Köpük gelse süper olur da gelir mi ki bakalım :) benim palam zekidir bilir işini
Bol kazançlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Köpük gelse süper olur da gelir mi ki bakalım :) benim palam zekidir bilir işini
Bol kazançlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıçını yırtıyor 200 günlük ortalama üzeri kapatmak için bakalım başaracakmı
Saatlik 1227 ve hatta 123 üzerinde kapatırsa yukarı sert götürebilir.
Ama ayu avı da olabilir.
Flat devam.
https://i.hizliresim.com/2noC63.png
Neden long aç kapa? Bollinger ortayı hem 15 hem saatlikte hacimli geçtiği için genel yönde yukarı sinyali veriyor short denemiyorum, tam tersine hacimli aşağı geçince de bu sefer short ağırlıklı oluyorum long pek denemiyorum alt bant altı hariç.
SISE de çok aldı ama birileri bir yerden hisse bulup yığıyor.
Ya da aynı adam alıp satıyor.
Bugün iyi short jetonu attılar
🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀 Roket 🚀
Eze eze alacak
Kahve style ralli mod
Hergün para dağıtıyorlar burda
zorla yine gel üt demesi lazım, az daha sabır
vadeliyi bilmiyorum kırarmı ama spot kırmış çoktan :he:
Birazdan Stop shortları bekliyorum
Haydi kızlar bayanlar abiler ablalar
Vites artıralım
Kahve style ralli mod 🐮🐮🤞🚀🚀
Tam big short gelir şimdi bam bam stayle der diye bakınırken😊 110 bine kadar sürmesi gerekir alacağimiz var piyasadan kaç gundür meletti
emlak bu işi biliyor , big short yön tayini iyi..
dün geceki shortcularin çoğu marcin olmustur kapamadiysa..
bu ikisi iyi..
109 bin filan kapaması lazım kine,
acaba diye düşüneyim.
tek sorun forumdaki herkesin long kamyonunda olması
TDI verisi sonrası Turuncu Kafadan kutlama mesajı:
Good Job Teamm :halay: Go Further :kahkah: :kahkah:
https://twitter.com/realDonaldTrump/...68845678952448
Great Jobs Numbers! 1.37 Million Jobs Added In August. Unemployment Rate Falls To 8.4% (Wow, much better than expected!). Broke the 10% level faster and deeper than thought possible.
telef haberleri var ayıcıklarım vaziyet alın boğa saldırısı var
Dolar bazında ucuz kaldık hareketi mi?
Temel analizi spotta yapıyorum. Çift kişilik geliştirdim oradaki görüşlerim evet öyle ama öyle diye burada kesinlikle yön belirlemem, burası direk kumarhane.
Bizim en büyük avantajımız çok fakir olmamız. PY döndürene kadar sen 20 kere yön değiştiriyorsun, azıcık paranla palayı tekip etmek çok kolay. 500 kontrata kadar direk fakirsin...
Hayir ariston ucuz kaldık değilde dış piyasaya ve dolara bakan yatırımcı arkadaşlar habire şort giriyor ee palacanda bunu okuyor piyasadaki jetondan😊 tersi pis kızınca boğa oluyor hepsi bu
THYAO Bilgi işlem şirketi kurmuş. Bitcoin işine girebilirim mesajı veriyor olabilir.
Yabancı şirketler programları istiyor veremiyoruz diyorlardı.
bı habere bakar , carry tradeciler için ufak bı opsiyon mu açıyor bunlar dolarda..
Eylül verimli aydır severim..:)
Eee açamadınız makası consensus bayım? Ne zaman aççanız dahaSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTKOM da Global sattı onun üzerine yürüyen yok şimdilik.
1235 yağladı şimdi de 1000 kısa bekliyor. Gel bunu da al diyor.
Neyse bugünlük benden bu kadar, kar al 1235, stop 1228, denize girelim canım size kolay gelsin Baylar bayanlar.