Yarin genel kurul var
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarin genel kurul var
https://mobile.twitter.com/BorsaLab/...624192/photo/1
zararda olduğundan psikolojini anlıyorum
ama birilerini suçlayarak birşeyi değiştiremezsin
sana tavsiyem önce borsaya bakışını değiştir
her ne kadar xu100 xu30 dışı hisselerin çoğu
kumar gibi vur kaç mantığını sonuna kadar haketseler de
bu mantık çoğu zaman kaybettirir
evet operasyon yapılmasaydı yorum yapabilirdim
ancak şuan sadece patron biliyor bu kağıdın yönünü
her ne kadar genel kurul gündemi önceden belirlenmiş olsa da
yayınlandıktan sonra yeni gelişmeler gündeme geldi
hisse satışı, başka bir şirket alımı gibi
bu nedenle genel kurulda gündem dışı görüşme yapılma olasılığı mevcut
inşallah yarın genel kuruldan dişe dokunur bir karar çıkar
ve tez zamanda zararınız çıkar
Doğru söylüyorsun. Insan esine cocuklarina karsi mahcup olunca sabah aksam kendini suclamaktan yorulunca senin gibi sucu olmayanlari gunah kecisi ilan edebiliyor.kusura bakma .hakkini helal et. İnan artik mahcubiyetten çocuklarımın saçını oksayip sarilamiyorum bile onlara doya doya...
..................
Hocam gercekten cok üzüldüm..fazla da sorun etme bence..paranın aciliyeti yoksa bırak kalsın..yapacağınız bir yanlış başka yanlışları beraberinde getirebilir...yine de yatırım kararlarınızı kendiniz sakin bir kafa ile aliniz...benim söylediklerim ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnan bu duyguları bende çok yaşadım. Sakın olmaya çalış umarım em kısa zamanda zararıni kurtarırsın
hocam haysiyetli bir yönetim olsa dediğine sonuna kadar katılırdım
ama hisse 3 liradayken 2.30 dan hisse sattım diyen omurgasız asalaklardan
bu saatten sonra şeffaf olmalarını beklememek lazım...
adamlar elindeki malı boşalttıktan 2 gün sonra kap a haber gönderiyor...
hiçkimse de hesap sormuyor malesef...
Sn.kocamuglali ayni hisleri yasamis birisi olarak yazdiklariniz cok dokundu bana bende karsn da yakalanmistim bir hafta esimin cocugumun yuzune bakamadim ama sonra bi karar aldim uzun bi sure takip etmedim 2 3 ay sonra aldigim seviyelerin uzerini gordum satmadiginiz surece zararda degilsiniz surec biraz sikintili olsada bi sekilde zarariniz cikar onemli olan sagliginiz hayat bazen boyle aci dersler veriyor insana umarim kisa zamanda zarariniz cikar...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu zarar işini fazla büyütmeyin
buraya girerken karda zararda edebilirim düşüncesiyle girin
birde asla eşinizden gizli işler çevirmeyin
yani karda zararda ettiğinizi bilsin
bakın 5,6 ay kadar önce ben ihlashol den 3 gunde 125 bın civarı zarar ettım
sattım sevgili DOSTUM USKUPLU telefonda ne yaptın diye sorunca
125 bn zararla çıktım dedim neyyy hanım seni eve soktumu dedi
hoporlör açık hanım ne diyorsun dedim
tek cevap KAR ederken iyiydiya onun için zararınızıda karınızıda eşinizden saklamayın
küçük bir not burada eleştirilecek en son kişi matodor35 tir kalın sağlıcakla
ben ne zararlar gördüm hatta ne karların üstüne satmadım ve üstüne kar gözüken rakamın iki katı zararla yüzleştim. nasipten ötesi yok arkadaşlar sıkmayın tatlı canınızı para bu gelirde giderde. ama bu demek değil ki omurgasız şeref yoksunu dolandırıcıları haklı buluyorum onların hesabı ayrı. yoksa alırken seans arasında haber yollayanlar metrodan alım gösterip götürüp virmanladıkları kimsenin doğru düzgün anlayamadığı başka kurumlardan satış yapıp 2 GÜN SONRA sattım diye haber yollayanların elbet Allaha verecek hesapları var! bunun ötesinde sakin olmakta fayda var eğer bu durum yani zararda olmak sizi çok rahatsız ediyorsa şöyle düşünün elinizdeki hisse en nihayetinde büyüme odaklı ve yatırımı yapacağı EKONOMİ BAKANLIĞINDAN ALDIĞI teşviklerle tescil edilmiş bir firma! ha fait denilen ********in hissesi gibi olsaydı bişey demezdim çünkü onların tek işi PLANLAMAKTAYIZ DÜŞÜNMEKTEYİZ ÖNGÖRMEKTEYİZ gibi hep muğlak ifadelerle yatırımcıyı dolandırmaktı ve nitekim öyle de yaptılar. ama tukaş için bence umutlar bitmiş değil! zaradaki arkadaşlar bi karar alın ve şunu yapın BEN UZUN VADE YATIRDIM BİRGÜN PARAMI FAZLASIYLA ALICAM deyip ekrandan uzaklaşın yoksa ekrana bakmak size hata yaptırabilir bu saatten sonra! ayrıca bunları size şuan elinde bulunan tüm hisselerde zararda olan biri olarak yazıyorum. yani eşekten düşmüş biri olarak!
ayrıca son birşey daha bugünkü düşüşe çok takılmayın zira hacimsiz düşürüyorlar sanki!
