Printable View
Bu iddia gerçek olabilir mi ? 61 yaşındayım, okuyunca içim sızlıyor. Nasıl bir yönetim, nasıl bir insan kafası?
Gerçi biraz yakın tarihi okursak, ATATÜRKÜN dış düşmanlardan çok içte ki düşmanlarla savaştığını görürüz.
Dini kullanarak insanları yozlaştıranların belasını versin, öteki tarafta değil bu tarafta ocağına ateş düşsün, umarım o yangında sebep olanlarda zarar görür.
Hani bir klasik laf vardır;bu gerçek islam değil diye,
bunlara sebep olanlar gerçek Türk vatandaşı olamaz.
https://static.nadirkitap.com/fotogr...0_324962_2.jpg
Okunması gerekli bir kitap, her devirde vatan haininin eksik olmadığı yer oldu bu topraklar...
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay'da dün başlayan ve 3 ilçeye yayılan orman yangınlarının tam olarak kontrol altına alındığını açıkladı.
https://twitter.com/bilio_muydunuz/s...620132352?s=19
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buyrun sorularınızı alayım demeden önce alternatifleri sıralayayım
1 ) binanın bütün dış duvarlarını tuğlalarını komplesinden yıkıp , İZODUO ( harika gürültü soğurma özelliği de var , fakat dezavantajı ortadaki yalıtım malzemesi nefes alış verişini kesen eps strafor köpük ) ve benzeri bloklarla örebilirsiniz
2 ) yukardaki birinci şık ( ilkten birinci , 1 yazan ) bize uymaz ohannesin ohası ise o halde mutlaka nefes alıp veren hava akışını engellemeyen mantolama yaptırabilirsiniz
3 ) binanın güzelcene sıvalarını döküp , Japon mucizesi ECOCARAT ile kaplatabilirsiniz... tabiii bayağı bir mangır gider , ürün çok pahalıdır ...
şimdi diyelim ki bu dediklerimi kulak ardı ettiniz ve piyasadaki sıradan mantolama ürünleri köpük eps ile binanın dışına montelemeye başladınız , olacakları söyleyeyim :
1 ) artık evdeki eski hava kalitesini unutun
2 ) arada bazen böyle evde durup dururken bi baş ağrısı bi zonklama bi bunaltı bi terleme hapşırma geliyor mu ahahaha
3 ) güneş giren eve doktor girmez evet de sonradan mantolama yapılan eve giren güneş ile , duvarların nefes alıp vermemesinden dolayı ev içindeki artan nemin güneşin camdan içeri ulaştırdığı sıcaklık ile kombinlenip verdiği bunaltının tadından yenmez
Bu işin tüm pük noktalarını bilirim.!!
İlk önce 160 gr lık file kullanacaksın.!!
Taş yünü en uygunu.!!
Mantolama dübülü kalitelisinden al.!!
Weber veya TERMOsistem Lasselsberger-Knauf hazır sıva kullan.!!
Son kat için:Hazır dekor silikonlu renkli Hazır sıva astarı ve sıvası.!!
Toprak seviyesinden en az 100 cm yüksekliğine kadar bitüm bazlı su geçirmeyen malzeme ile 2 kat badana gerekli.!!
Cafe bina mantolama şirketine döndü, yakında fiyat teklifi de gelir.:oleyo:
'' Sahi ormanları yakanlar hep lanet Pkk'lı, yanan ormanların yerine villa yapanlar otel yapanlar neden hep Akp'li..!? ''
twitterdan
Ermeni ataşkesi ihlal etti.
anladık yahu
Konuşana kadar dalın ya.
Paçasını alaşağı edin ya.
Ne duruyonuz.
Rusya ya rağmen yaptığına göre ruslarında bu durumda işin içinde oldukları.
Tcmb tl zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranını %5,00'ten %7,00'ye yükseltti
Birisi viop 30’da sabah sabah tavana kadar ne var ne yok çizdi ..
Böyle bir şey oldu :)
Ek 26082
Türkiye'de Temmuz döneminde işsizlik oranı %13,4 (Önceki %13,4) oldu.
Türkiye'de Ağustos'ta cari işlemler 4,63 milyar dolar açık verdi(Beklenti $4,6MLR açık)
Oh oh...cok iyi...süper haber....
İşsizlik de düşmüş....
Herşey yolunda...
Süper güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz...
Dolar bizim problemimiz degil...doları olan düşünsün...
Yerli ve milli ucağimiz göklerde süzüm süzüm süzülüyor....
Yerli ve milli oto'muz piyasaya çıkmak üzere....
Karadenizde hamsiden sonra gaz da bulundu.....
Çok mutluyuz çoooookkkkk !!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Ekim'den itibaren semptom göstermeyenler de dahil olmak üzere tüm koronavirüs vakalarının açıklanacağını söyledi. / Hürriyet
Yalancıyı sinemaya ısmarlayımmı?
Birde çalışan sayımızda azalmış.
Her şey çorba ve bilerek yapılıyor.
Batmayı bırak bataklığa gömülmüş bir ekonomi
Her şirket kendi başına iş yapıyor.kendini ona göre ayarlıyor.
İktidar betoncu ve 5 li kaymakcıya artı tarikatçılara çalışıyor.
Şirketler iyiyse kendi becerileri yani.
YTD.
İzmir'de sahte alkol içtikleri iddiasıyla kaldırıldıkları hastanelerde yaşamını yitirenlerin sayısı 15'e çıktı.
merhaba arkadaşlar...güzel bir sonbahar haftası dileklerimle
Haber Bültenlerinde Sahte içkiden ölüm haberleri veriliyor da,Bunun gerekçesini,sebeplerini kimse tartışmıyor....
Memleket de Tütün ekmek yasak,Sigara satmak içmek serbest.İçki üretmek yasak,satmak içmek serbest.Esrar,Bonzai,Kokoain uyuşturucu yapmak yasak,İçmek satmak serbest..Yasak olan herşeyden % 70 Vergi almak ise caiz-serbest-helal..!!.
. Türkiye'miz ;Yavaş yavaş,Hissettirilmeden İran Molla cumhuriyetine evriliyor...Kimse bunu yazıp çizmiyor..
Metil alkole sahte demek moda, halbuki metil alkolden zehirlendiler doğru ifade.
1950'li yıllara kadar damıtım yapmasını bilen çok fazla insan vardı, o kadar ki Tekel Adanada boğma rakı fabrikası kurmuştu, ne zaman rakı imal edenler azaldı küttt... bu fabrikayı kapattılar.
Gazeteler Tekelden reklam alıyorlardı, o nedenle sahte içki lafına çok önem verdiler.
Damıtım yapmanın unutulmadığı yıllarda, sanırım 1946 yılı olması lâzım alkollü içkilerden 2. Dünya savaşı nedeni ile alınan vergilerde büyük indirime gidilmişti.
Velhasıl bu hükümetin en büyük iyiliği, bu topraklara belki 1.000 yıl evvel kaybolan bira üretim kültürünü ve 70 yıl evvel unutulan damıtım yapmasını tekrar kazandırdılar.
Bazı enbesiller ise, oradan buradan aldıkları ve ne olduğunu bilmedikleri alkole aroma katıp içip ölmektedirler.