bekliyor!
o kadar malı aynı günde alamayacğaını biliyordur herhalde ,
sanırım bir kaç gün daha burda ve aşağı baskı yapmaya devam edecek .....
Olmayan zekası ile borsaya girmiş bırakın kendi çalsın kendi oynasın bize hava hoş😛😛😛
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum Bu..2.70 sattıklarını da 2.65 den alışa yazmış gibi..
Kapanış da değiş tokuş olacak mı bakalım..
Hep öyle yapıyorlar ya...
https://i.hizliresim.com/9dDg15.png
Ayrıca burada bazı arkadaşların yazdıklarını kimse yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmesin bir çoğu iyi niyetli görüş beyan etselerde siz yine de ölçüp biçin ona göre kararınızı verin.
etyat , eukyo bi haber veya bekleyiş yok günlerdir gidiyor
burada beklenti var bu yerinde sayıyor
herhalde borsa böyle bir şey olsa gerek
Borsa Kim kime K.rs. die bir atasözü vardır.
Eski deneyimli abilerimin bize aktardığı nice borsa hikayelerinden biridir.
Bu zamana kadar borsayı bu şekilde anlatan bir açıklama daha duymadım.
aynen öyle
bizler de biraz kazanıcaz diye haftalardır bekliyoruz
HAYDİ SATALIM HEP BERABER :oleyo::oleyo:
Spk da çalışanlar bi takip e alınsa yer yerinden oynar diye düşünüyorum çok dolap dönüyor da ses eden yok...
Bilanço tarihi ne zaman bilen varmı birde açıklanacak bilanço ozbalmi erciyasin kimi olacak
Tahminim bu dallama adam 2,70 verdiği malları alabilmek için 2,65 e yazdığı alıştan da belli oldğuna göre 2,70 üzerinde yarın bir fiyat olması mümkün değil.Takos muhtemelen yarın 2.70 civarına iner fiyatta 2,60-2,65 aralığına düşer.Alıcı olarakda 2,60-2,55 arasnda bir yerde bekler.
Nalete bak ,
2,71-2,72 ama kapanış fiyatı 2,70 , vay anasını eşekler kovalasın düştü diye göstermek için ne oyunlar yapıyor.
Sabah hiç alıcı yokken 1 lot dibe verebilirdi spk bence hisseler toplanmış kotasyon onayını bekliyor bu hissede spek olsa balık gibi oynatır bu hisseyi Abcd1234 arkadaş 30 bin lot aldım dedi şimdi budanır spek 10 lot alana yada satan spekmi oluyor alıp satmaya korkar olduk spek ne kadar spek varsa ,,,,spek ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.