diğer kayserilim dün bugün gofretle besledi milleti. gönülleri kazandı
Printable View
diğer kayserilim dün bugün gofretle besledi milleti. gönülleri kazandı
nereye ne yazsam yanlış anlaşılıyor bundan sonra yazmamaya gayret edeyim bari
yazdığımın tefsirini veriyorum. Oylum gıda hisseyi 4.60 küsürlerden dün ve bugün
5.60 küsürlere çıkarttı. o da kayserili bu da kayserili. adam var adamcık var.
bu kendini sıktı, milleti sıktı. diğeri sofra kurdu açık büfe herkes yedi içti.
şimdi hangisine Allah razı olsun denir., hangisine bela okunur.
Bu sayfada yazılan sadece bizim kayserili ye baglanıyor bırde sirket ı belirtmedın bızım sırkete cok ortaklı olunca yanlıs anladım
kusura bakma, yazmaya devam et
Bu seviyeleri sindirmeye calisiyor, zaten lotu da az oldugu icin zigzaglari sert yapiyor ama onemli olan hedefi koyup sabirla bekleyebilmek.
Kasasinda 142 milyon tl si olan 340 milyon tl ozkaynaklari olan bir sirketin, bu kadar paralarin basilip ortaliga sacildigi donemde hala Covid oncesindeki zirvelerinde dolanmasi akil mantik isi degildir.
Nice kaatlar nerelerden nerelere geldi, bu da ederini yakin bir zamanda bulacaktir.
Her zaman dedigimi tekrar diyeyim, spek burada hisseyi dusurerek degil yukselterek silkeleme yoluna gitmek zorunda, baska yolu yok.
Bu seviyeler artık dirençli duruyor.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
G.tum g.tum gitmek tabiri bu olsa :)
11 ay önce sn.foton ile bu şekilde müzakere ediyorduk bu topikte.
https://www.tradingview.com/x/2PnkIVWQ/
Piston nerde bu nerde.
Sayın Dandanakan
Yıllardır erbos takip ediyorsunuz
Son tahlilde durum nedir
Beklentiniz ?
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
26 üstünde bu hafta hızlanarak yükselmesini bekliyorum. Fiyat düşük kaldı. Sermaye düşük.9 aylıkta kara ikave arsa satışları da girecek. Kasım 10 a birşey kalmadı. Geminin limandan ayrılması lazım artık.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıldır bitmeyen ky muhabbetidir
Cikacak cikmak zorunda en dandik kaatlar bile nerelere geldi...
Cikmazsa cok mal kaptirir zaten uyuz etmesindeki en buyuk sebebte milleti uyuz edip sattirmak...
Simdi gitmedigi hergun diger ucan kacan kaatlardan cikanlar buna gelecek gene kaptiracak o nedenle buda gitmeli.
hacı emminin gücü yok.bi evlatlık yap adama , robot yazılım al. öğret, yeni teknolojileri
kullansın. excelde hisse takibi yapmayı bıraksın. gözü de gitmiş zaten.
30 tl hem zirve direnci hemde psıkojık dırenc gecılırse hızlanır
Bu hafta borsa da dırenc te üzmez ise hafta sonu 30+ uzerı kapatırız ınsallah
abi bu sefer tavandan almam. adama inme inecek yav tavandan malımı alıyorlar diye
ondan sonra bekle dur, ben verecem de fiyatı yükseltecek.daha maliyete gelmedik
hacı emmi ortalama düşüreceğim daha. işler çok yoğun borsaya tam bakamıyorum.
hayırlı geceler talasa ,ağrınasa selamlar
Bılanco su saglam sirket ten korkmayın eninde sonunda goturecekler.
Patron da artık rahatsız fiyatından ilk iki kurumda dolasım dakı lotun %50sı onlarda onların parası da pul oldu biz yeni geldik onlar dusunsun 😂
Terki joe varını yoğunu erbosan a gömme yumurta sepet durumu sen en iyisi bankalara bakalak ol nolcek bu bankaların hali diyenler çoğalıyor erbosan da ki ağır abi emekçiler hala kafeterya da pinekliyorsa vardır bir sebebi las Vegas’ın tuttuysa durma git kol çek bol bol ytd
demlikeyf abi bütün kağıtlar bankalardan daha iyi durumdalar. tüm bankalarda zarardayım. en üzücü zarar da vakıfbank da.
gene erbosancı da birazcık vicdan var. beratta ve dedede bişey kalmamış
Pandemı doneminde en guzel olan yerli kazandı yabancının oldugu hısseler yerlerde bir turlu toparlayamadı
Bankalar yulselme potansiyel olarak %100dur, sanayı hısselerı akıllanmaz fiyatlara gidebilir
Hergun kapanısta GAP bırakıyor
Bılerek isteyerek yapılıyor gıbı
[QUOTE=Tirebolu;4831643]Sayın Dandanakan
Yıllardır erbos takip ediyorsunuz
Son tahlilde durum nedir
Beklentiniz ?
