Hemşerim sattın mı hisseleri ?
Sesin çıkmıyor ?
Printable View
Hemşerim sattın mı hisseleri ?
Sesin çıkmıyor ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...46ea4dde9c.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah götürecek gibi bakalım. Bende emekliyim hemşerim. Öyle iş dediğime bakma. Çocuğun okulu falan filan. Takılıyoruz biz de
2'yi gördük çok şükür.
Tahta sahibini tebrik ediyorum.istikrarlı bir şekilde yolunu Açıyor hissenin.
Buraları hala dutluk.
Yavaş,yavaş gözününe geliyor kağıt.
Tahtayı beğendim biraz mallandım bugun hayırlı olur inşallah...hacım biraz zayıf ne dersiniz...
Bugün bayağı dikkat çekti hisse.
Tahta Yapıcı üzerine düşeni yapıyor ,helal olsun.
Elleri dert görmesin.
Her hissede olduğu gibi, doğru zamanı tahtacı bilir.bize düşen,doğru zamanda girmek,doğru zamanda da gereğini yapmak.
Herkese bol şans,hayırlı kazançlar.
Bakalım nerelere kadar sabredebileceğiz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b61ccc2609.jpg
Bugün de şow yaptı maşallah hissemiz.
Allah sebep olanların işini rast getirsin inşallah.
Hayırlı akşamlar ortaklar
Ne güzel al ver yaparak topluyorduk ben bugün ögleden sonra alım yapmadım
ElimiZdekiler ile yeterli diyelim
böyle hisselere çerezlik bakarım çok para yatırmaya gelmez.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.97 üzerinde bastı bakalım istese tavan yapardı ama dikkat çekmek istemiyor belli dinlene dinlene
önemli olan çıkışın zamanlaması ,yeni yılda lk çeyrek blanco önemli, bistin çıkışı ufak kağıtlara yaradı hayırlı olsun hepimize
https://resmim.net/f/S0OxUJ.jpg
aylık takas
Satan satsinda önümüze bakalım hadi canım temiz satin bizide oyalayamayin gidelim zirveye
Dönüş başladım ı... Ne dersınız...
Bedelli mi yapacakmış?
Kaynak nedir...
**EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımı Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 20.12.2019
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 20.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 50.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREEKYO00027 100.000 150.000,000 150,00000 1,00 A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TREEKYO00027 Hamiline
B Grubu, EUKYO, TREEKYO00019 19.900.000 29.850.000,000 150,00000 1,00 B Grubu B Grubu, EUKYO, TREEKYO00019 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 20.000.000 30.000.000,000 150,00000
Para Birimi TRY
Ek Açıklamalar
- Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 100.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalınarak, bedelli %150 oranında 30.000.000-TL nakit karşılığı artırılarak 50.000.000-TL'ye çıkarılmasına,
- Şirket ortaklarımızın yeni pay alma haklarının, 1 adet nominal değerli payın 1-TL üzerinden kullandırılmasına,
- Sermaye artırımında (A) grubu pay sahibine (A) grubu, (B) grubu pay sahibine (B) grubu pay verilmesine,
- Ortaklarımızın yeni pay alma haklarını kullanmalarından sonra kalan payların Borsa İstanbul A.Ş Birincil Piyasada oluşacak fiyattan Borsada satılmasına ve bu işlem için aracı kurum ile sözleşme imzalanmasına,
- Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuruların yapılmasına ve KAP'da duyurulmasına karar verilmiştir
Anlık görebilen var mı satan kim. Yabancı baya mal almıştı
Bizdeki şansa bak... Vay anasını :)...
Bu şirketin bedellısıne kım neden katılsın... Elinde olanları mahkum ederler artık...
Akşama da brut takas gelır al sana bedellı, madem yapacan seans sonu akşam gonder haberi seansın bıtımıne ıkı saat kala al sana bedellı, neyseki fazla ky yok tahtada...
Yakalandık .
Patron ,o kadar dua ettik.hayırlı mubarek gün ,olacak şey mi bu Yaptığın şimdi ?
Tövbe,tövbe.
Kahraman bey satmıştır :)...
Alındıkça mal yazıyor deyyuslar... Bilsem butun paramı kaybedecem tek kuruş vermem size...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...58a4b5a304.jpg
Bir taraftanda alıyorlar.
SPK nın kabul etmeme ihtimali de var.
Ne satması adam bizide avladi
Bugün akşam çıkacaktım ******** bizide aldı içeri 1 milyon var sabırla beklerim
Beklemek kolay da bu şirketin bedellısıne kım nıye katılsın sizce...
yeni gördüm bi açıklama varmı bedelli konusumu var, bilginiz varsa açıklasanız ,teşekkür