derbi öncesi kıpırda biraz kardeşim
Printable View
derbi öncesi kıpırda biraz kardeşim
Cengiz efendi tahtaliyi boylamis.
Zamaninda tahsisli sermaye artimini katakuli ile spk baskanininda degismesine neden olan yollarla yapmis. Bizleri kulli zarara sokmustu. Merak edenler tahsisli artirim zamanindaki forum gonderilerimizi gorebilir.
Hakkim haram olsun Cengiz efendi.
Allah rahmet eylesin gs camiasına ve rahmetlinin ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Takımı gençleştirdik diyorsun saçma sapan rotasyon yapıyorsun ligin en çok gol yiyen takımına gol atamıyorsun fatih hocam ne yaptığını bilmiyorsun.bas istifayı git kredilerin tükendi.
fb berabere kaldı bakalım bize nasıl yansıyacak✈
Boşuna kürek çektik sattım gitti herkese hayırlı kazançlar
hayret sivas yenilgisinden sonra taban olur diyordum :oleyo:
doların düşmesi dolar borcu olan sportif senetlere yarar diye düşünüyorum
şu küme düşsede bizde rahatlasak ne biçim spekmiş arkadaş bişiyide beceremiyor
Acele etmeyin arkadaşlar 3-4 arasında toplanma alanı 4-5 arası kavga başlar. Maliyetler 4 üstü :)
Bu sportifler dikkatimi çekti , elinde en fazla lot bulunduran bankalar 3 ay boyunca pek alım satım yapmamışlar
kulübün hisseleri borçlarından dolayı rehin midir nedir pek anlamadım
bu gün berabere kalsaydı buna bile prim verilip hisse bir miktar yükselebilirdi
Bu sene spor hisselerine ky yı dahil etmek için olağan üstü bir çaba var:)
Kayseriyle berabere kalırsa yarın artı açar ,yenilirse hafif satıcılı olabilir:)
Rize sezon başından bu yana deplasmanda hiç bir takımı yenememiş ve attığı gol sayısı hepi topu 5
galatasaray kendi evinde Rizeye yenik durumda
Benim merak ettiğim galatasaray küme düşerse borsadan atarlar mı acaba:)
Küme düşürmeleri, buraya yazıyorum. Küme düşmesi Anadolu takımları dahil hiç kimsenin işine gelmez. Yayıncı kuruluş aboneliğini kime satacak? Onu geçelim hazırkileri nasıl elde tutacak? Düşerse ihaleyi almak için ne kadar teklif verecek? Teklif Anadolu külüplerini tatmin edecek mi? Yayınlar hariç doğru dürüst bir geliri olmayan batık takımlar, izlenme oranları düşmüş spor programları, kanalların aldığı reklamlar vs. Pek çok şeyi etkiliyor. Sonuçta seve seve ligte tutacaklar. Ona göre hakem verecekler,ona göre haksız sonuçlar ortaya çıkacak.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+1
Katılıyorum.
Ufak Ufak lehine gelişmeler başladı seçim Yeni yönetim Spor yayası vs vs
kurthan
Takım sanki küme düstü olumlu olumsuz kimse yazmıyor.Dun bir internet sitesinde stad ın isim haklarıni kuveytli bir firma alacak gibisinden bir yazı vardı.Ayrica Riva projesinden beklenti ustu getiri gelme olasılıgı belirmis.Varmı aslı astarı.Sayfadaki bu sessizlik pek anlamlı geldi bana..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba uzun zaman oldu yazmayalı...2012 yılında açılan stat gelir paylaşımı davası son durumu hakkında bilgisi olan var mı? 2020 yılında ertelendi diye biliyorum ..internette herhangi bir haber yok.
Yeni sezon yeni umutlar hayırlı olsun borsada coşsun bizi paraya boğsun
kurthan
Bu sene şampiyonluğun büyük favorisi bence gs. Ayrıca çokda ucuz kaldı.
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni bir yönetim oluştu, sonrasında genel kurulun onayını alarak bankalar birliği anlaşmasından çıkma ve borçsuz bir kulüp oluşturma hedefleri açıklandı. bu hedef çok önemli... florya ve riva projeleri önemli. ayrıca sportif başarı için yapılan transferler de ışık veriyor. özellikle borçsuz bir yapı oluşturma konusunda yapılacak uygulamalar hisseye çok belirgin ivme kazandırabilir. hissenin hikayesi var. şartlar olumlu gelişirse büyük potansiyel var... hayırlısı...
