bu kadara da pes...
resmen çirkeflik kimse satmazzzzzzz
Printable View
bu kadara da pes...
resmen çirkeflik kimse satmazzzzzzz
556 milyon kar geldi, bu parayı sadece 18 mil. sermaye işe kazandı...
9 aylığa göre hbk 31 çarpan 10 alsanız 310 eder... muadillerinin benzerlerinin nerelerde olduğunu sormuyoruz,
diyoruz ki ey piyasa yapıcı takoz olmaktan vazgeç
Net Faaliyet Kar/Zararı 776.341.155
Dönem Başı Nakit Değerler 34.175.365
Dönem Sonu Nakit
251.253.880
https://i.hizliresim.com/nzufiv8.JPG
Bilanço sonrası fiyat 308 TL ile flama üst çizgisi üzerine taşma yapsa da kalıcı olamadı ve flama içerisine geri döndü.
Grafikte de görüldüğü üzere yine bir deneme daha yapılıyor. Bakalım sonucu ne olacak?
çapsız spek, çimento sektörü fk ortalaması XX çift rakamlarda bu 5 civarı...
bugün tüm çimentolar aynı oranda pirim yaptılar , gözümüzü boyama
sana tek bir lot bile yok...
18 mil. sermaye var yeniden değerleme değer artış fonunda 750 mil. Nakit var... ahiretemi götüreceksiniz
https://i.hizliresim.com/foswing.JPG
Dolar bazlı günlük grafik. An itibarıyla 11 $ civarından işlem görüyor.
TL bazlı grafikteki flama formasyonu çalışacak gibi.
Bakalım dolar bazlı grafikte görünen ve 18 $ hedefi olan, onaylı fincan kulp formasyonu da çalışacak mı?
Formasyonun çalışması ve bu süreçte içerde kalabilmek umuduyla...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Cümleten bol kazançlar.
https://i.hizliresim.com/rpy7w1d.JPG
Göltaş Enerji zarar ederek çimento tarafından gelen kârı törpülüyor.
https://i.hizliresim.com/fmlabme.JPG
Diğer yandan YEKDEM davasında aleyhte verilen karar üzerine, yapılan anlaşma gereği EPİAŞ'a yapılan ödemeler ise 30.09.2023 itibarıyla bitmiş.
Umarım önümüzdeki kış ayları, sellere neden olmadan verimli bir şekilde yağışlı geçer ve bu sayede EŞEN 1 ve EŞEN 2 barajlarındaki dolulukla birlikte, Göltaş Enerji de kârlı bir işletmeye döner.
Göltaş'ın maden ocağı kapasite artışı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı28/12/2023 17:44:16
Göltaş tarafından yapılması planlanan maden ocağı kapasite artışı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ISPARTA il GÖNEN, ilce Koçtepe Köyü mevkiinde GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan S:87712 (ER:3377011) NUMARALI MADEN (ÇİMENTO KİLİ) OCAĞI KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve başvurunun ÇED Genel Formatına uygun hazırlandığı anlaşılmış olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler ISPARTA Valiliğine (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderilebilir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
buda mı gol değil
Çok da yoruma gerek yok HES tarafından da kâr yazmaya başlarsa son çeyrek hes lerin elektrik üretimi rekor kırıyor o zaman gerçek kârı görürüz.
https://youtu.be/CFLrSP4yQiI?si=rCj-dbxoapwRtMZ2
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu' nun 09.02.2024 tarih 2024/4 nolu toplantısında ; Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu' nun 13.11.2023 tarihli sermaye artırımı kararı gereğince; sermayesinin 33.000.000 TL' sından %100 oranında bedelli artırım yapılmak suretiyle 66.000.000 TL'sına çıkarılması nedeniyle; bedelli sermaye artırımına yeni pay alma haklarının kullanım süresi içinde iştirak payımıza isabet eden yeni pay alma hakkımızın tamamının kullanılması suretiyle iştirak edilmesine ve pay hakkı kullanım bedeli olan 2.185.737,92 TL. sının ilgili aracı kurum hesaplarına yatırılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1249915
Göltaş Enerjinin YEKDEM davaları süreci, Danıştay kararlarıyla şirket aleyhine sonuçlanmış.
Karar lehte çıksaydı güzel bir sürpriz olurdu ama bana dair bir beklenti yoktu zaten.
Bu arkadaşın derdi nedir acaba
Düşük sermaye , yüksek kar , ama gitmiyor. Diğer çimento şirketleri uçmuş , gitmiş
291 TL den bir miktar aldım.
bugün 322/324 aralığından aldık, hayırlısı olsun.
