Ben aldıkça kudurdular...
Satışa yığdılar... aldım....
İŞ ten alımlar bana ait....
Mirasyedi, omurgasızlar....
Tahtanıza sahip çıkın....
Adam olun... adam olun...
Çarkınıza tüküreyim....
Printable View
Ben aldıkça kudurdular...
Satışa yığdılar... aldım....
İŞ ten alımlar bana ait....
Mirasyedi, omurgasızlar....
Tahtanıza sahip çıkın....
Adam olun... adam olun...
Çarkınıza tüküreyim....
Alemsiniz M.Terkan bey :),Çimko kendine ait olanları kullandıda sıra sizinkinemi geldi :),gönderdikleri Konukoğlunun sol kolu olan adam her şeye evet kaldırdı,tahtada manipülasyonu yapanlardan medet umulmaz,hadi bizim yönetim beceriksiz,dövizin gideceğini simitçinin bile bildiği dönemde döviz ile borçlanıp yüzde 150 giden dövize üstüne faiz öder,üstüne hedge etmez,fabrikayı geç bitirir,Bolu’da patlayan fırını tercih eder!,arsalarını doğudaki mezra fiyatlarına değer biçtirir,yatırımcısına sahip çıkmaz,hatta kendilerinede sahip çıkamadıkları gayet açık şu aralar,saysam üç sayfa olur daha neler neler...ama yinede Çimko kadar omurgasız değillerdir.
Bunlarin ....... yoksunu olduklarini herkes ogrensin.. ......Bizde hisse fiyatindan memnun degiliz demekle olmuyor.....GA karari alip uygulamamakla olmuyor....birde YD
ayaklarina yatirimciya alicengiz cekmekle olmuyor....cebinden bes kurus koymadan iki taraftan maas almakla olmuyor....vb...vb...vb...
Birde adam cikmis ruhunuzu alacaklar diye name yapiyor....yahu bu capsizlar bilmem kac senede birak senin ruhunu almayi gommuslerde toprak olmussun hala saga sola b.k atiyorsun.....
650 milyon $ i az bulan capsizlar.....
Yaklasik 300 milyon $ borc yaptilar
sirketin degerinide 70 milyon$ a dusurduler.....
Bu ..vuklari alkislayalimmi?
Saygilar.[emoji35]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim yatırımcıya Ali Cengiz çekmiş.Yanlış iş yapmak ayrı şey tahtada operasyon yapmak ayrı şey.Sizin rakamlara gözünüz kör mü?Adamlar demek kendi kendilerine operasyon çekiyorlar şu resimde öyle mi?Hay ben sizin piyasa bilginizi seveyim.Patron kötü, GEDİK ten bu işleri çevirenler yatırımcı dostu öyle mi?Artık daha fazla atmasyon yazılar yazmayın burada?
Ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün.Tahtada şeytanlıklar yapıp artık burada daha fazla melek rölü oynamaya kalkışmayın.Karşınızdakilere çap biçerken birazda kendi çapınıza bakın,tahtada yaptığınız işe burada yaptıklarınıza bakın.
Bu tahta yükselsin ; eğer burada olupta mutlu olacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçerse bende hiçbir şey bilmiyorum.
Bunu burada yazmak her kişinin harcı değil.Bu işler burada tahtadaki işleri yapanlarla dirsek teması olup buralarda millete bir de utanmadan bazı şeyleri bilgi adı altında yutturmaya benzemez.Siz bu yazılarla ancak bugünlerde sesi soluğu kesilenleri uyutursunuz.
Sayın Kyno size bir sorum olacak,bizleri ve yatırımcıları aydınlatırsanız sevinirim;
Piyasada bir sürü itibarlı şirket komik fiyatlara gelmişken neden ısrarla bu hisseye yatırım yapıyorsunuz,mesela ben yatırım yapmaya başladığımda şirketin kasası nakit dolu ve sıfır finansal borcu vardı,gelinen noktada benim yatırım kriterlerimi asla karşılamıyor ve tek kuruşda yatırım yapmam bu saatten sonra,(geçen aldığım 5 bini ertesi gün %14 kar ile verdim),peki siz acaba bizim görmediğimiz neyi görüryorsunuzda her gün hem alıp hem sövüyorsunuz?!?