YTD.
TUKAŞ 172% bedelli sermaye artırımından gelen 1 TL lik hisselerini satmaya çalışıyor olmasın? Unutmayın 2014 ekim ayında sermaye artırımı vardı. Yani şu andaki bu fiyat aynı sektördeki diğer firmalara göre ucuz mu pahalı mı? Birde tahtada operasyon yapan birileri de var bunu da ayrıca hesaba katmak gerek. Çok bilinmeyenli bir denklem, endexin gidişatı da ayrı bir durum.
YTD
hiç olmadı bu galip efendi.
hiç olmadı.
çok yatırımcının günahına girdin.
Endeks ile birlikte bizde çakıldık .
Başka bahara kaldı
Bu tabloya göre herkes artıda kim satıyor la bunu. Millet açıktan Alış mı yapıyor
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizi uyardım geçmiş yazılarıma bakın 1.75 _1.80 aralığı alım için uygun dedim.ikiden alanlara almayın diye uyardım.ihsallah dinleyen olmuştur. Ytd
Bugün genel kurul yokmuydu çıkmadımı ordan bisey galip p... Tukaş i yerle bir etti iş finans dan sonra iş girişimi götürmeye başladı
Genel kurul sonucunlabmış 14 ve 15 maddeden belki bieşey çıkar
Oda sıradanmış geliyor
Bu kağıdın 260 milyon zararımı varmış geçmiş yıllardan
Zaten sermayesi 270 milyon ya
1,90 ustu bıraz toparlayabılır arkadaslar oyle gozukuyor ......
İş ve halk satiyo o kurumlarda çoğunlukla küçük yatırımcı vardır kaçıyorlar herhalde...
yanlısın var en buyuk lotlarda kımde var ...
https://i.hizliresim.com/QVdVnV.png
tam tersı ak yatırım ıs laıma gecse zaten belı dogrulacak ve su 1,90 onmelı olduuuu.....
https://i.hizliresim.com/jy7gvD.png
18,05 ten sonra hıc bır hıssede ıslem olmadı yalnız????????
Komander35 hocam.genel kurul da gecti.ekstra olumlu bir haber cikmadi.kagitta yine cok düştü. Bundan sonra kisa vade ne düşünüyorsun. Teknik olarak ya da mantik olarak toparlanma ihtimali var mi sence..
hocam iyi akşamlar
öncelikle dün akşam için kusura bakma
haksız yere beni suçladığın için bende kırıcı davrandım
normal şartlarda yazmayacaktım ama
sen sorduğun için cevapsız bırakmak istemedim
evet genel kuruldan haber çıkmadı
sanki hisseye operasyon yapan onlar değilmiş gibi
paçavra bir tutanak yazıp göndermişler
dolayısıyla kısa vade hisse için yorum yapmak anlamsız şuan
anlamlı olan ise orta ve uzun vade bakmak geçmişe göre geleceği kestirebilmek
şöyle düşünün satmadığınız sürece kar da zarar da suni
o yüzden dün akşam yazdığınız gibi kendinizi ailenize karşı suçlamayı da bırakın
hiçbirşey sağlığınızdan kıymetli değil
paranızı faize yatırmış gibi düşünüp bir süre bakmayın ekrana
https://invst.ly/74tba
yukarıdaki grafik hissenin son altı yılının
haftalık görünümü
3 numara ile gösterdiğim son durumda kırmızı yükselenle çizdiğim yerde
bu haftalık kapanış henüz gerçekleşmese de
hisse 1.90 desteğini aşağı kırıp stop olmuş görünüyor
birçok göstergeye bakabiliriz ama
görünüm sade olsun diye sadece cci göstergesini ekledim
1 nolu ve 2 nolu oklarla gösterdiğim yerde ne görüyorsunuz
bunların son kısımdaki operasyona benzerlikleri nedir
siz de inceleyin ve biraz sabırlı olun
bu grafiği saklayın ileride tekrar bakalım...
Teşekkür ederim komander35 hocam.allah razi olsun. Hakkimizda hayirlisi.allah büyük ne diyeyim..
Geçen salı tavan şimdi burada. Her gün düşüyor neden çünkü patron ahlaksızca komisyon usulü mal sattı. Düşünün 2,30 30 milyon lot verdim Galipe diyor. 2 günde o da tüm ülkeye mal veriyor. Vay arkadaş herkes sırada bekliyor öyle mi?:)
Tabi böyle bir şey yok.
3-5 milyon satmışlardır şimdi hızlıca 1,80 yaptı ki millete zarara sattırmak için. Daha yukarıdan satacağı çok mal var. Deli gibi paraya sıkışmış ki bu ahlaksızlığı yaptılar. Maliyeti kaç? 0...
Yine sürecek yukarı düşene alıcı gelmez buralardan yoksa satar. Adam paraya muhtaç çünkü. En büyük borsa faresiyle kirli pazarlık yapmasından belli.
4000 lot var elimde maliyet 2,20. Benim bir kağıttan zarar etmem için o tahtanın tamamen kapanması lazım. Goldaş, Kepez gibi..
Kapatın bakalım tahtayı ahlaksızlar yoksa sizden para kazanıcam. Şeref sözü..:)
bugun 1,90 kırmamız lazımmmmmkı surec ve guc toplaması lazımm.....