Çakma analistler oradamisin çakma obo cular tamammm
Printable View
Çakma analistler oradamisin çakma obo cular tamammm
Parite güzel tepki verdi ama USD-TL tınlamadı bile...
DXY 90-91 aralığına, paritede 1.20'lere kadar gelmesi gerekiyor bakalım ne yapacaklar..
Erdoğan'dan partisine seçim talimatı: Kapı kapı dolaşmak mecburiyetindeyiz
https://bit.ly/3hKLsSW
Ne anlatacaksınız merak ediyorum
tcell ters bayrakımsı bişey var hedef 15 lira civarı...
Yonca da 8.57 ,
eregl 8.79 altı makinalar şaşı olmaya başlar :)
globale göre iyi dayanıyoruz...
Birde bizi dolar/tl tutuyor gibi,
VIX de zıplamış ne oldu bugun dışarıda
Levent Ağan
@leventagan
·
1 sa
#Bist de bankalar da bedelli sermaye artırımları söylentisi var,bence gerekli bir adım ancak gerçekleşene kadar büyük fiyat hareketleri mümkün değil.
alıcı bulsalar malı yaslayacaklar ama alıcı, hacim yok.
artık kademelere ne kadar birikirse son yarım saatte icabına bakarlar diye düşünüyorum.
büyük endeks kağıtları çok kritik yerlere düştüler. psikolojik destekler yurtdışı etkisiyle kırılırsa tenger menger yuvarlanırlar.
Hükümet, kamu işçilerine 2021'nin ilk 6 ayı için yüzde 9, ikinci 6 ay için yüzde 5 artı enflasyon farkı ile 4 bin liraya kadar brüt ücrete 60 ve 100 lira seyyanen zam teklif etti.
8.07.2021 16:01:000
Parite yükselmese USD-TL, 8.80'in üzerine gidecek gibi duruyor....
Şaka gibi gerçekten...
Japonya Olimpiyatlar Bakanı Tamayo Marukawa, Kovid-19 salgını nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın seyircisiz düzenleneceği açıkladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Dünya henüz bu illetten kurtulmuş değil.
ytd
eregl yıkılıyor... :oleyo:
stratosferden düşünce yere ulaşması kaç gün sürer...
Bugün böyleyse yarın cuma daha kötü olur kanımca haftaya da kaldığı yerden devamke...
AKP mv. halka gidecekmiş...
onların yerinde olmak istemem...Ne diye bilirsin ki? Zaten her güce sahip iktidardın...DEMİREL NE DEDİ:iktidar ağlama duvarı değildir.
Bana yetki verin: dolar 5 olsun mu diyeceksin:)
''kardeşinize ışın kılıcını verin(yetkiyi) dolarla,faizle nasıl mücadele edilir......'' ve '' 3600 gösterge...'' demişti.
dur mümin kardeşime aynı cenahtan ve dille cevap vereyim...:)
''bir mümin aynı delikten 2 kere ısırılmaz..''
114ten stoplayıp..KOZAL'I..109 dan alan da yandı..
Deniz 43 Üstadtan Alıntı...
Merkez bankası haftalık istatistikleri(2 Temmuz haftası)
-Merkez bankası -altın hariç- brüt döviz rezervleri 379 milyon dolar arttı.
-Yabancılar 38.1 milyon doları hisse senedi sattılar, 83.0 milyon dolar hazine tahvili aldılar.
-Döviz tevdiat hesapları parite ve altın ons fiyatı arındırılmış olarak ;
-Döviz tevdiat hesapları 120.0 milyon dolar arttı(gerçek kişiler 342 milyon dolar artış,şirketler 222 milyon dolar azalış(vadesi gelen dış borç faiz ödemeleri))
varlık fonu veya devlet tekelindeki kağıtlara bulaşmamalı...
içleri boşaltılmış, bilançoları sahte firmalar bunlar ..
HALKB nesini alayım?
FETÖ adı altında başkalarının malına çöktükleri kağıtları hiç almam!..
Koza'dan bahsediyorsanız o zaten Fetoşgillerin bir numaralı prenslerinden olan Akın İpek ahlaksızının da değildi....Nasıl büyüdüler diye bir geçmişlerine bakmak lazım...İstedikleri ruhsatlar ve mahkeme kararları hemen elllerindeydi.Her yıl bedelli ile borsada milleti soyan bir şarlatandı...O dönem devletten el altından başka neler aldığını da bilmiyoruz üstelik..
Şimdi her gün kaçığı Londra'dan ağlayıp duruyor...Şunları savunur gibi yapmayın lütfen...
İçleri boşaltılmıştır vs.. doğrudur.. ama o şirketler zaten ilk sahiplerinin de değildi...
Bunların hepsi bu millete aittir..
İnşaallah zamanı gelince şimdi sömürenlerden de alınır..
endeks bıtmıs saatlıklerde 138 500............ordan 137500 ......durum vahım duzelmez bu.....deevamı var
kısa peryot umudu 137.700 gecmelı yoksa nanay
Tertemiz çaktı göstere göstere. Dinlendire dinlendire dövdü efendi gibi satın çıkın diyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güne 3 long ile başlamıştım, 8 oldu.
Yeni longlar ekim vadeden. Yukarı hareket olursa Ağustosları bırakırım, yoksa Ekim vadede longa devam edeceğim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d727cf3758.jpg
Aynen ben de buradan mal satmam büyük resimde biraz daha verirse biraz spot mal almak için uygun olabilir bazı hisseler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta dayanamadım begendiklerimden az az seyettim hayırlısı olsun
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etik olarak doğru olmadığını kabul ederim....
Diğer şirketleri bilemem, o sırada gözüne kestirdiklerini de tam mafya vari şekilde üzerine mutlaka konmuşlardır onları savunmuyorum..O zamanlar zaten beğenmedikleri, sevmedikleri bir çok kişinin görevine bile bu bahaneyle son verdiler...
Ama kimse bana Koza'nın sahiplerini savunur gibi yapmasın içlerinde en fazla hakedenlerden biridir, keşke yurt dışına kçmadan tutuklamayı becerebilselerdi...Kimbilir kaç lira vererek kaçmayı başardı..
Her iki tarafında ne olduğu çok iyi biliniyor...
140.400 yukarı gecemezse .....ay sonu 132 gıbı rakam cıkar benım makınede...buda 135 lerın kırılması demek.......ıyı dusunmek lazım.140 ustu her acıdan önemli