Zaten insanların şunu anlaması gerekli bedelli spk onay aldı hareket etmiyor baskı var işte en fazla 10 gün daha sürünür haber çıktığı anda film kopar....Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten insanların şunu anlaması gerekli bedelli spk onay aldı hareket etmiyor baskı var işte en fazla 10 gün daha sürünür haber çıktığı anda film kopar....Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vkfyo bölündükten sonra gitti....usak da bölündükten sonra gitti
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhlas grubuna güvenipte kağıt sittin sene almam.
DENİZbank kendi kağıdına neden zarar vermek istesin ya da kötü algı yapmak istesin. Yapacaksa olsa tonla kağıt var onla ra tebellüş olur.
Hedeften önce mal vermem nokta.
.
Tabi bu cümleyi söyle değiştirelim ederi olan şirketlerde diyelim. ıhlaslar soktaslar bedllli sürecinde cok ıyı performans sergılemedı. ama sizinde içinde oldugunuz odaşlar afyonlar ; afyon, cemaş usak vkgyo bence güzel performans sergiledi. Bilmiyorum belkide ben kendimce biraz abartıyor olabılırım ama ıyı bır kazanc alacagımı düşünüyorum...
sizin görüşlerinize saygı duyuyorum kötü veya iyi dzgyo hakkında görüşlerinizi duymak isterim...
şu saate kadar henuz bölünmeyle ilgili bir haber yok tsgyo da çok verimli gitmedi bugun beklemekten başka çaremiz yok ...Son dönem bedelli ye olan ilgiden dolayı herkes uyanık başta tahtacılar filmin sonunu bekleyip görecegiz...Kolay lokma yok diyorlar...
Saydıklarınızdan cemaş hariç diğerlerinde bulundum ve ek olarak pengd bedellisinde de bulundum arkadaşım.
İhyay'da da aslında bir hareket olmalı diye düşünüyorum ama ihlas grubu söz konusu olunca ne yapacaklarını kestirmek zor oluyor.
Dzgyo'ya gelince; .
hisseye brüt takas gelmesi iyi olmadı ama 8.23 kapatarak (-1) bence iyi kapanış yaptı.
8.07 üzerinde kaldığı sürece yön yukarı gibi görünüyor..
is the average of five people around the human..
Bu arada sn. refaba'yı gördünüz mü!!
megap'ta uyarılarıma kulak asmadı, daha sonra da Atlas'a bulaştı zannımca,
Atlas'ta megap'tan aşağı kalmaz.
hülasa sn. refaba'nın işi zor..
is the average of five people around the human..
ihyay zaten %100 prim yaptı ben yaklaşık 1.5 yıl önce ihlgm bedellisine 1.20 lerden katıldığımda. ihyay 70 krştu coronadan önce 1.20 leri gösterip coronada 0.70 lere tekrar çektiler şimdi 1.5 lira tekrar .. şu bistin en pis hisseleri 2 sene %50 zararla gezdim ihlgm de psikolojim bozuldu neredeyse kanal istanbul için kazmaya ist. a gidecektim :) dzgyo kıyas edilemez lakin bu da %100 e yakın primlendi coronadan sonra 4.60 lardan almıştım berayla birlikte berayı sattım azbir karla mazisi kötü diye ama 9 lara gitti.. dzgyoda beklenmedik şeyler oldu Allahtan maliyet düşük.. bugünki tahtanın hali içler acısıydı bende aldım biraz ortalamayı yükseltme pahasına .. ama bu dzgyo bana algyo gibi olacak imajı veriyo bilmem denizbank bistten çıktı tek işlem gören şirketi dzgyo benim bildiğim bodrumda yapılan villaların satışların yansıması 4 . blançoda hissedilir .. bekleyelim bakalım kar da zararda kardeşmiş.. Hakkımızda hayırlısı ..
