Spk.gecmis çağrıları halletmeden bunlara izin veririm vermez pisliklerini bir temizle
Bakalım sonra bakarız.
İmtiyazla zaten gidecekti
Printable View
Spk.gecmis çağrıları halletmeden bunlara izin veririm vermez pisliklerini bir temizle
Bakalım sonra bakarız.
İmtiyazla zaten gidecekti
Yav bunlar asıl işleri olan yağ işini sürdüremediler .maden ve enerji işini nasıl becerecekler.bir sene de böyle oyalarlar sonra da bunu da beceremedik deyip kapıya kilitmi vuracaklar.bakalım spk bu numarayı yicek mi.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öagrı falan hikaye geçmişte yerine getirlmemiş prosüdürler spk tarafından yaptırışıyo ..
Sonra küm piyasada 50.60 70 kuruşlardan satabilirken 40 kuruştan çagrıya uysun ..
Bizi ilgilendiren bi durum deyil ..benim diyer göz altı hissemdede böyle bi durum var ...
Yolumuz kızıl elma devaaaam...ytd
Son haberi kullanıp fiyatı yükseltecekler sonrada bedelli patlatacaklar galiba[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk etepta 63 direncini geçemedik ..
Grafiklerde şişti sanırım ..
Bi geri çekilme iyi olur ...güzel grafikten güzel karlar oluşur ..olası geri çekilmeyi çok normal karşılarım hatta maliyet düşürmek için fırsat olur ..
Yazdıklarım hayal ürünüdür beni baglar ...
Butur hisselerde grafik işlerimi kardeş
İmtiyaz kalkacak ama içi boş şirketin bu değer bile iyi imtiyaz kalkma ihtimaline karşı belki patron yancilara hisse aldırmış olabilir.
İçi boş da olsa şirketi kaptırmak istemez.
Son kap açıklaması duruşma tarihini niye açıkladı hiç gereği yoktu ama.
Genel kurul kararı iptal olursa ne olacak
Mahkeme danışıklı gibi geldi bana.
Bu emre Cihangir güven vermiyor genel kurul iptal olursa 114 de iptal olmazmi
Nasıl bir dava vede avukatlık anlayışı
Yy.tv.deg
Dogru söylüyosun haklısın ..
Ama inan bunlarla ilgilenmiyorum türkiyedeki halka açık şirketlerin çogunun içi boş ..abidik gubidik davalar saçma sapan sermeya artırım azaltım talepleri ..kottan bile çıkmak isteyen okadar çok şirket var korkudan muracat bile edemiyolar ...adelet yok korku hakim ..2019 konkorda larla geçti ..2020 de yüzde 5 artması bekleniyo iflasların...v.s
Bak ben teknikciyim grafik okurum ..
Alırkende yazıyorum hepberaber nemalanalım diye ..
Dirençler önemli ..
Dirençlerden geri çekilmeler ky paniklemesi dahada önemli buralarda teknik çalıştıralım ..
Dirençlerde satalım destek 2. Dönüşleri tekrar yakalayalım kafasındayım ben...
Bu konuda mutabık kalalım ..ok ytd
Zira sende vardın sanırım birkoda ...bi kere genel kuruluna katıldım ..sırf arazileri ortakların elinden alabilmek için neler yaptılar 52 ortaklarının girmeyecegini bile bike bedelli yaptılar ..almayanların lotunu ele geçirdiler ..yetmedi 42 den bidaha bedelli yaptılar yine alamadılar ortaklar onlarada çöktüler ..hala üçkagıt peşindeler ..
Sende ordaydın biliyosun ..bi inceleyen soruşturan yok spk 3 yıldır hissedeki baskıyı incelemeye alıyoruz diyemedi ..ytd
Birko bildiğin gibi değil ele geçirme falan yok
İnan bunlar kooperatif olarak kurulmuş ve sirketlesmisler.hisseler koyunlu köyü insanlarında ama çok amoterler kağıdın sahibi olmayınca böyle oluyor.
O kadar büyük arsanın imarinida yerel baskı ve siyasete kurban ettiler şimdi ne yapacaklar bilinmez.
Sırf teknikle hisse almam temeli olmayan hissede tekniğin fazla önemi yok ama siz bilirsiniz bu tür hisselerde buna inanmak zor.
Karar ve para sizin
Yy.tv.deg.
Sabırlı olun ve hissenize sahip çıkın. Nurettin çevikin yk başkanı olduğu endex gayrimenkul madencilik enerji aş. Duydunuz mu? Bilgisi olan elinde hangi maden ruhsatları varmış paylaşırsa aydınlanmış oluruz.
Alyağ bu şirketi satın alacaktır.
Alyağ ile şirket birleşimi yapacaklardı ama SPK belirlenen o değeri çok şişik buldu ve bu değerden şirket birleşimi ile halka açık şirketin önemli miktar özsermaye kaybı olur diye şirket birleşimini red etti. Yukarıdan arkadaşın dediği gibi bu şirketi alyağa bu fiyatlardan satma diye bir durum söz konusu olursa SPK bunuda geri çevirebilir.
Zaten SPK hüküm verdiği çağrı tamamlanmadan, bu tur işlere izin vereceğini de sanmam.
Diğer taraftan farklı bir gerçeklik daha var, bedelli sermaye artışı ve fabrika çarlıklarının satılı öncesi, şirketin olan finans borcu ve özsernayesi ortada idi..