Bilanço son gönderim tarihi 20.5.2024
Enflasyona dayalı muhasebe Bilanço bu şirkete yararmi?enerji y i 2013 de bir degerlemis, arsa araziler var , orma var , bir içecek fabrika var , bunlar yeniden degerlenecekmi bu sirketin durumu karışık bilemedim bir iki haftadır bakıyorum tahta hoşuma gitmedi bilancoya kadar baskılar gibi gözüküyor Bilanço beklemeye degermi soru işareti yatırım tavsiyesi deildir..
40milyon dolarlık ihracat bekliyorum...
Neden Göltaş?
Abd ve Ab artık aldıgı ihraç ürünlerinden yeşil sertifika istemekte.Göltaş enerjide bize bunu fazlasıyla sunmakta,göltaş enerji demişten ; 2000 li yıllarda yapılan esen1 40milyon euro eşen2 28mlyon euro yapıldı. toplam enerjı üretim kapasitemiz 103,4 mwm göltaş enerjıde ki dogrudan %68 doyalı olarak %4 payla yani %72 payımızla burada ciddi bir duran varlıgımızxın oldugu ortadadır.
geçenlerde batıcımın sattıgı hasanlar barajı 9,35mwe kapasiteisine sahipti ve satış bedeli 11.446.000 dolardı kaba bır hesapla bızımkıler 120m.$ duran varlıklarda yer edınebılır.
cımento ve klınker uretımımız5.068.000 ton cımento 3.150.000tonklınker dir. borcsuz lımak 2.2mılyon cımentoya 1.115 klınkerdır. aldıgı erganı fabrıkası konusunda yorum dahı yapmayacagım.
evet bızım borcu vardır lakın orma ve aksue dekı paylşarımızın ve gecmıs yıl karlarını söz gelımı satısı ile o borc yoktur. afyon cımento 170m dolara 2017 yılında 1.5 m kapasıtelı cımento fabrıkası yapmıstır.
sözun özü bız 3 afyon cımentoyuz sırketın meyvesuyu ımalatve arazılerını saymadım. hazır beton santrallerını ve ekıpmanlarını saymadım. enflasyon muhasebesınde bızım sırketımızın degerı 500/550 mılyon dolaralara gelecektır o zmanada pd*dd nereye düsecegini kım bılır?
Bilanço haberinimi aldı çantacılar taban olacak ne var amk at penisi tahtacı çimentoların aşağılık hissesi
Göltaş Enerjinin güncel değerinin o kadar olacağını sanmıyorum.
Sanırım kuraklık nedeniyle olsa gerek, EŞEN-1 yılın bazı dönemlerinde üretim yapmıyor.
Bu nedenle de kapasite atıl kalıyor.
Son dönem konsolide bilançolarda enerji tarafı zarar yazarak, çimento tarafından gelen karı törpüledi.
Diğer yandan ihracaat için GÖLTAŞ Çimentonun yeşil sertifika almasına, GÖLTAŞ Enerji mevcut durumuyla yeterli olur mu bilemiyorum. Göltaş Enerji'nin YEKDEM'den yararlanmıyor olması da bu konudaki düşüncemi maalesef olumsuza çekiyor.
Küçük bir yatırımcı olarak GÖLTAŞ'da kendi adıma uzun süreli yüklü bir pozisyonumun olduğunu belirterek, yazdıklarınızın gerçekleşmesi ve yazıklarımda yanılmak umuduyla...
Bol kazançlar.
Bilanço ne zaman gelir w
Hareketlendiğine göre bugün gelir ...
geldigindede umarım enflasyon muhabsebesıyle 500m$ özkaynakla gelir
Tarmanin neyini beğendiniz acaba...SM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesin dilinde ege konya adel cmbtn bryat var dıle gelmeyen bedelszi yüksek kagıtlar gözden kaçıyor. bunun kaçmasını istemiyorum...
Merhaba sayın mertix....SM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birileri fark etti herhalde :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo:
yüksek bedelsiz bekliyorum
Mac kapital (marmara fon ) Hisse fon ağırlıklı çalışıyorlar Haydar acun eski sağlam paralı borsacı acımasızdır uzun süredir göltaş topladı cuma kapanış satışlarda ilk sırada marmara capital satışları vardı bilemedim amacını bekleyip görücez
Bilanço iyi gelirse arkasından bedelsiz açıklamas dörtlü rakamları görme şansı olur inşallah