Önce biz aldığımızda ne olacak onu görmek istiyordur.😄
Printable View
viğ ar dı vörld vi ar dı çıldırın ..... dedem bi sakin ol hahahhaa
https://youtu.be/Zi0RpNSELas
Bende kamunun bu cep to cep ne katiliyorum hem dolar cok yukselmesin istiyorlar hemde stabil kalsin.(oynaklik azalsin)
Ozel bankalarda bu arada aldiklari pozisyonlarla kar yaziyorlar
Fakat spot piyasada fazla alim yapmayip piyasayi karistirmiyorlar
Karsiliginida viop karlarindan aliyorlar
1. Barışmaniz güzel ve manidar gözümden yaş geldi
2. Dünyayı güzelleştiriyor mu sevgi bilmem ama cionic maconic tayfanin at şeyi sevdası dünyayı yönetiyo yönlendiriyo
3. İki no ya karşı yıllardır sanco panco dön Kişot don kilot tarzi komik bi mücadele veriyom farkındayım emme artık kalemi kırdım olmuyo insanlar çok tirsiklar cunki
Çok doğru bir tesbit..
USDTRY piyasası çok sığ şu anda..
SWAP kanalı kapandı
Cari açık kapandı gibi bişi..
Turizm sezonu..
Al gülüm ver gülüm..
Zarar da yazsa açtığı pozisyona göre 50 100 milyon dolar..
Devede kulak MB için..
Bu arada kolpa haber pompalaması da devam ediyor..
Tam patron tahtası gibiyiz işte..:)
kinle doğdum nefretle büyüdüm
nefret aldım öfke saçtım
https://resmim.net/f/ASw4Td.jpg
Merkezin baskı kalkınca ilk kırış geldi hadi bakalım devamını isterük.
Kulislerdeki son iddialara göre: Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.
karşında ceketini ilikleyip kafa sallayacak değil
fikirlerini söyleyecek , bağımsız insan gerek
Bakan değişse ne olur, başkan değişmedikten sonra!
türkiye'de piyasaların kapanmasından sonra
yaptığı atakla (5.79) üzerine çıkarak,
(23) mayıs zirvesinden çekilen direnç çizgisini bir kere daha test etti.
https://twitter.com/…bel/status/1144627518378524672
Mehmet Şimşek ikna olmamış:
https://www.borsagundem.com/haber/me...olmadi/1417612
Sonunda İnmeli sakineyi getirecekler ekonominin başına hergün başka biri çıkıyor ne ekonomiymiş arkadaş.
Yahu damat falan gitmez hani istesede gidemez. Adamın mankenle dedikodusu çıktı uzun bunu şuan istese de atamaz nokta yahu.
Ne diyecek millete damadım kızımı aldattı bende bunu görevden aldımmı, şuan tersine uzun damada daha fazla görev vermezse bende birşey demiyorum daha.
Büyük ihtimalle Necmettin Batırel olur yeni ekonomi bakanı. Adamın teorilerini uygulayarak doları bu seviyede tuttuk. Bir de işin başına geçirelim bence.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. Böyle böyle 2-3 bandına yerleşir.
Şubat vadede dolar alan karda değil mi hala .
5.22 den almıştım o zaman bir miktar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne oldu niye dellendi şimdi bu?
Nereye kadar sürer peki bu swap muhabbeti?
Ölene kadar mokoko
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman işimiz yaş:))
94 krizinde cillerde ay i halti yedi swapi tersten kitledi yabancı. Şuan merkez emanet aldığı dolarları kamulardan satıp satip duruyor ama bakalım onunda ustunde birileri çıkar elbet
Cumhurbaşkanının ekonomi yönetiminde değişikliğe gidebileceği konuşulurken, kulislerde Hazine ve Maliye Bakanlığında koltuğa Berat Albayrak'ın yerine Naci Ağbal'ın geleceği iddia ediliyor.
Maliye müfettişi den ekonomi bakanı yaparlarsa sağda solda konkordato ilan etmemis hangi firma kaldıysa batirmadan rahat etmez.
Naci damadı mumla arattirir
Denizbank CEO su deniz ateş adı geçiyor şimdide bu işin boku çıktı koktu artık
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
servet vergisi konusu makul seviyelerde tanimlandiktan sonra yeni kaynak yaratma noktasinda kotu secenek degil aslinda
bu secenegi asiri olumsuz algilamamak gerekir diye dusunuyorum
önemli olan bu uygulama ensasinda kayirici bir tavir sergilememek, objektif ve makul kriterlere uygun davranmak ve bir takvime baglamak.
bu iktidar ile basarilabilir mi ? zor
ama mesela sn. hamza sütbiyiktan baslanilabilir [emoji4]
Hamza kardeş kaçın kurrası? Yiyici iktidarımızın neler yapacağını çoktan öngörmüş tedbirini almıştır. :)
Bu iktidar döneminde kaynakları sömüren kamunun (asker, polis,din görevlisi, imam hatiplerv.s.) artan istihdamı olmuştur. Servet vergisi yatırıma teşvik edilmesi gereken özel teşebbüsün tümden caydırılması anlamına gelecektir. Sizin de dediğiniz gibi bu iktidarla gelecek bir emlak vergisinin hiç şansı olmaz. Krizi daha da derinleştirdiği ile kalır.
Trump 29 Haziran Cumartesi yani yarın iki önemli konuyu görüşücek. TSI ile 05.30'da Çin lideri Xi ile tarifeleri, 07.05'te CB Erdoğan'la S-400 ve F-35'i konuşacak.
Bu görüşmelerden sonra Temmuz için dolar ve ons altın tahminlerini alalım.
Ons altın fed faiz indirimi beklentisiyle, ticaret savaşları ve İran gerilimiyle 1500 dolar olabilir.
Dolar ise içerde merkez bankası faiz indirimi ve S400 ile ilgili olası yaptırımlarla 6.50 yi görebilir.
Zenginden daha çok vergi almak (vasıtasız vergiler yolu ile), sosyal devlet olma iddiasındaki devletlerin başlıca görevi olmalı.
Ama kazın ayağı, malum, öyle değil.
Zengini sevdiğini açıkça ilan eden The rahmetliden sonra, son 17 yıldır "kendi zengini kendin yarat " politikası, bu yöneticilerle devletimizin şiarı oldu.
Devletin bu politikalarının sonunda borca gömülmesiyle önerilen "yaygın" servet vergileri, kusura bakmayın bana yeteneksiz ve sorumsuz yöneticilerle müflis hale düşen futbol kulüplerimizin, piyangolarla taraftarının ümüğünü sıkarak (ya da ekranda zevkten bayıltarak) para toplamasına benziyor.
Bana ve adalet duyguma sorarsanız (kimsenin sorduğu soracağı da yok biliyorum) , maça bilet parasını zor üleştiren taraftar değil, kulüpleri o hale kim getirdi ise onlar versin paraları...
Tekrar dönüp de servet vergilerine dönecek olursak, son onyedi senede, devlet eliyle kim milyarder oldu ise, onlar versin vergileri derim...
Derim de, amiyane, "what fayda"?