Ne guzel dedinizomur törpüsü
Printable View
Bunları normal insan evladı doğurmamış!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
bu güccük emrah modunda kalmış..
hımmm..
https://i.resm.im/5weJa0m.JPG
ne gıcık tahtacısı varmış bunun.. çek da işte..
https://i.resm.im/jM8EuYC.JPG
Altar ın oğlu alcar. Yoksa kızımıydı..
Neyse sonuçta teknik yalan söylemez.
Bekliyoruz, belki yarın belki yarın ertesi. Sonuçta bu kazan doğuracak.
ne zaman 4 hane li rakam olur o zaman blokajı kaldırırım
gerisi benim için hoby sayın tahtacı
Güzel,yüce rabbim kimsenin başına gelsin istemem. Lakin bu çocuk özürlü doğdu. Ama bu çocuğun böyle olmasının nedenlerini biz biliyoruz. Ve ne diyoruz ,'' YAZİK''
10+ yıldır bu lanetteyiz, malımızı iyi tanırız.. 2017 yılsonu tarihi bilançosunda bile ahlaksızların! tavandan taban kapattırdığı günü, 10+ yıl boyunca 30-50 arasında hisseyi süründürdüğünü çok iyi biliriz!!!Yani kısacası bu çapsız zibidileri iyi tanırız...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Konya fk 187 fiyat 2 140 TL.(lot sayısı bakımından aynı lotta oldukları için kıyaslıyorum)
Bunun fk sı şuan 23 Fiyat 468 TL... Bu 187 Fk ile fiyatlansa şuan hangi rakamlarda işlem görmeli? Ben yazayım, yaklaşık, 3.750 TL!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bi sen kaldın Tavan a
Bugünde tavan yapmazsa taaaaaaa
Hocam dirayetle bekliyoruz bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap geldi 228 milyon kar
Hayırlı olsun f/k ve pp/dd yi aşağı çekti bu kar bekleyelim bskalım
Kartonsan bedelsiz verdiğinde yanılmıyorsam 25 fk larda işlem görüyordu, sene sonu kar artışını da hesaba katarsak, o günkü kartonsana göre bile %40 ucuz işlem görüyoruz 🙂
Ya ne g.nü başını salladın bee.
Yerin buralar değil işte hepimiz bunu biliyoruz.
Ha toplayamadıysan bas 400 e, topla 3 ün birini.
500 ler kulübüne giril yaptık tekrar
Damsız almıyorlarmış tekrar tekme tokat attı adiler
Seans sonu abisi ne ve buna satış geldi hatta abisi tavanı bozarak satış yedi çok anlamlandıramadım diğer kağıtlarda bu kadar düşüş yokken iki kağıttada kısa bir zaman diliminde 20 dk gibi hızlı satış geldi Yarın ola harman ola demişler
Yarın önürgğn tepkiye bakmalıyız artık
Kağıt bryat ile aynı fiyatta idi.aradaki fark kapanması gerekir.
Şu arsa işi ne oldu, görüşmeler ne durumda. Tuzla marinasına yakın arsa ile ilgili satış için ilan verilmişti. Siz bu arsaları ne yapiyosunuz. Alttan alttan birilerine mı kapatıyosunuz. SPK ya bu durum şikayet edilemez mı. 10 milyon sermaye ile ne zamana kadar yürüyeceksiniz. 10 senedir insanları mağdur ettiniz. Yeter artık. Bu şirketin arsa satışını, kar dağıtımını, sermayesinin araştırılmasını sağlamalıyız
Bu aptal kağıda her gün bir umut diye bakıyorum, ama değişen hic bi sey yok,tanıdığım biri sasa all al dedi bendeki akla[emoji17]bugüne kadar ne yaptiki bugünden sonra ne yapacak, suç buna güvenip yatırım yapanda....
Alcar bilanço ne zaman gelir
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konya ya bakın da utanın. Örnek alacaksan bu hisseyi alın.
Allah bin belanızı versin. Belalar, hastalıklar, tüm uğursuzluklar sizden eksik olmasın. Allah sizin iki cihandada belanızı versin. Yediğiniz tatdan, kokladığınız havadan, duyduğunuz sesden, algıladığınız beyinden hiçbir zevk almayın inşallah. Daha nasıl bettua olur ki. Siz bizim çocukların geleceğiyle oynuyosunuz ama ben sizin çocuklarınız için birşey diyemem onlara kıyamam.
Alarko baba bir senede % 1000 artmış. 10 kat artmış. Algyo da 3 kat arrmış bir senede. Sen 2 sene önceki seviyeye dahi gelemedin.Bryat takip ediyosan o 800 de sen 500 ü geçemiyosun. Oğlum bizim soyadımız Sabır olmuş. Sen istediğin kadar tut malı mal
arkadaşşlar bu gün nerdeyse tavana yakın kapattık
kimse bir şeyler yazmamış
forumda tek m i kaldım acaba