çin'in ekonomik rakamları gizlemede bizden aşağı yönü yoktur, kaldı ki
konu hastalık olunca hiç güvenmem, sözde dünden beri yeni vakıa yokmuş.?
söz konusu milyar değil trilyon dolarlar olunca en yakınındakini bile satarsın..
Printable View
Beyler hadi bugün bı çılgınlık yapalım kendimiz için borsayı konuşalım.
İsterseniz hisse adı vermeyelim sektörel konuşabiliriz.
Yada bir tag açın orada konuşalım "korona sonrası hangi hisseler diye"
kur: 6.53 aşıldı...
MERKEZ BANKASI 2020 YIL SONU DOLAR KURU TAHMİNİ BEKLENTİSİ MART 2020 ANKETİ SONUÇLARI AÇIKLANDI Cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 6,45 TL iken, bu anket döneminde 6,51 TL'ye yükselmiştir. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 6,51 TL ve 6,66 TL olarak gerçekleşmiştir.
mb. hedefi şimdiden çöp oldu.:wave:
Ne demisler...
At yalani..
............SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarin dusme veya yukselme ihtimali her zaman 50%
Sadece rakam vermek sakincali bence....neden oyle olacagini ve tarihini de yazin biliyorsaniz lutfen.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak bunlar Reha Bey in uyarısını maalesef yanlış anlayanlar,İranlılardan sonra maalesef ülkemizde Türkmenistan uyruklular da sahte içkiden ölmüş...
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...yogun-bakimda/
İyi de adamlar en önemli şehirlerinden 11 milyon nüfuslu wuhanı karantinaya aldı gizlemedi bir sonraki adımda toplam 65 milyon nüfusa ulaşan kaç tane eyaleti karantinaya aldı gizlemedi,hastanelerinde ölen kalan bir sürü hastayı evlerden karantinada çığlık atan vatandaşlarını gizlemedi,en fazla ölüm dünyada ordayken gizlemedi,sayıyı düşük tutsalar çakalllık ediyorlar derdim ama sıfır vakada nasıl çakallık yapsınlar.Sıfır vaka en fazla iki ay sonra çinde normal yaşam demektir.Fırsat olabilse de oraya ışınlanabilsek.Bizde dram yeni başlıyor.Ha total hasta ve ölüm sayısı gizlendi o başka,ama bu açıdan herhalde çine laf edecek dünyada en son ülke biziz.
6.5153 ten pederin yüzde 25 doları bozdurduk. 4 te 3 usd devam. Nerede bu tospa demeyin gari:))) Hisse alacağuk uygun fiyat bulursak artık. Kandırdım pederi borsaya giriyor:)))
Adamlar salgının başını gizledi. Bulan doktoru hapse attılar. Bu nedenle hiç bir şeye güvenmem
Örneğin, salgının başında Wuhan şehri ve ardından tüm Çin kapılarını dünyaya kapatmış olsa da modelleme çalışmaları, 23 Ocak öncesinde ortalama 60 bin kişinin Wuhan'dan havayolu ile Çin dışına çıktığını gösteriyor. Bu kişiler arasında 900 kadar yolcunun koronavirüs ile enfekte olmuş olduğunu göz önüne alırsak, tüm dünyaya yayılan bu vakalar mevcut salgının boyutunda büyük öneme sahip.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-51955625
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Albayrak: %5 büyümeden eminim
albayrak: Türkiye tüm yaşananlara rağmen pozitif ayrışıyor
Başta yapmış oldukları saçmalıktı,yayılmasında günahları çok.Ama son rakamın sıfır olduğuna ben inanıyorum.Sıfır dediğin zaman bir ay sonra sen o halkı evde tutamazsın,o yüzden tekrar aynı hatayı yapmazlar,çok zor bir dönem geçirdiler ama işi ilk çözen oldular.Zaten bu corona orda tekrar hortlarsa ve yenilemezse dünya yandı.
Bakan Albayrak: "Şu anda bütçe riski yok, Türkiye ekonomisi bu süreçten en pozitif çıkan ülke olacak."
Bakan Albayrak: "Ben, beklenti olarak Türkiye ekonomisinde şu an için bir risk görmüyorum."
Doğudan batıya tüm dünya aynı safhalardan geçecek,bizim için en zor dönem başladı.
Hani bizim yaşımızdakileri 10 sene sonra görenler gözlerinde gizleyemedikleri bir hüzün gölgesinde :
- "Maşallah hiç yaşlanmamışsın. Yıllar seni gençleştirmiş" gibi konuşmaya başlarlar ya...
Hani sussalar daha iyi dersin içinden.
Damadın konuşmasının bendeki etkisi de aynı...
İbrahim Kalın : Diyanet İşleri Başkanlığımızın aldığı yeni tedbirler çerçevesinde
-Cuma günü ve kandil gecesi cami ve mescitler kapalı tutulacak ve -Cuma namazı için sala okunmayacaktır.
Bu geçici tedbirler hepimizin sağlığı için. Başkalarının sağlığını korumak kul hakkıdır. Riayet edelim
Bakan Albayrak: "(Sokağa çıkma yasağı) Şu anda gündemimizde yok."
Albayrak: (Döviz kurundaki yükseliş) Enflasyon üzerinde ciddi bir fiyatlanma davranışı olacağını düşünmüyorum
Honda, Toyota, Otosan üretimi durduruyor, büyük zincir mağazalar kepenk indiriyor benim aklıma gelenler bunlar ve % 5 büyüme, resmen geri zekalı yerine konuyor ahali.
En az % 50 bir geri zekâlı kitle var zaten de, bizler de mutasyona uğrayıp gerzeklesiyormuyuz acaba?
Aslında Çinbaş ın ne günahı var
Düşünüyomda büyük devletlerin hepsi öyle araştırmalar illa yapıyodur . Biz o seviyede değiliz büyüğüz tabe de o kadan deyil. Böyle deyil diye yani yapmiyosak ta bu bi ayıp değil. Zaten yapma için bilgi ilazım gelir. Aslen insan olarakta ben ufak bi bireyim şimdi holding patronları gibi yaşamam mümkün değil onlarda ben gibi yapamaz yaşıyamaz.
Bu korona tek şeyi gösterdi
Nukliyer vs o kadar deyilde
Sanki biyokimyasal daha tehlikeli
Bi ikincisi
Cinbas ta böyle abd inglınd docland gibi lacka kapital düzene geçiyo ya
Bi sonraki şeyi salgını (olmasın tabi de) böyle hızlı kontrol altına maltina alamaZ canım. Nerdee.
Son dakika… Corona virüsü kabusu bitmiyor: Kritik eşik geçildi
Çin'in Wuhan kentinde başladıktan haftalar sonra küresel bir salgın halini alan corona virüsü can almaya devam ediyor... Bugün yapılan açıklamalarla birlikte dünya genelinde 176 ülkede görülen corona virüsünde ölü sayısı 9 bini aştı. Corona virüsü vakasında küresel sayının ise 225 bine ulaştığı belirtildi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...cildi-5689077/
Albayrak: Küresel resme baktığımızda borsa potansiyelimiz gayet iyi
3 dk dir dinliyorum yemin ediyorum hicbirsey anlamadim :(
arada bir benchmark filan dedi.