O ne güzel bir çizgidir hocam, inşallah yıkar geçer su usttekini 😀
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O ne güzel bir çizgidir hocam, inşallah yıkar geçer su usttekini 😀
Üçte birini 0.74 den sattım endex yine Salacak gibi salarsa alttan maliyet dusururuz ne yapalim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben düşerse ilave yapacam, burdan satmam uşağum, ne çıktıki neyi satacaz yaw, zaten zarardayım kar etmeden satmam gerekirse kalsın evladiyelik
Bir iki hafta öncesine kadar 0.69 gördü hisse güven vermeyince düşecek diye beklemekten sikldm artık milletin hissesi aya çıktı buradaki zararı baska yerden çıkarırız inş. Param burda bağlı olmasa Tukaş mesela 2.16 dan alıp 2.33 den sattım buraya bağlanmak çok mantıklı gelmiyor artik
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğru diyon, valla çok ayp ediyorlar bu arkadaşlar, yattılar kağıdın üstüne, aslında kademeler de boş ama güven sıfır dediğin gibi
bu güvenle nasıl daire satacanız sayın patron valla şaşıyorum size, kendi kendine harakiri gibi bir şey, piyasa değeri dediğin şirkete güvendir, sen diyonki benim değerim 1,5 tl defter değeri yani ama kimse sana inanmıyor 0.74 den almıyor hisseni, gerisini düşün artık uşağım sen sanıyonki kazanıyorum nah kazanıyorsun aslında gün gün kaybediyorsun haberin yok
son 10 yılın en gözde sektörü inşaat ama değerlemeler açısından en rezil kaatlar gyo lar. tabi bundqa tahtalardaki speklerinde çok etkisi var yada patronların, ülke büyümesinin en az yarısı bu sektörden yani pd/dd en yüksek burada olması lazım ama patronlara güven yok demekki, yoksa böylemi olması lazım. ülkenin lokomotifi sektör en düşük değerlemelerden işlem görüyor valla yazık uşağım,
en büyük vebal "tr nin 1nolu şirketi olduğunu" iddia eden bizim patronun
bunun gelmişini geçmişini yedi ceddini....
gyolar tabi ilgi çekmez hepsi yabancılar dahil herkesi çarptı, hepsi zarar açıklıyor, temettü hak getire. gyolar battı milletidürtmeye gayrimenkul sertifikası diye bişey çıkardılar ordada çarptılar milleti.kim niye alsın bunları bizim gibi keklikler hariç.
gyo tebliği hatalı, bir gyo istese yüzyıl zarar açıklar hele bu sinpaş ... yemek reklam şirketi bile kendininmiş. kim alacak bunu. anca spekulasyon olacak yukselmeye başlayacak öyle yukselir. bunun kira geliri falanda yok.
Düşündüm de . Bu saatten sonra zırnık koklatmam bu yavş... lara. Olan para mıda neden tehlikeye atayım.. şu an istesem 100.000 bin lot alırım.. ama kurban ederim. Sürünsün yerlerde.. ytd..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumların her birine katılıyorum..hem ülkenin lokomotif sektörü olacaksın yetmezmiş gibi bu lokomotif de birinci sıradayız diyeceksin hem de hisse değerin 0.74 kuruş olacak...Adamlar diyecemde o kelimenin zerresi yok onlarda , hisse alımı yapacaz diye KAP a haber gönderiyorlar..sonuç ; 0
Olur olur da bu kadar i.nelik olmaz
Yemek sirketi kardesinin. Kardesi yillar Once ayrildi farkli grup kurdu.kendisi ile de pek gorusmuyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cb4ed0204d.png
Dağ gibi taş gibi baş gibi... ytd
bu kadar yıl geçmiş, fiyat yarıda ve bunun bir maliyeti olmalı, enflasyon, döviz, faiz getirinden mahrumiyet, yani patrona güvenip kaadı alan eşi dostu tanıdığına bunca senedir rezil oldular, olması lazım, milletin içine çıkamaması lazım bence ayıp, güzel bir blanço ile bunu düzeltirler belki sayın patron hem bana hep bana olmazki uşağum bu mesaj önemli bak
kahraman çocukda kekledi bizi sesi soluğu çıkmıyor, gedik işlemler onunsa dün aldı bugün verdi oda bıktı bunlardan 3-5 kel topal kaldık hissede ha ha haaa gundwane de bana küstü sankim halbusi bir şey de demedim ama, valla canım sıkıldı bak şimdi yaw
herkes sattı madem bende satıyom uşağım diğer kalanlara bol kazançlar herkese, hakkınızı helal edin
Dur yapmaaa..
