Tcdnin -1 e yakın götürüsü olacak bence.artı getirmesi artık mazide kaldı.
Printable View
Tcdnin -1 e yakın götürüsü olacak bence.artı getirmesi artık mazide kaldı.
benim tl portföy dağılımım şu şekilde
%22 Aes (petrol )
%22 acc (hisse yoğun)
%22 opb (değişken)
%12 eib (değişken)
%22 igl(para piyasası fonu)
tüm mevduatımın %30'u ise dolar ve altında.
Bit ara bye bye piyasaya normal faiz yeter dolarla
Dolar 6 ya düştü neredeyse. Olan borsaya oldu son gün[emoji3525]
Sent from my iPhone using Tapatalk
bugün bi arkadaşımla konuştum bankada 150 bin euro parası varmış 1 senedir. bankacı demiş fon alalım bana danıştı dedim fon alman için parayı bozman lazım. yok dedi bozmadan euro olarak alcak dedi. böyle bir yatırım yapılabilir mi?
bu petrol fonları için fon fiyatına yansıyacak değer için hangi saat baz alınıyor aes zira epeyce geç açıklıyor fiyatı saat 11deki petrol fiyatı mı baz alınıyor?
Kamu bankaları dth ları bu iştah sattığı sürece kısa bir süre içinde geldiği yere dönecektir. Muhtemelen haftaya ZK oranları tekrar artıracaklardır. Dxy nin yükselmesi bence millete bir satış fırsatı verdi. Bakalım kimler bu fırsatı kullandı.
https://twitter.com/emergingtrends/s...732728834?s=21
6.04 den siddetli satis yemis, yerli firsat bilip cikiyor sanirimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inceleyiniz stopaj yuzde10 ama eurobond daha iyi olur
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DSD
o arkadasi bizim gruba alabiliriz
(https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1161&page=269)
Abd 10 yilliklar 1.50 e dogru giderse , artis dahada olur.tramp in yeni bir atagimi var bilmedigimiz acabaSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YFV Bugünkü Fiyat = 0.018498
Güncel Fiyat =0.018503
Fiyat Değişimi=+0.027%
Evet.fedi.sikistiracak.faiz indir.diye,seciminde kazandi.sayilirSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakti olan için fon işinin hiçte iyi olmadığını bugün iyice anladım.
Dolar 5.99'dan 6.05'e çıktığı anlarda ekrana bakıyordum.Durumu takip ettim 6.05'te duraladı, yalpaladı, geri gitmeye başladı, o anda eurobond fonunda değilde dolarda olsam hepsini anında satmıştım.Ben ne yaptım öle aval aval ekrana bakakaldım.:)Gözümün önünde gitti güzelim 5 kuruş.
Şimdi ne olacak eurobond fonu Cuma günü 15.30'la Pazartesi 15.30 MB kurunu kıyaslayacak.Pazartesi dolar 5.98 olsa elde var sıfır.
Aynı şey hisse içinde geçerli
Vakti olan ve birazda piyasayı takip eden biri için ekranı takip edip al sat yapsa fonun getireceğinden çok daha iyi kazanacağından eminim.
Fon işi anca takip yapamayacaklar için bir işe yarar
Eminim, son kararım:)
TTE +0,67 artmış
tte +0,67
İş portföyün diğer tüm hisse fonları eksi.
Aynen öyle.
Bakın doları 6,05'te satardım dedim.
Ama elde euro bond fonu var, o saatte alsan alınmaz satsan satılmaz.
Şimdi baktım doların 6.05 yaptığı gün, 15.30 fiyatını esas aldığı için eurobond fonu - 0,130 yapmış.
Gülermisin ağlarmısın.
Takip edebiliyorsanız sizin yöntem en doğrusu bencede.
Petrol ve dxy i analizini merak edenler youtubedan bloomberg küresel piyasalar canlı yayınını geriye alıp dinlesinler.
MPS için bugünkü TEFAS fiyatı: 1,530231
MPS için şu anki güncel fiyat: 1,524281
ABD endeksleri an itibarıyla çok kötü durumda satmaya doymadılar.
ABD vadelileride aynı durumda.
Haftaya durum hiç iyi gözükmüyor.
Ayni kanidayim.iyi bir sirkeleme var gibi.artik.p.tesi kol kesip cikacagizSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.