Bence yatay direnç 5.60… orayı aşamadı zaten. Sizin analiz yöntemleri farklı sanırım. 5.60/5.66/5.85
Printable View
Bence yatay direnç 5.60… orayı aşamadı zaten. Sizin analiz yöntemleri farklı sanırım. 5.60/5.66/5.85
şimdi rast gele bir senet alacaksın, ful artı ful, sonra bir şey olacak belki 1 saat belki 1 ay o arada bakmayacaksan, sen geri geldiğinde senet ikiye üçe katlamış. vobda mili saniye ile işlem yaptıkları için sanırım buna dayanan olmaz. o kadar yer okurum bunu yapan 1 kişi gördüm, gerçekten de yapıyor, rumuzu stoc genaretion.
gecmiş zaman koray vardı albay arkadaşım aradı brisa gidecek dedi, oan 45 bin liralık aldım, sonra toplantıya çağırdılar, senedi unutmuşum, akşama doğru döndüğümde senet %19 yukarıda, nasıl bir mutluluktu tarif edemem. :)
Hacim şimdilik güzelmiş.
Obama urges George Floyd protesters to push for change, 'make people in power uncomfortable'
(Reuters) - Delta Air Lines Inc <DAL.N> said on Wednesday it will extend social distancing measures on its flights through Sept. 30 and will block the selection of middle seats and cap seating in every cabin.
Reuters reported last month the airline would keep planes to no more than 60% full through at least July, adding more flights to its schedule than demand would usually justify, citing sources. The goal is to convince passengers worried about COVID-19 to return to flying.
halkbank da 40-50 bin lot taşımak yerine 100-150 bin lot kredi ile işlem yapıyorum, tahtaya bazen istemeden zarar verebiliyorum. gecen gün bir senette %1 zararda ısrar etmedim çekildim senet tavan oldu. tabi bunlar tasadüflerde içeriyor. ama günlük işlemlerde halkbank güzel bir noktaya geldi marjlar daha güzel olacaktır.
Cocuk butun birikimlerimi kaybettim demis.
https://ei.marketwatch.com/Multimedi...8-9c8e992d421e
Birisi de "11 bin euron kalmis. Yarin gelip onu da hallet" dedi :)
dinimizde büyük küçük günah ve sevaplar vardır, çoğu insan bilmez, tabiki bilende vardır, ben birini yazayım istedim. Dinimizde oldukça büyük ölçüde yer alan günahlardan biride "yüze karşı alay etmektir". Çok basit gibi görünen bir detay, aman diyeyim dikkat edin.
Yani sen gelip ben para verip aldığım bir mala 0,50 cent dersen benim yüzüme karşı alay etmiş olursun, kusura bakma bende seni bu işlediğin gaflet nedeni ile ALLAH'a havale ederim.
tskb 1,06 yazıldı 1,16, bu senet uzun vadeli yani 1 liraya gelse yeniden alırım. ucuz çünkü, ama aselsan gibi dün yazdığımız senetler bazı durumlara göre pahalı kalabilir, tehlikelidir. yakın stop ister.
abd vadeliler yine düşmedi, düzeltmesini yaptı yeniden dönüyor, düşmeyen borsa deyimi gerçek oldu.
Onlarin piyasalari bu olaylari hic takmiyor nedense. 2-3 kere daha oldu onceden, tinmadilar.
Zayıf gözükmek istemiyorlar, kibirleri baskın geliyor...
Mantikli, o da olabilir.
http://share.matriksdata.com/Images/...1647217483.png
5.55+ kapanışlar bizi 5.67 olan önemli bir dirence yaklaştırır.
5.55-5.67-5.92
https://hizliresim.com/0RD6Gd
#Pardesse
SPK tebliğine göre sadece cafe işletme izni var, senet yaz, taşı al sat, iyice sakata getirdiler. Hani bu meskun mahalde 61 le radara takılmak gibi, anında fotokapan 300 den kapı açıyor. Yani senet işi cidden sakat oldu.