Senin gibi kağıdın taaaa.
Hilmo su konuya gelen en bos adamsin..cenen durmadi ve bos bos konusuyorsun..sat sunuda basimizi agartma dsha fszla birader..
Hilmoceko sattı hisse tavana gidiyor.. ytd
çetin ekran açık değildi yüreğimi hoplattın cigaranı çek işine bak ne tavanı abicim...
Valla bende heycanlandim😀😀 ama acı gerçeği ekrana bakınca gördüm
Abicim bi ekşın yapayım dedim.. iyi oldu ama.., [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a4a826dda6.png
Sertçetin ve diğer arkadaşlar Allah kalbinize göre versin, şu singo sayfasında gülüp neşelenmek de varmış :-) iyi güldüm valla :-) ;-)
Abicim girmesine girdide ne yapalım [emoji23] . Şu an 0,89 dan 0.75 e kadar 0,84 maliyetim ... 15 bin lotum var.. Allah’tan az aldım.. [emoji23] kahraman Harun 0,89 kalkıyor aha kalktı diye diye bize soktu hisseyi. Twitter da sürekli izlerdim ama söylediklerinin hiç birini almazdım. Bu sefer lan bir deneyim dedim. 0,89 dan 10.000 bastım.. sonrası malum.. ama bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum.. ytd.. ayrıca investingde saatlik ve dakikalık larda güçlü al vermiş.. ytd.. [emoji848]
valla uşağum ben hiç olmazsa ara ara grafik felan paylaşmışım, emek vermişim o kadar, haber felan getirmişim, şöyle bir baktım senin zerre katkın yok başlığa yani bunu yazacak en son adamsın burada,
bu arada 0.75 yazmıştım gitmemiş, üzgünüm ama buradayım hala ha ha haaaa
https://i.hizliresim.com/7yXNYP.png
18 ağustostan bugüne değişimler, neden 18 ağustos çünkü bilanço açıklanmış, gedik, ak, a1, piramit sanal oyuncular gibi duruyor, iş yatırımdan iyi dökülmüşler ama ky dersek yani kötü bilanço ile istediklerini almışlar sanki
dönen lotun tamamı ise 10 M bulmuyor bile gördüğünüz gibi, yani bu kağıtta ky yok kardeşim, çok net
Allah’ım şükürler olsun.. 0,76 yaktı ... söndürdü... ytd..
Ek 8994şuraya bi sngyo koyalım :)
Allah’ıma taş gibi duruyor.. taş kımıldıyor o kımıldamıyor.. ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...daeca71a82.png
15 dakika gecikmeli
Simdi attin iste..yaklasik 5 yildir bunkagidin magduruyum..soyle bir bakamazsin cunku binlerce taraman lazim.spk ya yazi cumhurbaskanina yazi hepsini yaptik.aldigimiz cevaplari yazdik.yatirimci iliskilerin cevaplarini yazdik.mali tabloyu taryistik.ama senin kadar bos konusan bi Adam hic gormedim.
Yönetim Kurulu'nca önerilen "Şirket Paylarının Geri Alım Programı" ve program çerçevesinde geri alım veya satım yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
Genel Kurul'un onayına sunularak
oy birliği ile
kabul edildi.
diyeli tammmmmmmmmmmmmmmmmm 5 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yönetim Kurulu üyesi Sn.AHMET ÇELİK söz aldı Konut piyasasında Yabancıya yapılan satışlar azalmakta. Buna rağmen gayrimenkul şirketleri arasında 1. Numarayız. Şirketimizde ciddi bir stok mevcut. Böyle durumlarda piyasa algısı çok önemli. Piyasa algısı iyi olursa satışlar da iyi olur. Tüm bu durumlara rağmen piyasada en iyi şirket biziz dedi.
stoklarım mevcut... gyo ların arasında 1 NUMARAYIZ DİYELİ.. HİSSE PRİM YAPMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Bizim şirketimizin hisse senetleri ilk satın alındığında 1 dolar seviyelerinde iken şimdi bu bedelin altındadır. Şirket bünyesindeki arazilerin değerlenmesi için yeniden değerleme yapılması gerekmektedir. Varlıkların değerlemesi yapılmaz ise bu borç sürdürülebilir olmayacaktır. % 150 oranında Bedelsiz sermaye artırımı yapılmasını öneriyorum dedi.
1 DOLAR ŞUAN .3570 TL
HİSSE ŞUAN 0.21 DOLARRRRRRRRRRRRRR
Thy yüzde 3 kalkıyorr.
Bizm konutda liderrrrrrrrrrr taş gibi taşşşşşşşşşşşşşşşşşş