Daha önce de yazmıştım.''Borsacılar'' genelde yanıldığını kabullenemez.bunu 25 senenin tecrübesi olarak söylüyorum.Para kaybetmeyi kabullenir,yanlış karar vermeyi asla...Yoksa mazoşist olmak lazım burada ısrar etmek için.. kağıt mı yok..İlla da batıçim in bana göre başka açıklaması yoktur.Ben yatırımcıyım diyen kişinin hergün burada işi nedir...işine gücüne bak.. git gez..daha ucuza mal olur.Ben değilim.Bünye trade uygun.Geçen yıl yeniden değerleme masalı ile herkes gibi beni de kucakladılar.gireni çıkarmayı başardık nerdeyse bir yıl sonra.. çok şükür.Ancak, tahtayı baskılayan zaloğlunun baskısının bir amacı var.İlk çeyrek bilanço ile d*****n kuyruğuna dikkat etmekte fayda var. En kötü bilançoyu gördük( 2018/12) düşüncem devam ediyor.
Ne yapalım tahtada bu işi yapıp bir de burada cirit atmaya kalkışanlara iki çift laf mı etmeyelim.Meydan tamamen onlara mı kalsın?
Bugün yanlışı yapan biziz yarın yanlışı yapan kim olur belli olmaz bu işlerde.Zaten buradaki bazı yazıların sebebi de malı dağıttılar çok güzel.Ama mal bir türlü geri gelmiyor-gelmez-gelmeyecekte.
Kendisi komisyon getirisi elde ederken sırf birilerine şirin görünmek için burada verecek coşkuyu bizde susucağız.O sussun.Benim yazmak gibi bir derdim yok burada zaten.
Sayin Eksipnos35 ilk once tebrik ederim alim yaptiginiz gunun hemen ertesigunu satip birde iyi kazanc elde etmissiniz. Iyi denk gelmis yani bu capsizlardan bir kil koparmissiniz.
........
Hicbir zaman bu hissenin yani sirketin kotu oldugunu yazmadim...
Aksine pirlanta oldugunu...ama kotu veya kotu niyetle yonetildigine vurgu yaparak mevcut yonetime kiziyorum.
Biz ky lari tiye aldiklari icin. Ben biriktiriyorum cunku batsada kayyum
bile beni kazancli kilacak bir degere ulastir inancindayim. Ama bu mirasyediler bu isi kiviramadilar....ve paralarida yokki bir bedelli yapamiyorlar. Sonra bizim birtek bu hisseyi biriktirdigimizi kim soyledi ki.
Halka acilmis gelecegi olan her sirkete yatirim yapiyoruz. Ama biz aldigimiz mali ertesi gun veya ucgun sonra satanlardan degiliz....isin ozu ve kilit noktasi budur sanirim..Birak
patronu kendine by diyen bile rahatsiz oldu hergun bizle ugrasiyor.
Hissesine sahip cikmayan patronu piyasa cezalandiriyorsa bunun sorumlusu ve bas aktoru kendileridir.
Velevki sirket el degistirdi yada yonetim degisti o zamanda yeni bir beklenti dogar ve sirketin pirlanta oldugunu gosterirler diye dusunuyoruz. Alimlarin devami bundandir ama azar azar...
Bugune kadarda 10000 lot bile trade
edilmemistir. 25 ...100....250 lerle zaman dolduruyoruz.
Bizden yana surec devam ediyor.
Biriktirmeye devam....mali kaptiranlar
veya kaptiracaklar dusunsun gari.
Banada kim satiyor diye soracaginiza
patrona sorun diyorum....simdi baktim citi epey mal cikmis dahada mali var.... Sirketine sahip cikacak adam bir yerde sinirini koyar bu mali sifirlayincaya kadar alirdi.....Almadi.
Simdi ben bu mal acaba kendininmi diye dusunmezmiyim[emoji23]
Hadi diyelim gercek yabanci...o zamanda bu kelepir fiyattan GA yapilmazmi?[emoji34]
Onun icin herkes takkesini bir onune
koysun bir daha dusunsun.