Yarın akşam mudiz not verecekmiş... Bize... hahahahaa :oleyo:
Bi zamanlar 2.3 katıymış garanın Halkbank.Başa baş olsa garana geçmeyi değerlendiririm şahsen.
Ben tahsisliyi olumlu görüyorum.Çünkü Pd/dd şimdilik yükselmiş gözüksede 1-karlılık artacak 2-PD/DD önümüzdeki bilonçolarda tekrar eski yerine gelecek. 3-Kamunun payı arttı ve kamu artık hissenin değerlenmesini daha çok arzulayacak.
Telafi eğitimi olmadan not verilmez. Bence haziranı temmuzu telafi görecek erteler notu.
Tersten düşün, adamın 1,3 milyar adet yeni seneti var, küsüratını satsa hisse tarumar olur. Onları tutacak şuankilerin çocukları tahtaya 12-14 yıl sonra geldiğinde unutmuş olacaklar . O zaman satarlar. 12-14 sene çok derseniz, 2023 de olur, bizim insanımız bu sürede unutur.
Kamu Mevduat Bankaları, İlk 3 aylık net karını %35.33 artışla Nisanda 5.98 milyara yükselti.
Mart-Nisan 2020 Mevduat Bankaları net kar artış:
Kamu���� %35.33
Yerli Özel���� %23.8
Yabancı���� %22.80
https://twitter.com/NejatOzonay/stat...08596255707136
(Doğruluğunu bilmiyorum teyide muhtaç bilgidir)
Kamu bankaları zarar ediyormuş gibi yanlış bir algı var.
Kamu Bankalarının Mart ayı itibariyle karı (5.891 miaTL), Yerli Özel (5,255) bankalardan da,Yabancı (4,648) bankalardan da daha yüksek.
Kamu Bankalarının Özkaynak karlılığı Yerli Özel’den %13 daha iyi
https://twitter.com/NejatOzonay/stat...99765941006343
The Borsa Istanbul 100 Index headed for its 12th day of gains Thursday, the best winning streak since 1993. W
12 gundur yukseliyormus, son 30 senenin en iyi serisini yakalamis kumarhane.
RTA yatırımcısından 'imdat' çağrısi
04.06.2020 - 07:00
Borsa İstanbul'da küçük ve derinliği olmayan hisselerde olağanüstü hareket bilindik sonuçlar doğurmaya başladı. Koronavirüsün başladığı mart ayında 1.62 lirayken virüs için tanı kiti ürettiği haberiyle birlikte 2 ay da 48,55 liraya tırmanan RTA Laboratuvarları hissesi 13 Mayıs'tan bu yana yüzde 60 gerileyerek 18,92 liraya düşünce bu hisseye yatırım yapan küçük yatırımcılar şoka girdi. Yatırımcılar 3 aylık bilançosunda kar açıklayan şirketteki fiyat düşüşünü şirket yönetiminin hisse üzerindeki işlemlerine bağlayarak mağdur olduğunu iddia ediyor. Bir çok yatırımcı tüm malvarlığını yitirdiğini belirterek imdat çağrısı yaptı. Yatırımcılar SPK ve Cimer'i dilekçe yağmuruna tuttu.
A1 ceza almis, bu hisse ile ilgili baska kararlar da vermis spk emir iptali vs gibi.
Bu hisse 2 lirayken almadim neden almadim hala cozebilmis değilim, sirf bu salgin yüzünden takibe almis ama reel olarak almaya elim gitmemisti 4.50'ye dusunce de almadim nasil bir sacmalik anlatamam neyse tanıdığım birisi bu hisseyi 10 lira gibi bir rakamdan aliyor 50 bin lirasi 300 bin oluyor satmiyor, sonra arabasi var onu satıp daha yuksek fiyattan bunu aliyor, daha sonra babasi emekli ikramiyesini daha yuksek fiyattan hisseye yatiriyor ve o gunden beri kagit soluksuz düşüyor, su an ne durumdalar bilmiyorum 1 haftadir gormedim nerdeyse.
AAL yüzde 41 yukarı mi kapatmış ne ?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.