hala güçlü ve kırması gereken drenç var bu sefer güçlendi kırılım gercekleşecek sabretmelisin 3.67 üzeri yeni zirve bol kazançlar YTD
Printable View
Celik hocam , bu hafta için liste varmi ? Teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hafta krdmd.eregl.anhyt.aksa.sngyo .takip ediceklerim ..ostim beklediğim hareketi yapmadı bu hafta yapacağını umuyorum..ozgyo devam YTD
Sn Çelik Çomak;
İyi niyetli paylaşımlarınız için teşekkürler..
Bir konuda öngörünüzü almak istiyorum.
Bu korona olayı bir süre daha gündemi meşgul edecek olsa da ondan sonra dünyanın gündeminin iklim değişikliği ile mücadele olacağı söyleniyor.
Dünyanın geleceğini çok daha fazla etkileyecek bir konu olduğu düşünülüyor, iklim değişikliği küresel ısınma tehlikesinin..
Toplum olarak dikkat etmemiz gereken konular belli..
Konunun ekonomik boyutuna gelirsek, önümüzdeki süreçte hangi sektörler önem kazanır sizce?
Yenilenebilir enerji mi? (Bununla ilgili hisseler hangileri)
Geri dönüşüm mü? ( bununla ilgili hisseler hangileri )
Sadece iki örnek verdim kendimce aklıma gelen. Sizin öngörüleriniz nedir, hangi hisseler hangi konularda öne çıkabilir???
Selamlar, Celik hocam. yayla için düşünceleriniz alabilir miyim,
bence korana olayı bitti şimdi saflar değişecek ülkeler arası gelecek acısından teknoleji ve tarım ön planda olacak 2014 bir arkadaşım dünya nufusunun azaltılması gerektiğini dünya ekonomisi dünya nufusunu kaldırmadığını söylemişti önümüzdeki yıllarda nufus azaltımı gercekleştirilecek demişti belkide arkadaşımın ön görüsü gercekleşiyor ..avrupada savaş olacağını abd nin dağılacağını ve safların değişeceğini söylemişti yaşarsak göreceğiz
Sn. Çelik saat geç oldu biliyorum. Ama sana zahmet Afyon ve OYAKC son durumlarını yorumlarsan sevinirim. Teşekkür ederim [emoji120]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumunuz için teşekkürler.. dikkate alınması gereken bir yorum yaptınız...
Her geçen gün doğru safta olmanın daha önem kazandığı bir zaman dilimine doğru gidiyoruz..
Umarım borsada da doğru hisselerde dururuz bu dönemde...
[emoji106][emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı akşamlar hocam OSTIM için kısada hangi seviyeleri bekliyorsunuz. Orta vadede taşımak istiyorum muhtemel düzeltme seviyelerini kaçırmamak için. Rabbim sizden razi olsun değerli hocam.
Hocam bu vakfn be yapıyor böyle 5 gündür tavan??
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında sen paylaşmadın onu hocam. Görüşünü merak ettiğim için sormuştum.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şekerbank ta kazakistandaki varlık fonu satışı gerçekleşmiş. Güzel bir haber . Darısı çamiş in başına [emoji4]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mebes senin kanka delikan nerede :):):)
Ostim baktımda sanki yarın bir hareket yapıcak gibi geldi bana mebes sen grafik okuyorsun biliyorum bak bakalım ne göreceksin ?
İHLAS beklemeye devam paşa paşa muco 1 tl ye götürmek zorunda ihlgm yüklü yabancı alımı var dı kapanışa doğru muhtemelen yarın gaplı açılış yapar