Benim tek korkum var o da 3 4 tavan yaptığında acaba bedelliyi orada fiyatladı mı diye. Onun haricinde ben de dün maliyeti yükseltme pahasına lot aldım ve Aykut arkadaşın dediği gibi bodrum satışları 4. Çeyreğe yansır. Burada da şahsi görüşüm en büyük sıkıntı kışın girişinde gelecek 2. Büyük virüs dalgası. Tabii ki ytd ama önümüzde ciddi bir sorun olduğu da gerçek
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virüs mürüs hikaye abim, faizler düştü konut satışları %1100 arttıı, bodrumdaki projeyi garıban halk almayacak zengin kesin alacak ve onlarında zaten alıcısı hazırdır.Tahta yapıcı abimiz koltuga otruduk seni bekliyoruz çok kasma lütfen artık demir alma vakti gırtlaga kadar allandım hadi gari go go go go!
[emoji817][emoji817][emoji817][emoji2969]HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla buraları almak istemeyen zengin tanımıyorum...mükemmel bir proje
http://www.lechicbodrum.com/sanal-tur-4-1.aspx
Belli oldu bölünme tarihi haberi gelmeden buradan bize ekmek yok.
24.07.2020 miliiyet haber
DenizBanktan yapılan açıklamaya göre, Deniz GYOnun villa, rezidans ve otel bölümlerinden oluşan ve ilk karma projesi olan Le Chic Bodrumun işletilmesi konusunda, Kaya Palazzo oteller zinciri ile mutabakat sağlandı.Yarımadanın güneyinde Asarlık Bölgesinde kendisine ait 200 metre sahili bulunan, dört mevsim yaşanabilir şekilde özel mimariyle tasarlanan Le Chic Bodrum, 8 villa, 86 rezidans ve otel kısmından oluşuyor. Açıklamada, Anlaşmayla proje içerisinde yer alan otel bölümünde Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum markasıyla ve Kaya Palazzo deneyimiyle yüksek kalitede konaklama hizmeti verilecek denildi.
Anlaşmanın imza töreninde konuşan Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, projenin yatırım tutarının, arsa bedeli dahil olmak üzere 500 milyon lirayı aştığını söyledi.
Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya da otel bünyesinde sundukları hizmetlerin site rezidans ve villalarında tatil yapan misafirlerin kullanımına da açık olacağını belirterek, bu konseptin Bodrumda bir ilk olduğunu aktardı
Bügun içim daha rahat hisseye manidar bir baskı yapıldıgı belli yönü balinlar belirleyecek küçük balılar akıntıya dikkat etsin sağlam dursun...
Alış satışları atacağım ama sitede yeni üyeyim diye olmuyor sanırım
Hayırlı olsun yarın bölünüyoruz
.
Kağıdın bu hafta 1 gün bile olsa tavan yapmaması çok ilginç. Kendini bölünmeden sonraya mı saklıyor anlamadım ki
bu habere bi tavan yakışırdı ama tahtacı manyak çıktı şansımıza...
Saatlikte bollinger band daraldı. Yükseliş yapma ihtimali var 1 saat içinde...Saat 15.00 gibi.
VKFYO'da rüçhan hakkı kullanımı 24 Haziran günü açıklandı. 25 Haziran günü başlayacağı belirtildi. 24 Haziran günü kağıt sadece %3 arttı. Ammmaaa 25 Hazirandan itibaren 2.20' den 14.36'ya kadar gitti.
Bizde böyle ş...siz tahtacı olduğu sürece aşağı gideriz [emoji2369]
.
Taban yapmassan ş.....z..n
Arkadaşlar size naçizane bir sorum olacak. Ben sizin iyiliğinize güvenerek sayı bilgilerimi vererek size soru sormak istiyorum. Benim düne kadar 3000 lotum vardı ve buna 2230 lot ekleme yaptım. Hesabımda hiç para yok ve bedelliye gireceğim. Hesabımda para olması ve bedelliye girmem için 2230 adet lotu bugün mü bozayım yoksa yarın bölünsün rüçhanlarım hesabımda görünsün ondan sonra ona göre mi satış yapıp rüçhanlarımı alayım.
Onun b....n coçuğu capitaldeki ş....z
Teşekkür ederimHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işin komiği adam öglen olmuş 4oo bin hacimle tahtanın agzına etti yuksek işlem haçmi olmayan bu düşüş çok anlamlı degil ...1,5 aydır beklemenın hayel kırıklıgı başka...:(