Dün rygyo kendi hisesisini 3.2-3-5 aralığından 1 milyon mu almış yanlışmı okudum?
Doğruymuş..
Umarım bu akşamda burada alım yaptım haberi gelir de yarın lokomotif olur .
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dün rygyo kendi hisesisini 3.2-3-5 aralığından 1 milyon mu almış yanlışmı okudum?
Doğruymuş..
Umarım bu akşamda burada alım yaptım haberi gelir de yarın lokomotif olur .
Senin ben.... hisse gibi..40 bin lota civarı hissem vardı,4-5 yıl önce...tam hatırlamıyorum ama 0.80 krş civarı satmıştım...
Mecburen hisse fiyatını yukarı çektiriyor Durmuş yoksa ne var ne yok hintlilere kaptıracaklardı. Yıllardır gizlenen Reysaş'ın bakalım ne kadarı açığa çıkacak.
Bugün hisse alımı devam ettimi sizceRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al gülüm ver gülüm kendi aralarında olduğunu düşünüyorum. Erol dışında ki o da kısmen kaptırmış kağıdını söylediğine göre tüm küçük yatırımcılarda toplam 200.000 lot bile yok kanımca. Bu durumda her seviyeye çekip alıcı beklerler uzunca bir süre ama eminim tamamı tahta yapıcının elinde
1000 tane de bende var , satacağım Elbette , o da kazansın .. Zirvede satmayacağım söz ( zirveyi bilmiyorum ama)
Kağıt yeni alanlarin zararına vermwlerinden sonra hareketlen çek vermezlerse daha aşağıya çekilecek ona göre Durmuş'un oyunları hiç bitmez akıllı olun bulaşmayın yoksa saha çok yanan olacak demedl dem yin 13 yılda tecrübe gösterdi ve ancak durmuş kazanacak başkaları asla
Kağıdı veren zaten tatile çıktı.
Seneye bekliyor sizleri.
Demedi demeyin.
Bilen bilir
Antalya’da gerçekleştirilen tanıtımda Ford F-Max’in fiyatı 661.500 TL olarak açıklandı.
Geçenlerde 50 adet aldığımız Tırın Bedeli Yaklaşık şu halde 33.075.000 TL eder.Hadi düz hesap 30 milyon TL
Bundan öncesi Mayıs Ayı röportajında "Lojistik sektöründe yaklaşık 600 adet özmal aracın yanı sıra...."diye devam eden kısmında 600 Adet Özmal Tırımızın olduğunu ifade ediyor Sn.Döven
Yıpranma Payı ile 400.000 TL'den hesap etseniz 240 Milyon TL'de Mevcutları ediyor
Bu hesap onlarca kez bu topikte yapılmıştır belki eskiler tarafından ama akılda durması için yeniden yazılmıştır.Bol kazançlar
NOT:Kimseyi zul altında bırakmak istemem ama Haddim olmayarak Paydaş/takipçi ve meraklıları tarafından(Son dönemde yıldızı parlayarak meşhur oldu)Şirketle ilgili araştırma bilgi belge Yatırımcı ilişkileri ile kurdukları kişisel Bilgileri bu ortamda paylaşırsak Birbirimize çok net faydamız dokunur
Sorgulayın Deşin Forum sayfalarını istişare edip hızlı hızlı atlayalım.Bizler naçizhane bu dediğimi yaptıkça Holding görünümünde olan bu varlıklar olabildiğince yerli Bireysel yatırımcıda kalır,Kurumsallığımız/Tanınırlığımız artar,Patronun Medyadaki Randevu defteri dolmaya başlar,piyasa değeri büyüdükçe derinlik artar,Ölçeği büyük Fonların Girip çıkmaları kolay olur Vs.Vs.Vaktiniz aldıp Uzattım.Söylediklerimde Kazanç/Kayp vaadi veren Yatırımcının İlgili Kanuna ithafen Tavsiye olunacak bir tarafı bulunmayıp herkese Bol,Bereketli Kazanç temenni ederim
işlem hacmi aşırı düşük seanslar yaşıyor. hisse 60-70 kuruşlarda dolaşırken 200bin lot alabliyordum ve satabiliyordum. şu anda 200bin lot satış girilse hisse taban olur, keza 200bin lot alış girilse tavan olur. anlaşılan yeni fiyat oluşumuna yatırımcılar hala hazır degiller. hala herkes 60-70 kuruşlardaki rysaşı düşündükçe,bu fiyatlarda ne alışa ne de satışa yanaşmıyor
Demek Ki el görünmüş, satmak için eli yükseltmek gerek
Korkmakta haklısınız.. 1 liradan gelmiş 3 e .. Ben de olsam almazdım buralardan.. Ama Tutmaya devam.. Zaten 1000 tane
kaldıgı yerden devam sinyalini verdi. bugün de bu sinyali kuvvetlendirirse, hedefe dogru yolculuk başlar
27 si yaklaşıyor , hisseyi yukarı çekenler var umarım spektir
27 aralık neden önemli ? açıklama yazın.
Açığa satış yapmak serbest olduğu için daha sert aşağı yönlü hareket ler olabilir.ayrica düzeltme borsada olursa 3.1 seviyelerine kadar basarlar dikkatli olmakta yenilerin bulaşmayın
Ne küçük yatırımcı alımı ne de Durmuş'un eski gizleme çabası. Dalal Street alımlarıyla artık hepsi gerilerde kaldı. Reysaş hep potansiyeldi ama oynayacak oyuncu olmadığı için Durmuş'un gizleme operasyonu başarılı oluyordu. Dalal Street hareketi başlattı ve bence mal satmadığı sürece trendin bozulması da beklenmemeli.