Saygilar.
[QUOTE=Zdx&Lunar Soul;3382841]Ne yapalım tahtada bu işi yapıp bir de burada cirit atmaya kalkışanlara iki çift laf mı etmeyelim.Meydan tamamen onlara mı kalsın?
Bugün yanlışı yapan biziz yarın yanlışı yapan kim olur belli olmaz bu işlerde.Zaten buradaki bazı yazıların sebebi de malı dağıttılar çok güzel.Ama mal bir türlü geri gelmiyor-gelmez-gelmeyecekte.
Kendisi komisyon getirisi elde ederken sırf birilerine şirin görünmek için burada verecek coşkuyu bizde susucağız.O sussun.Benim yazmak gibi bir derdim yok burada zaten.[/QUOTE
Değerli dostum.Herkese laf yetiştirmek sinirlerini bozar...Relaks olmakta fayda var diyorum.
O mal patron malı ise senin bunu çok iyi bilmen lazım.Sende normal bir küçük yatırımcı gibi bu soruları burada arayacağına kendi kurumsal yapında olup bitenleri öğren önce.Bunları burada neden yaptığını ben çok iyi anlayacak bilgi ve tecrübedeyim.
Operasyonu çevirenlere bir adım kadar uzak olup bunları öğrenmeyip burada patrona ona buna hatta bize salladığın günleri hiç unutmayacağım.O yüzden herkes önce kendi çapına bir bakacak.Hayır utanmasanız patron kendini batırmak için elinden geleni yapıyor ; finansal olarak kendi elini kolunu da tamamen bağlamak için fiyatı da aşağıya basıyor yazacaksınız.
Evet doğru bu topicdekilerin yüzde doksanı ertesi gün yada üç gün sonra satanlardan değil! seansın bitmesini bile beklemeyenler...ben bu hissede hiç bir zaman al satçı olmadım,ama nadiren oluşan fırsatlarıda asla geri çevirmem,elimdeki portfoyü tek günde almadım,elimde düşük maliyetli hissede var,yeni yatırım ise kesinlikle yapmam,ancak elimdeki hisseleride değerini bulmadan asla satmıyacam,belki değerini bulunca bile...
Şirket kayyumluk olursa yada yönetim değişirse konusuna gelirsek,bu şirket asla kayyumluk olmaz,ortaklar hisselerini satmadıkçada yönetim değişmez...
Yazdıklarınız benim sorumun tam karşılığı değil,siz eleştirilerinizi tek taraflı ve taraf olarak yapıyorsunuz,sizi samimi bulmuyorum,objektif olarak ve hakkaniyetli yaparsanız takdir ederim ama eleştirilmesi gereken bir çok konuyu duymaz ve görmezden geldiniz,bizlerede olmadık iftiralar attınız,bu yaptıklarınızıda asla affetmiyecem.
Ben topicde çok fazla olamayabilirim bir süre,sebebi yanlış anlaşılmasın,Batıçim karın doyurmuyor,işlerimle meşgulüm,sınırlı boş vaktimide topiğe yazarak değilde yüzürek geçirmeyi tercih edeceğim...
Yapılan tüm hatalara ve zorlu piyasa şartlarına rağmen şirketin parlak geleceğinden şüphe duymuyorum ve iyi niyetli olan,hak eden herkesin iyi günleri görüp kazanmasını dilerim.
Evet haklisiniz Baticim karin doyurmuyor....bizde baska yerlerdeki
kuflenmis ama para yapmis hisselerde ugrasmaya devam ediyoruz. Sizede iyi yuzmeler.
Benim muhatabim yatirim yaptigim sirketin yoneticileridir.....bundan dogal ne olabilir ki? Buradaki yatirimciyi benden bilirim.......haddini asan varsa muhatabi patrondur. Akilli ve ahlakli olan hisse fiyatini bu durumlara dusurmez ....o yuzden kimseye ayar verme ahkamini kesmem.....bana haksiz yere vermeye kalkanada haddini bildiririm.
Nokta.
Saygilar.
