galip ağa bi buna el atmadın...bi et alıyorum haberi yolla da 2.5 görelim...
Printable View
galip ağa bi buna el atmadın...bi et alıyorum haberi yolla da 2.5 görelim...
Düşmeye devam
Vangd yı bilirsiniz... 3 ay yatar, sonra bir anda 1 saat içinde %10-15 prim yapar. Bunu değerlendiren biraz kazanmış olur. Yatırım kağıdı değildir zaten...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmi 1 milyon tlyi geçmeli yoksa bir sey olmaz...
1.97 den verdim. İşlem hacmi arttı. İş yatırım satmadiysa iyi. Takipteyim...
anlaş-alım v.s. iptali dolayısıyla kasaya ciddi nakit girecek 3.çeyrek kar rakamı güzel olması benim için süpriz değil.şimdi sessizce toplayan vardır. kap haberlerine göre verdiklerini 30.09.2017 faiziyle geri alacak... et ve ürünlerinin iyi pirim yaptığı dönemde dahi hisse baskılandı.ama artık yeter bana göre.
1.90 dan tekrar aldım... Hareketin devamı gelebilir...
Bu kadar hacimde iş 52 satmış. Cok değil. Satmak icin 350 lotu daha yukarılara çekmek zorunda...
350 bin diyecektim
Metro bu gün güzel artı yazdı yaklaşık 16 bin tl bence bilerek bastılar yoksa çık rahat 2.xxx kapatırdı
Ne çıkıyor ne iniyor çapa attı sanırım bu seviyelere neden acaba, çok düşündürücü doğrusu..
iş ten alım yapan büyük ihtimalle 2.20 üzeri mallanan ky dir... operasyon yiyen yani ky ye dağıtılan kağıtların takaslarına bakarsanız iş takaslarda ilk sırada onun yarısı kadar da garan olur bkz (avtur, avgyo) ... vangd da neyse ki hala metro ilk sırada hala ümidim var :party:
endeks 110 binden düşerken bu da 2.20 civarıydı endeks 100 bin e geldi bu 1.90 enkdeks yine 110 bin oldu bu yine 1.90... fukara s.müğü gibi yapıştığı yerde kalıyo...
2017 nin ilk ayından itibaren yok bu ay artacak şu ay artacak diyen arkadaşlar kasım için de bişey deyin :kahkah: bozuk saat bile 2 defa doğruyu gösterirmiş ama sizde hala tık yok :kahkah: garan ın bile nerdeyse 2 ye katladığı ortam vangd 4 kat artmazsa bildiniz saymam ona göre :kahkah: :kahkah:
YTDeğildir...
Arakdaşlar bu ucuz et a101 ve bim satılacak bu et olayı bızım fırmayı uzaktan yakından ilgilendirir mi ?
Dolar olmuş 3.87 borsa taş pess
Ay senı aldıgım güne ...
Çıkarken çıkmaz inerken iner saçma sapan hareketler
Gıda holdingi olacaz şöyle olacaz böyle olacaz utkual gazlamaları 2017 vangd senei evet aynen öyle ne güzel
bulunduğu pazara gelişen işlemler pazarı deniliyor biz daha bir şeyin burada geliştiğini görmedik.
115binlere dayandı bist.. başladığı yerlere geri döneydi, bu kağıt da çıktığı yere geri ivmelenirdi :) şimdi birileri çıkar hareket yakın der, yazıklar olsun sana be kağıt mısın sayfa mısın her ne isen!
0/0.85. İşt. bostan seracılıktan domates üretimi yapıyor afyon ve Manisa da Rusya domates yasağını kaldırdı bu hisseyi hiç ilgilendirmedi. 1.91. 1.95. arası oyalandı şimdide 1.77.1.82 arasını hedef yaptı gibi geldi bana thy. vize kalktı hab. ile şahlandı. sonra kısıtlı viz hab.ile düştü. yinede iyi kazandırdı . vangd buralarda .çok oyalandı . bir an evel hisse 2.00.tl. üstüne çıkmasa gerekir.
nalet kağıt grafikte yer kalmadı düşecek dün piyasa %3 sen eksi bu gün piyasa eksi sen daha eksi
her gün düşüyor her gün ya yeter
Grafiği incelerseniz zaten düşüş trendine girdi en sonki grafiğinde 2 yıl yatmış 2 yıl sonundadip yapıp anca 2.60 seviyelerine gelmiş hadi hepimize iyi uykular
Bu hisseye Galip Öztürk gelmeden hareket olmaz onu beklemekten başka çare yok ama oda şuanda Euro grubuyla Ve Mrgyo da geziniyor oralarda işini halledince buraya gelme ihtimali var
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,63 e kadar basmış vay beee eski üstadlar nerelerde bi yorum yapsalar kağıda ???????
Lanet kagit rezil ettin bizi...
NE eski üstadı ya eski meski yok burda kimsenın birşey bıldıgı yok adam at koşturuyor
bakma sen arada gelip şöyle olacak böyle oalcak diyenlere kampanya hareektleri bunlar
ne var ki çıksın kendileri çalıp kendileri oynuyor
Off offf bizde burada kaldık böyle Ah Galip ah başka hisselerde oyalanacağına kendi hissene sahip çık biraz
Grafiği inceleyin arkadaşlar bu şekilde ani hareketler hep dahada inmiş benim tahmininm 1 altını göstericek gibi kısa vadede bildiğin spekulatif bir hisse alanda suç zaten
Şurada 3 5 kişi kalmış biride ben hareket olacak birgün lakin önemli olan o zamana kadar sabretmek
Bugun olan biteni aciklayacak bir babayigit var mi..
Yoksa gercekten et ithalatinin artarak surmesi midir son bir haftalik dusus trendinin gerekcesi..
Bu tahta öyle şeylerle düşüp çıkmaz sadece ağanın keyfi gelecek alacak uçuk rakamlara gidecek sonra şelale sonra sürünme dönemi vs vs bu gün olan bence birileri habersiz pozisyon aldı çok aşağıda kaldı diye pis herif de dökmek için 40 bin lotla 1.63 e düşürdü biraz döktü vermezsen gitmem daha da aşağı veririm dedi ben dahil verdim lanet ettim üç beş lotu dahi sayıyor pislik tahtada kimse Yok 1000 lot alış yazmadı kimse ondan dolayı çok hakim istese tavan açar gap bırakır ikinci tavan kimse korkudan alamaz sonra her gün yukarı ama bizde sadece bilmem ne fiyattan aldıydık geyikleri 2-3 bin lot üstü büyük mal burada
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu gibi sinsi planlar var.diye düşünüyorum.
bir kurum piyasada 8.395.000.hisse var diye yazmış özelleştirilmeden önce 30.00 tl. üstüydü. bu hisseyle yeri oralar olması gerekirdi.
şimdik ise sürünüyor ve de süründürüyor.
Herhangi bir haber takip etmedim ama yakında ii şeyler olur diye düşünüyorum nedense.