Sn.Tirebolu erbosla vedalaşalı bayağı zaman oldu,önceki bölünmede 0.79 lot kalmış portföyde 1 lot olsa satacağımda 0.79 satılmıyor.Oda bazen gözüme çarpıyor bakıyorum seyrekte olsa yoksa takip etmiyorum.
Nacizane tavsiyem boş zamanlarda bu topiğin birinci sayfadan itibaren okunması iyi olur ,hem yararlı hem eğlenceli yazılar var.
https://www.tradingview.com/x/kSfXb8BG/
27.46 seviyesi üzerinde kaldığı müddetçe yukarı fibo seviyeleri ve yeşil trend izlenebilir.
27.46 altında mavi trend 25.20 civarı.
https://www.tradingview.com/x/Ym4UxIHq/
Günlükte daha net gözüküyor inşallah yapar da kazanırsınız hepiniz.
Teşekkür ederim sayın Dandanakan
Yeniden doğalgaz muhabbeti ve bu cumartesi büyük ihtimalle rakam 1 trilyon metreküpü bulacak gibi. Bence buradan ERBOSAN a bir ekmek çıkar,belki yarın belki yarından da yakın. Benim şahsi hedefim şu anki rakamn çok üstü
Cok kastılar sanırsın uzaya goturecekler🎯🧿💹
Tobo olusumu mevcut spek basit mi oynuyor
Haftaya gaz ve bedelsiz furyası var hissede teknik te ıyı duruyor
Tabi erbos zorlu bir hısse 30 tl uzerı ıyı 20 lı rakamlar dan bu hafta kurtulmaz isek bılanco yu bekleriz tabi ters kose olma ihtimali de var
bakalım bugün ne kadar baskılanacak gerçek olan şu ki buralarda tutmaya kalkarsa mal kaptıracak 20 milyon sermaye bedelsiz muhabbetleri artık bu film diğer bölümüne başlamak zorunda.YTD
Ben geldimmmm
Hoş geldiniz
Biz hep buradayık
GAP olmasaydı ıyıydı en ufak olumsuzluk ta dusuşe gecebılır 28 lerı görebilir
Top kale’ye girmezse gol olmaz. Bu doğru bir kuraldır ama bazen top kaleye girse de gol olmaz bu nedenle Erbosan önce kuralları öğrenmeli GAP GUP un ne önemi var gaydırı gubpak durumu varsa ortada ytd
GAP ı er yada gec o bosluk dolar ama kısa vade de veya yıllar sonra bu haber atkısıyla alakalı
Murvet elındekı lotun 170 bın ı deniz bank a vırman yaptı
Hisseler denizde toplanıyor
Haftalık kapanışı beğenmedim
Umarım aylık kapanışta telafi eder
İyi olan tarafı GAP tan kurtulduk bılanco donemı basladı bılanco da supriz yapabılır
Ertelenen isler ve siparişler 9 ve 12 ayda kendini gosterecektır faiz indirimi ile konut stokları azaldı
İlk 6 aylık bılanco da kar acıklaması bile buyuk basari bu da 9 ve 12 de cok guzel gelecegı izlenimi veriyor
2. Dalga pandemı ve yasakların gundeme gelmesi gibi bir endıse soz konusu bılancoların bitmesiyle Borsalar a satıs gelebilir temkinli olmakta fayda var bu ara
Bu basit bir salgın degıl ispanyol gribin den daha etkili ve yayılma hızı ve bandemı nın dunya ya yayılması ilk bahar aylarına denk geldi asıl sınav bu kıs olacak %50 nakıt her zaman iyidir
Hadi be erbos, artık sağlamsın daha da zengin et bizi, bekleme buralarda, endexe inat yürü git bea
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.