Dostum biz çok sakiniz zaten.Sakin olmaması gerekenler yazdıklarımızın muhatapları.Çok az kişide bizim kadar şey bilip bu kadar sakince yazı yazar burada. ve tekrar tekrar sürekli gündeme getireceğim.
Gedikten bu işlemleri yapan kim?
Sn. Lunar önemli olan gedikte işlem yapan mı yoksa ona izin veren mi
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.superhaber.tv/son-dakika...r-haber-190740
Yazmayayım dedikçe malzeme çıkıyor...
Ev sahibi “Tskb”miş :),bizim varlıkları ipotekleyen Tskb...
“Yatırımcıların,doğru model ile yönetildiğine güvenmediği şirketlerden uzak durduğu” cümlesi efsane olmuş,haberimizde olmuyorki gidelim canlı dinleyelim şu cümleyi :)...,şaka bir yana Feyyaz beyi severim,kendisi doğru yolda ve teşhisi koymuş,sıra tedavide,doğru bir tedavi ile bu hasta hızla iyileşir,birde şirkette yöneticiler arası alan paylaşımında hatalar var,bunlar düzeltilirse her şey düzelir,özellikle finans briç oynamaya benzemez,gidenleri kağıtları yeniden karıp geri getirmek her zaman mümkün olmaz.
İste ky yi tiye aliyorlar derken bu haberle ustune basmislar.
Capsiz iyi egitimli mirasyediler.
[emoji23] [emoji57] [emoji34]
Toplantıya keşke GEdik yatırımdan işlem yapanları da çağırsalardı.Olmadı Genel kurulda çağırıp özel brifing versinler bence.
GK tutanaklarını okusalar? Nasıl kurumsal bir şirket olduğu ortaya çıkmaz mı? Çağ teknoloji çağı ne yaptığı yada yapmadığın
anında duyulu veriyor. Feyyaz Bey o yüzden İTİBAR bizim için önemli mesajı vermiş. Ama gelinen nokta neredeyiz?
Söylemler güzel hedef amaç iyi ama, kendi şirketindeki durum da maalesef orta da.
ytd.
Saygılar,
Bende tahtada atlayıp hoplayıp zıplayanlar bundan sonra çok iyi düşünsün anladım mesela herkesin anlayışı farklı.
***BTCIM*** BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***BTCIM*** BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Hesap Dönemine Ait Olağan Genel Kurul Toplantısının Yapılması Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 17.04.2019
Genel Kurul Tarihi 24.05.2019
Genel Kurul Saati 15:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 23.05.2019
Ülke Türkiye
Şehir İZMİR
İlçe BORNOVA
Adres Ankara Caddesi No:335 Bornova İzmir
Gündem Maddeleri
1 - Açılış Başkanlık Divanı teşkili ve Genel Kurul Toplantı Tutanağı 'nın Başkanlık Divanı'nca imza edilmesine yetki verilmesi,
2 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu'nun raporlarıyla şirketin 2018 yılı bilanço ve kar-zarar hesaplarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması,
3 - İlişkili taraf işlemleri hakkında bilgi sunumu,
4 - 2018 yılında yapılan bağış ve yardımlarla ilgili bilgi sunumu
5 - Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotekler ve elde etmiş olduğu gelir veya menfaatler hususunda bilgilendirilmeleri
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin 2018 yılı faaliyetleri, hesapları ve sair ve başkaca her türlü tasarruflarından dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri
7 - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ödenecek ücretin karara bağlanması
8 - 2019 yılında yapılacak bağışların üst sınırı hakkında karar alınması
9 - Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı konusundaki önerisinin görüşülmesi ve karar alınması
10 - Şirketimizin 2019 yılı hesaplarının ve mali tablolarının denetimi için, Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu'nun seçimi
11 - Yönetim Kurulu Üyeleri'ne Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre mezuniyet verilmesi
12 - Dilek ve öneriler
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Batıcim Olagan Genel Kurul Cagrısı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 BATIÇİM 1.3.1 DUYURU 2019.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2018 yılı faaliyetlerinin görüşüleceği olağan genel kurul toplantısı 24 Mayıs 2019 Cuma günü saat 15:00 ' da Ankara Caddesi No:335 Bornova İZMİR adresindeki şirket merkezinde yapılacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756692
BIST
(17/04/2019 - 18:44:57)
***BTCIM*** BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***BTCIM*** BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımı Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 17.04.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 24.05.2019
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREBTCI00014 0,0000000 0 0 0,0000000 0
B Grubu, BTCIM, TRABTCIM91F5 0,0000000 0 0 0,0000000 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREBTCI00014 0 0
B Grubu, BTCIM, TRABTCIM91F5 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin, SPK mevzuatına göre hesaplanan 2018 yılı Net Dönem Zararı 13.578.589 TL'dir.2018 yılı faaliyetlerinin zararla sonuçlanması nedeniyle kar dağıtımı yapılmaması yönündeki önerimizin 24 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerine teklif edilmesine karar verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Batıçim 2018 Kar Dağıtım Tablosu.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 180.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 16.000.000
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Birinci temettüye halel gelmemek kaydıyla safi kârın %10'u imtiyazlı pay sahiplerine dağıtılır.