KY nın bir kısmı 1 lira maliyetle miiiikro düzeyde tutuyor ve satacağını sanmıyorum.. Dalal umarım Helalinden al ala devam eder
2019 reysasin yılı oldu bence 2020 çok canları yakacak bir yıl olmaz reysas borsanın en acımasız patronu na sahiptir yeni bulaşacak Lara uzak durmaları bizler gibi sinir hastası olmamaları tavsiye ediyorum her şey gönlünüzce olsun aman dikkatli olun bulaşmayın yoksa canınız çok yakar bu ********
Cuma günü hisseden ayrılmış bulunuyorum.. 1 koyup 4 aldık çok şükür.
Şimdi 3x1 koyup bekliyorum
Hayırlı olsun bence tam zamanı ayrilisin düzeltme yapınca mutlaka tekrar gir 150 milyon dolar değere kadarda bekle kar cebe yakışır ben ancak 5340 TL ile başabaş cikabiliyorum onca yıl sadece taşımacılık yaptık durmusla hesabım mahşere kaldı onca yılın acısı stresi kahrı cefasi çabası
Teşekkür ederim, Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam onaracak tahta yapıcısı ta ....4,54 nerde 4,45 nerde bakalım kaç kapatacak
sabahtan bi kahpesin akşam bir kahpesin zaman çok bende bende sana kahpelik yapacam
REysas CEO DÖVEN konuşuyor;
https://www.bloomberght.com/tv
2020 nin ikinci çeyreğinde yatırımlarımız başlayacak diyor.
09 Ocak Perşembe 14:13 REYSAŞ YKB DÖVEN: BU SENE MİNİMUM 300 MİLYON TL'LİK YATIRIM YAPARIZ
09 Ocak Perşembe 14:11 REYSAŞ YKB DÖVEN: 2020'NİN 2. ÇEYREĞİNDE YATIRIMLARIMIZ BAŞLAYACAK
Çok güzel haberler verdi lojistik alanında ciroda %60 büyüme bekliyoruz dedi ve piyasa değerinin ne kadar düşük fiyatlarda olduğundan bahsetti, zamanla hak ettiği değerlere gelecektir. Benim beklentim büyük ve uzun vadeli tamamen kendi düşüncemdir ytd değildir..
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durmuş kendi manipüle eder dikkatli olmakta fayda var 5700 5800 uzun vade 1 sent direnci burayı aşması hâlinde beklemekte fayda var Allah sabır verdi onca yıl dayandık ama hiç bu kadar ********ce kahretmedim hep kader dedim sabrettim umarım yarında bı tavan çeker sonra sen yoluna ben yoluma borsami Allah düşmanımı uzak tutsun paranla dert sahibi olursunuz
Hedefim dolar zirvesi idi.. Kısmet değilmiş..sabredin.. İçi dolu bir şirket, akıllı bir başkan, ama çok iyi borsacı olduğu duyumum oldu..değerine kavuşturur eminim . ama hırpalanmayın Dikkat
Dikkatli olun perişan etmesin yoksa ağlama duvarına dönmesin buralar yol uzun televizyonda 2 gevelemeyle olmaz bu işler ne dedim ilk fırsaatta oturturum demiştim kalın sağlıcakla dikkatli olun hoşçakalın
Ha şunu da unutmayın bakkal manav berber hisseye girdimi olay biter 18 =24ay vadeniz varsa sıkıntı yok öbür türlü endeks yamuldumu ky cıyı yamultur
REYSAŞ VE SON
0,68 maliyetli tüm hisseleri (kalanları) 5,10 - 5,11 - ve 5,12 den Durmuş bey konuşurken ve bitiminde verdim.Buradan alanlara bol kazançlar dilerim.Birileri için buralar yolun başlangıcı, gideceği çok yerler var elbet.Socar (petkim) ve körfezin dibine kadar gelmiş bir demiryolu hattı var.Demiryolunun geleceği çok önemli.Ve bu yatırımlarını hemen hemen bitirdi.
Reysaş ve çok büyük bir şirket, çok zeki bir patronu var.Dolar ile kiraya verdiği yerlerden getirisi var, kasasında yüklü parası var, bir zamanlar borcu var diyenlere sanal borç demiştim.Evet doğruymuş.Ben prensip olarak verdiğim hisseye geri dönmem.
Herkese bol kazançlar (YTD)
Erol 07 umarım hedefine gelir.Ben üçte ikisini verdim.Çok hırpaladı yıllarca ama şükür sonu güzel oldu.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 5680 den bu gün 160 000 lot verdim Sanko menkulden Allah alanların yardımcı olsun alanlar hayrını görsün biraz kalsın bakalım en azından 150 milyon dolar seviyesini bekleyelim Allah hepimize yardım etsin iş Bankası tek alıcı yani satış yemedi seans sonunda göreceğiz
68 den bende verdim bir parti.Kalanla devam bakalım.Senin adına çok sevindim.Hayırlı olsun.EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün itibariyle reysasa veda ettim kalanlar bol kazanclar dilerim Allah yar ve yardımcınız olsun benim acizane fikrim tehlikeli boyutlara ulaştı