45 milyon bedelliden giriş 150 milyon varlık satışından giriş olmasına rağmen (burdan 100 milyon dan fazla artı değerde okul uluşmuştu), birden kısa sürede özsermayenin büyük bir bölümünün uçup gitmesi anlaşılmaz bir durum! SPK bu durumlarında mercek altına almış mı bilemiyoruz.
bu hissede geken haberlerin etkusi az olur..cunku burda amac yatirimci soymak..sekil degistirerek soyguna devam ediyorlar..benim fikrim uzak durulmasidir.
47 49civarı yerine koyarım diye düşünüyorum ben...
Ytd ....gap dolmuş oluyo ..
Düşüşte işlem hacmi önemsiz gibi ..ytd
bi duruldu buralarda teknik düzeltme bittimi bakalım ...akşam yarın belli olur ..ytd
Kapanışta 54 veya 55 olmasını bekliyorum
Son işlem süresinde 55 leri süpürdüler ....yani 55,56 oldu....ama işlem olarak 55 de kaldı.
.
62 den sattık 50 altından geri koyacam diye malesef alamadık ..elinde olan malına sahip çıksın güzel duruyo...ytd
Ben 55 den çıktım, 60 oldu.
Kağıt 56' dan işlem yapmamış gözüküyor.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alım büğün deyil hocam 47 gözetledim günlerce gelmedi ..ytd
[emoji106] Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmtiyazlı hisse olan borsadaki şirketlerin içine girdikleri süreçler ve akıbetleri hep böyle. Azınlık hissedar olup az miktarda imtiyazlı hisse ile şirketleri kontrol eden patronların marifetleri hep aynı!! Ne kadar kötü veya kötü niyetli yönetseler kimse yönetimden alamaz. Hem şirket karşılıkla büyükse bile kendi paylarına düşen düşük, yönetim güçlerini kullanarak başka icratlarla her zaman daha iyi kazanma şansları var. Onun için imiyazlı hisse olan borsa şirketlerinin döngüsü hep aynı. İmtiyaza devam, yani “atı alan üsküdarı gecer” olayı!!
Peki imtiyazın kaldırılması yönünde karar almalarının sebebi ne olabilir ?Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmtiyazlı payların kaldırılmasını şirket istemiyor seve seve kuralı gereği kalkıyor. Her hissenin oy hakkı aynı olunca zorunlu çoğunluk payın sahibi olması lazım şirketi yönetebilmek için yoksa bi bakarsın yönetim başkasına geçmiş :) çevikler iyi bilir o işleri. Daha mahkemeler var, alınan arsa var, yani faaliyet alanları var. Ama sonuç olarak borsa simsarı oldukları için dikkatli de olmak lazım. Bu adamlar o kadar bedelli yapıp, üstüne 95 milyonluk fabrikayı 155 milyona sattıgi halde sermayeyi hiç eden adamlar, fabrika alıyoruz anlaştık dedikleri halde sözünden dönen 'adamlar'. Biraz geç olacak ama devlet baba hakkımızın ödenmesini sağlayacak, yoksa sahibine güvenipte alınacak kağıt değil açıkçası. Ytd
Yağ sektöründe uzun borsa tarihinde hiç bir karlılığı büyümesi olmayan iki şirket EKİZ ve ALYAĞ. Tarihlerinde sadece tahta oyunları dışında bir şey olmamış gibi. Bu iki şirkette borsada gereksiz kalabalık yapıyor. Bari Alyağ ve Ekiz bütünleşip ülkede bilşnem bu iki marka ile üretim ve tlcaret yapsalar belki bir nitelik kazanırlar. Birde Karsusan ın Sinop taki fabrikadını da devralıp bu butunleşmeye katsalar üretim hacmide yakalarlar.
Adamların derdi kar eden büyüyen bir şirket değil ki. Borsa da kendi yatırımcısını sağmak varken neden kar edeceğim diye ugrassinlar. Kaç milyon TL dandik etiler in hissesini karsusan dan satın almak için ödedik. O paraya etiler hissesini almayı bırak onun gibi 3 tane şirket açılır. Milyonlarca TL tahsil edilmeyen şüpheli alacak var. Maksat şirketi büyütmek kar etmek değil bence. Yetkililerin gözlerini yumup hiçbir şeyi görmemesi, spk nin vaktinde ve yeterli yaptırım uygulamaması, yargı sürecinin bitmek bilmemesi, 5 milyon alyag hissesini piyasa fiyatı 0.41 iken karsusan dan 2.41 liradan alan adamın yaptığının hayatın normal akışına ters olduğunu ve sorgulanması gerektiğini göremiyorsan minareyi çalan kılıfını hazırlar demişler. Bunların hayırlı bir iş yapmasını beklemek bilmiyorum biraz fazla iyi niyetlilik olur
Dm den yazan sevgili arkadaşlarım satmadım bekliyorum .hedef belli
. taktik belli ..
Düşeni alma yükseleni satma ...
Bunların mahkemesi 12 şubat mıydı?
Mahkeme yarın, bir önceki mahkeme zamanında da hareketlenmisti bakalım yarın nasıl bir sonuç gelecek. Yarın satış baskısı gelebilir kritik bir gün olacak. Fiyat da kritik yerde 0.75 yarın tavanı. 0.82 yine bekleyenler olası bir tavanda satmak isteyecektir. Ne zaman nihayete ereceği tam belli olmayan mahkemenin sonucunu beklemektense 7 kademe altından satıp çıkmak isteyen çok olur sanırım. Tavan çekmesi zor olabilir bu durumda. Bakalım neler olacak yarın. Ytd
Mahkeme 25 Mart' a ötelenmiş.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adi herifler her mahkeme zamanı yukarı çekip aynı gün çakıyorlar.