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı -54.855.974 67.195.803,39
4. Vergiler ( - ) 21.870.668 10.990.495,83
5. Net Dönem Kârı -13.578.589 56.205.307,56
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 2.810.265,38 2.810.265,38
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 0 53.395.042,18
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 0 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 0 0
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 0 53.395.042,18
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
A Grubu 0 0 0 0 0
B Grubu 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları
Şirketimizin, SPK mevzuatına göre hesaplanan 2018 yılı Net Dönem Zararı 13.578.589 TL'dir.2018 yılı faaliyetlerinin zararla sonuçlanması nedeniyle kar dağıtımı yapılmaması yönündeki önerimizin 24 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerine teklif edilmesine karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756695
BIST
(17/04/2019 - 18:57:21)
Kendini ne kadar parlatmaya calissanda yatirimci icraatinin sonucuna bakiyor.Rakamlar ortada yatirimciya attigin kelek ortada....
Yuzsuzlugun bu kadarinada pes diyorum.....
Sen ilkonce elini kendi cebine bi at gari....yap su bedelliyi ve guven tazele...yoksa etiket fiyatin gun ve gun eriyor .
Ky demedi demeyin.....pamuk eller cebe....bizim sirtimizdan ancak bu kadar oluyor.
Mevlam ne eylerse guzel eyler.
Saygilar.
Birisi ben istediğim fiyata çıkartırım dedi. Defter değerine kadar çıkarttı.
Şimdi ise bir başkası ben işlem gören en düşük değere kadar indirim mi diyor?
Yada ikisini aynı taraf yapıyor?
( 4,79/2,25=2,13 TL )
ytd.
Saygılar,
Sayin Cari bu iyi egitimliler
641 milyon $ i begenmediler ve sirketi bugunlere getirdiler....an itibari
67 milyon$.....
Yaw bunlar tum kurucu ...by...ky....
herkesin gelecegi ile oynamislar. Yetmemis kendi bekalari icin Bsoke yide magdur etmisler...etmeyede devam ediyorlar.
Bunlar iyi niyetli olmadiklari icinde piyasa cezalandiriyor. Ama ne hikmetse hicbir aksiyon almiyorlar.
Nisan 2007....Nisan 2019 tam 12 yil
gecmis. Hala kurumsalliktan bahsedip dem vurup yatirimciyla dalga geciyorlar.
Bunlarin caninin yanmasi yakindir.
Kimbilir belki imtiyaz ansizin sonlanir....baska bir alici gelir....yada
belki cani yanan biri yeter gari der...
Bu ......yoksunlari nin kaybedecek birseyleri kalmayinca her yola basvuracaklarinida unutmamak gerek. Aha an itibari 2019 icin 100 milyon kur farki zarari olustu bile.
Bunlar bu sirkete para koymadan yatirimcinin sirtindan kendilerine hizmet ediyorlar. Bist in ender hisselerindendir.....yonetici ortaklarina 20 bin aylik veripde 12 senede ....dolar bazinda 10 kat deger yitiren. Bu capsizlarin kayida gecen
basarilari budur.
Saygilar.
Tahtadakilerin ve buradaki bazılarının işlem yaparken hesap zorunluluğu getirildikten sonra piyasadan silinen dümencilerden zerre farkı yok.
