Docenin alımlarından belliydi.
Printable View
Docenin alımlarından belliydi.
Bir haber var belki.
Piston aşağı!
inşallah yarın iyi birgün olur .90 kapar.
Selamlar ,
2018 Aralık itibariyle F/K 'sı anlamlı olan 24 GYO 'nun en küçük ve en büyük F/K 'lı 2 şer tanesini hesaptan çıkarırsak ,
Kalanların F/K ortalaması : 5.69
Bu ortalamaya göre şu an 1.7 F/K lı HLGYO için adil fiyatın 2.67 TL olması gerekiyor.
Tabii gönül isterki 7 olsun , 10 olsun ama 4 TL hadi bilemedin 5 TL 'nin üstü sektör ortalamasından akıllara ziyan bir kopuş gerektirir.
Borsada uzun vadeli yatırımın adresi Kesinlikle HLGYO bana göre... defter değerinin 4 te 1 fiyattan işlem görüyor... Hersene düzenli karı var.. Hersene bedelsiz/Temettü var..
En son Genel kuruluna 12 yabancı fon katılmış...
En büyük hikayesi İFM olup, 240.000 m2 alanı var.. yani en kötü fiyatla aylık 10 Milyon USD gelr beklentisi var..
Fiaytının buralarda olmasının sebepleri ise... Halkbankın ceza ihtimali ( Ki bana göre bankanın sadece iştiraki olup, sıkıştım satıyorum dese 3- 4 tl den kapıyı açar..)
İFM nin nezaman hayata gececeği?
Uzun vadede bende buradayım...
YTD.
İkinci tavan.
0,94 kapatabilirmi?
Alım satım gönderebilecek varmı?
Hacim güzel...
0,94 kapatacak sanırım...
hayırlı olsun kimsecikler kalmamış forumda neden gittigi belli oldu :) darısı algyo nun başına
Böyle bşr günde yazmasam olmaz. Yorum yapıyorum I am happyy:))
0,94 ten sattım..
Allah bereketini versin.
Temettü ve bedelsizden daha çok kar elde ettim.
Alan satan pasta atabilecek varmıı
0,94 ten sattım..
Allah bereketini versin.
Temettü ve bedelsizden daha çok kar elde ettim.
Geri gelirse doldururum.
Zor ama burası borsa...
verdim 94 ten yediriyor sanki
3 yıllık bekleme ziyan oldu.
Herkes yaziyor ben de yazayim bari , 74 den boy vermistim. 93 den ciktim denizden , kurulaniyorum. Zararim gene de cok buyuk. Temettu sonrasi salarsa ne ala , salmazsa yolun acik olsun pasam..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarın geri gelirse gene alırım.
%20 kar temettü ve bedelsizden iyi.
Temettü yerine bunu almak bana mantıklı geldi.
2020 hedefim aynı.
7,5 lira.
Al satlarla buraya 0,77 ortlamayla geldim.
YGYO da kaybettiklerimi de çıkardım.
Allah bereketini versin.
Temettü yarından sonra.
0,90 veya 0,85 gelirse alırım.
Olmadı temettüden sonra gene buradayim.
Bol kazançlar...
bu kağıtta hiç 100 milyon hacim olmuş muydu.. takip eden arkadaşlar bilir mi..
Bu gün biraz daha aldım. Malum ayın 15 i.. Bizim faha çok yolumuz var..
Neredeyse 100 m işlem hacmi oldu.. Halka arz da bile bu kadar oldumu hatırlamıyorum.
Yediriyorlar tasiyamaz bu kadar mali 1 gunde
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü hisse fiyatını 1 kademe bile aşağıya indirmez. Çünü çok az. Bedelsiz evet %8 indirir ama onunfa ne zaman dağıtılacağı belli değil, tahminim mayıs ortası veya sonu gibi dağıtılır. Her sene bu tarihlerde dağıtılır.
Yedirmiyorlarmis kaptilar butun mali 5 milyon girdiler tavana
Temettü 17 nisan da ve 1000 lota toplam 5.8 tl, yani 10000 hissen varsa 60 tl alırsın.. Bu da hisse fiyatını yarım kademe aşıya indirir. Farzedelim bu gün 0.94 kapattı açılı 0.93420 olur..onuda yuvarlarlar.. Demem o ki temettü ödemesini farketmezsiniz bile.
pek yedirme gibi değil.. takas var mı.. 100 milyon hacim ve 14 milyon tavanda beklenen kağıt.. bıktırdılar 60-75 kuruş arası.. kağıt gitti.. daha da gidesi var gibi.. hayırlısı..
Fakirin umudu iste.kagidi satinca oyle dusunmek istiyor insan.takastan akyatirim cikar kesin 18.30 da belli olur
Öyle. Süründüğü için yıllardır, geri gelme ihtimali yukarı fiyatlara gitmesinden daha kolay geliyor insana...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani.. Halkbank da da tık yok. Eniştem niye öptü...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hikaye burada bitmez..