bimde, bulut temalı ürünler dediğinde çakozlamam ilazımdı.
süplüminal mesacları atladım yine. asdas. :he:
Printable View
1675 1 dene cort, maksat anelezimize uyduık tarafımız belli ossung :)
Mohikan ı gören eden oldu mu.?
Gelmeyecek bir daha forumaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY hedefime geldi ve elimde yok bir umudumuz var hayalimiz var dedik silkelendik..
Allah kahretsin
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bıst100 den 1485 e kadar bir geri çekilme ,pull back beklerdim...
geçtiği 4 lü tepeyi destek olarak yoklasa iyi olacaktı.
haftasonu konuşulan bim market muhabbeti çöp oldu..
kalanı zaten çöp- onyılların klasiği tayyip küfür kıyamet
yani haftasonu muhabbetlerinin akıbeti hiç değişmiyor :)
bozguş palagöz yazdı,
beşinci ası devreye sokman ilazım. bence. asdas. :he:
https://youtu.be/lsnAfflMiF8
2023 e kadar bekleyin, doğalgaz bedava olacak.
[emoji23][emoji23][emoji23]
RK kestiği cezalar peşin ve %25 indirimli olarak ödenir. akp o paraları kullanır, dava sonuçlandığı zaman da akp den sonra gelecek iktidar parayı geri ödemek zorunda kalır :P
https://i.ibb.co/r7zTC2C/Screenshot-...satakippro.png
Endeks bulutlu hava gibi yağacaksan yağ..
Güneş açacaksan aç..
Portföy değişen hiç birşey yok
Elliott sen güven abi ..
O adam cizemiyor..
Çift dikiş madara oldu daha ne olsunM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoncada kısa vade yeni hedef 10.15 teknik olarak.
Rte biden görüşmesi var üstüne de cezalar var ptesi kırmızı yakarız dedik donumuzu aldılar
Net anlamda uzun vade portföy ve düşüşte alma şeklinde başka türlü borsa yapmayacağım...
Yeter ya yok gazı yok tayyeap i vs vs...
Elimde ki mallar kalacak bundan sonra COİN tarafındayım yeter artık yav..
1000 lira kazanacaz diye heder ediyoruz kendimizi..
Coin den 100 dolara 100 dolar veren bir sistem borsa bunun üstüne geçemez..
Sokayım borsasına...
Yüksek kazanmak için yüksek giriyorum..
Ülke stresi de cabası..
NET ANLAMDA YARI YARIYA COİN İSİNDEYİM ARTIK..
buraya da sie kıyaslamak için gelirim..
Sıkıldım yoruldum bıktım..
Millet buralardan düzeltme yapar diye satiyor robotlar da yukarı sürüyor. Olan biten bu. Mana aramaya gerek yok. Ne zaman satmaktan vazgecersiniz o zaman önce yukarı hareket durur ne zaman almaya başlarsanız "kitlesel" o zaman da asagi hareket başlar. Bu kadar basit. Neyse
Mazot olmayın da gerisi bir şekilde hallolur,
Bol kazançlar,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasım vade 10.22 den yoncayı şortladım sindoma abi,stop 10.32 bu sefer de mazut olursak bilemem, şansa sahabbas
gözde soranlara sabah satsaydınız eyıydi 732yı gördü.. emma ben satamadım oyuzden beklıom bakalım seans sonu napacak..dökme yapıorsa seans sonu alır...
Memetabi kimse haklı galiba. Viop30 vurdum. Ben vurduysam bir yüzde 5 daha gider sonra bunga bunga :(
8.98 maliyetle yüklü devam spotta.
Tuprs 137 altı günlük kapanışlarda 129 bandına doğru düzeltme gelebilir ,2-3 badem tahtası bilanço sonrası hareketler yapıyor, ellerinde en güçlü bademcukle dolu bankalar var şimdilik oyun bunlar üzerinden.
Oyun bankalar üzerine dönüyor ,10.15 üzeri kalırsa günlükte 10.60-65 bandı potaya girecek benim graflarda.
Lan abi short diye ölüyorsun long desen adamın dediği yerde parayı kırmıştın bu ısrarını anlamıyorum..
Daha önce de dedim sana hep..
Yapıcı eleştiri benimkisiM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yiğidi öldür hakkını yeme caho...
Doğru yorum yapmışsın..
Kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmazM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın bozkurt grafiğe göre işlem yapıyorsan stock grafiği ters çevir..
Long short olur..
Yani yükseliyor ise long mantığında short yakalaman daha kolay olur.. grafiği hep ters kullan hocam ..
Ciddi diyorum..
Ters trafik long işlem short demektir..
Sakın çevirip short basma da boğa falan olursun animallahM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz da eregl ekledik
reis 153.151 yeni mikro 4-5 lik yaptı not et bir daha dayı..