Tahtadakiler bakın bir gün bugün GOLTS ta kinin başına gelen akıbet sizinde başınıza gelecek.Bunu sakın unutmayın.
Şirket sahiplerinin veya yönetimlerinin kendi sirketlerinin piyasa degerine sahip çıkmaları için geri alım yapmaları şart değildir.Ornk..bugün alarko nün genel kurulu vardı.Adamlar yabancı fonlarla görüştüklerini ve gerekli anlaşmaların yapılacağını söylemişler.. Bizimkilerin geri alım için paraları yoksa böyle birşey yapamazlar mi..Ama mesele sadece KY nin meselesi olunca..sanki borsada işlem gören onların şirketi değilmiş gibi davranılıyor.
Aynı kanıdayım.Geri alım seçeneği dışında bir sürü seçenekleri var yeter ki bunu yapmak istesinler.Ha bana kalırsa şahsi düşüncem gerekirse para yoksa bankadan kredi çekilerek bile olsa net olarak hissenin tahtasında geri alım yapmaları lazım.Bunu en azından bizim gibi olan yatırımcılara borçlu olduklarını düşünüyorum.Onu da geçtim çok kaygan bir zemindeyiz hissenin fiyatının düşük olması kendileri için de çok büyük bir dezavantaj.
Hadi bunları da geçtim ben bu aşağıya operasyonu çekenlere yol verilmesini engellesinler artık nasıl yapıyorlarsa ona da razıyım.Çünkü tahtada sürekli bir aşağı itekleme var.Hiç bir şey yapamasalar tahtaya satışa gelen 3-5 lotu alıp onu kendilerine aşağıya doğru veriyorlar.Bu tamamen çok şahsiyetsizce.
Ha bunları yapanların bir kısmı da bu topicde.Şu hisse bugün GOLTŞ kadar bir hareket bile çekse burada zaten yazılardan anlarsınız kimin neyin peşinde olduğunu.ve inanın bu hissenin yükselişinin burada memnun edeceği kişi sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.
algyo 500bin lot 52 tl ortalama ile şirkete 'borsa' dan geri alım yaptı !!!
GK sonrası 41 kusur Tl ile devre kesti !!!
Şu an fiyat 42.90 TL
mevzu#algyo değil alarko holding GYO da şirket kendisi alım yaptı.Neden yaptığı bunun neye sebep olacağı tartışılır.Ama pd..sahip cikiliyor
onlarda alım yapmadan önce aynı argümanları söylemişlerdi ....
defter değeri , şirketin gerçek performansını yansıtmaması gibi gibi
Sayın British ALGYO ile buranın benzerlikleri var ama esas sorunları çok farklı.
Günaydın,
Hisse fiyatının istikrar kazanabilmesi için şirketin mali durumunu düzeltmesi birinci şart; ama hisse de bu denli bir operasyona
engel olmak için Hisse geri alım dan başka yol yoktur.FON mal almaya gelse alacağı mal sınırlı olduğunu biliyor.
O yüzden bu hisseye yatırım bile düşünmezler.Ha kendi ellerindeki hisselerin bir kısmını FON a satarlarsa o zaman başka.
O zaman tahtada FON mücadele eder.
Bence burada şirketin bir sürü kurucu ortağı A ve B grubu küçük miktarlarda ki hisseleri piyasadan toplamak için bu işin arkasında
YÖNETİM bile olabilir. Kusura bakmasınlar ama öyle intiba bırakıyor.
HG alımı içinde öyle 10 milyon dolarlar da gerekmiyor. Arada bir tahtada girip AKTİF ALIŞLARLA bu işi yoluna konur.1-2 milyon USD si de yoksa kapatsınlar fabrikayı.LİMAN sürekli nakit yaratıyor.LİMAN alsın ,hem vergi avantajı da var.
Tersteki 150 milyon Euro yabancı parayı taşımak hiçte kolay değil. İhracat yapılamazsa sakat bir durum.
Şirketin patronu nasıl ki yönetim ise, Tahtada Yönetimin sözü geçer nokta.
ytd.
Saygılar,