üstadım çok güzel bir paylaşım yapmışsınız tebrikler.:ok:
3 lerden niye buralara ve ötesi fiyatlara gitmesi gerekliliğini özetleyen güzel bir yazı paylaştınız.:bravo:
geçen sene 2,50 lerden 9 lara ts ile gittik...
ondan öncesi sene bjk ile 2,50 lerden 12 lere gittik..
bu sene de g.s ile 2,80 lerden çok güzel yerlere gidebilir umudum var..en azından bi bjk çıkışı gibi bir hedefim var kendi adıma...
gs hocası ve futbolcu kalitesi oyunu şampiyonluğu getirebilir ve hisse çok ucuz kaldı diye 3,00 altı baya biriktirdim..
sabırla lig ortalarını bekliyorum...
Herseyden önce hissenin hikayesi var tespiti cok dogru. fenerli olarak 2000 lerde adnan polat döneminde gsraydan guzel kazanclar elde etmiştik. ozaman ciddi şekilde bedelsiz hikayesi vardı. fakat unal aysal bedellilerle hisseyi perisan etmişti. bence gene buna benzer bir cıkış yapacaktır. bunun için pek cok sebep var gorunuyor. herkese bol kazanclar. saygılar
değerli arkadaşlar, sportif başarı tabii ki itici güç olacaktır ama bence esas belirleyici olan yönetimin bankalar birliği anlaşmasından çıkarak faiz yükünden kurtulmak ve borçsuz bir yapıya kavuşmak konusundaki iradesidir. esas takip etmemiz gereken konu budur bence... bu konuda atılacak adımları çok önemsiyorum ve gözle görülür uygulamaları görürsek çok iyi bir gelecek biz yatırımcıları bekliyor olabilir. gelişmeleri dikkatle takip ediyor olacağız... hayırlısı diyelim...
bu dediginiz olacaksa ki oalcak gibi duruyor. cunku genel kurulda kararlar alındı ve izledigim genel kurulda bunun takipcisi oalcak gibi. ozaman cok farklı rakamlar ortaya cıkar. bu konuda dursun baskanın devletle arası iyi ayrıca timur bey gibi bu işleri gayet iyi bilen bir itici guc de var. kimsenin gunahina girmeyeyim ama 2000ler deki maceraya benziyor durumlar. saygılar
sayın brathma
2000 yılında galasaray hisseleri ne kadardı
Ah o ünal aysal ahh, bende dahil mahvetmişti ky yi. Hem bedelli, hem hisse satışı yaptı, içinden geçmişti milletin ş..siz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ozamanlar bedelsiz hikayesi vardı hissenin. simdide genel kurulda alınan yetkilerle florya arazisi ve diger gayrimenkullerin degerlendirilmesi. saygılar
Ozaman riva arazisi olayı yeni başlamıştı. Borçsuz gs hayalleri vardı. Adnan polat yatırımcı dostuydu, ünal aysal hisse satma yetkisi aldı ve aldığı yetkiyi kullandı acımasızca dünya kadar hisse sattı. Ardından bedelli kararları geldi yüksek oranlarda. Yani ünal aysal ın para bulma yöntemi sadece borsadaki yatırımcıların cebiydi.
Lanet etmiştim, bir daha bulaşmam demiştim, gs den soğumuştum ama yine dayanamadım.
Bakalım barışacakmıyız artık :)
-Lafım bitmeden tavanı bozdu. -
tam da benim hedeflediğim yer 10 üstü..ligde geçen seneki ts gibi bi de puan farkını aralasa biraz.... gs 2,60 diplerden gelen hisse üç beş kat gidebilir ...aynı bjk nin 2,60 dan 12 yaptığı ve ts. 2,50 den 9 lara gittiği gibi..bu sene gs yılı olabilir ümidiyle ve hisse ucuz kaldığı için 3 altından baya bi toplamıştım...sabırla beklemeye geçtik nasip..
Bu değerlemelerde, sanırım NEF grubu olarak, Erden Timur çok büyük rol üstlenecek.
Hem şimdi sportif direktör olarak görev yaparken, hemde olurda başkan olarak göreve gelirse (sportif başarılar ile bu desteklenirse tabi ) bu sene sanırım Galatasaray'ın senesi olur diye düşünüyorum.
Ne oldu buna atmıştım bir kenara,düştükçe almıştık,şimdi 6 üstü ve postaladık,bayağı sürpriz oldu,TS'ci olmuştuk guya beklentisi olduğu için,onun yerine sürprizi bu yaptı,guya arazi işleriymiş,zaten bildim bileli vardı o:he:
Yenilirse , taban , önümüzdeki hafta yener tavan
yemin ederim insanlara böyle bir sistemin olduğuna inandırmaya çalışıyorlar
spor hisseleri iddaadan daha kötüdür , tam dersin , müthiş bir çekişme var takımlar arasında
işte o zaman öyle bir basarlar ki , satmaya fırsat bile bulamazsın
bulaşmayın derim , yatırım tavsiyesi de değildir, isteyen bulaşabilir
bir zamanlar bu sayfada halkbankası hissesinde parasını bitiren , birisi vardı sabah akşam , bu takımın arazisini , gelir giderini hesaplardı:)