Senin gibi Ankara da olsam gelirdim cinali kardeş
Printable View
Kendi aralarında mal çeviriyor bunlar
ceo "sermaye artış ihtiyacımız yok"demişti,,doğru çıktı,dürüst adammış:))))
sağ gösterip sol vurmadı.
Şunu anlamak zor,madem sermaye artış ihtiyacın yok,banka borçları neyin nesi,,faizle borç almak daha mı karlı.
%25-30 dan aşağı kredi vermez bankalar,,bu maliyet üzerine sen %40-50 kazanabilecekmisin
[QUOTE=olimpik forum;3414599]Şunu anlamak zor,madem sermaye artış ihtiyacın yok,banka borçları neyin nesi,,faizle borç almak daha mı karlı.
%25-30 dan aşağı kredi vermez bankalar,,bu maliyet üzerine sen %40-50 kazanabilecekmisin[/QU
Galiba Bedelliden Bahsediyorsunuz. Bu kadar bedelsiz potansiyeli olan bir şirket bedelli sermaye artırımı yapması için çok önemli gerekçeleri olmalı. Birde PÖİP hisseleri bedelli artırımı zor yapıyorlar diye biliyorum. SPK Prosedürünü aşmak zor. Onun içinde şirketin özkaynağında görünen bütün varlıklar sermaye olarak zaten kullanılıyor diye biliyorum. Esas sıkındı burada bence. Öyle bir yasal zorunluluk olmalı ki; sermaye düzeltme farkı ancak sermayeye eklenince kullanılmalı...
Bunlar bedelli de yapmaz dikkat çekmemek için
Petkim sermayesini 2.1 milyar TL'ye yükseltiyor.
Sasa Polyester sermaye artırımı yapacak. Şirket 605 milyon lira olan sermayesini yüzde 37 oranında artırarak 830 milyon liraya çıkaracak. Sermaye artırımı kar payından bedelsiz olarak yapılacak.
İşbir holding de beklesin.
Hissemiz yeni keşfediliyor işlem hacminden belli oluyor.Normal şartlarda bu hissenin şuanda işlem göreceği fiyat 800 900 TL.Hareketine başlarsa kimse yetişemez.YTD
Uyuyan dev uyanırsa çok kişi arkasından bakacaktır.
3000 işçinin 1967 de kurduğu işçi birliği holding namı değer işbir holding in hayatta olan işçi kurucu dedeleri bayramınız kutlu olsun
Elbeete uyanacakkk.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyandırın,uyandıralım o zaman,,hep birlikte imece usulü bir el atalım şuna,,işçi birliği değil mi? :)
3000 işçi 1 er lot alsa 3000 lot yapar,,demekki kimse almıyor,herkes seyrediyor.
İş yapmak konuşmaktan iyidir.
aha öncüsü ben olayım,,tavana 1 lot alış yazdım,kaçtan gelirse gelsin,,herkes yazmalı ki,,uyuyan dev uyansın,,bakıyorum millet 3 kuruş treyd peşinde,180 den alayım 200 den satayım 20 tl kar ohh ohh gel keyfim gel,,,,,böyle mi olmalı?
Öylenede ben yazdım 3 tane haydi bakalım.
İşin Aslı bu 3000 işçiden belki 1-2 si hayatta kaldı hisseleri ne durumda büyük ihtimalle telef olmuştur . Yönetim tabiki susacak
Aramızdan bir avukat çıkmadı ona yanıyorum ben dediğim gibi genel kuruldan bişey çıkmadı bu yönetimi hukuki olarak zorlamadıktan sonra bu 3000 işçi gibi bizde bekleye bekleye telef oluruz
Cimbeton satarsam bikactane bende 5 tane yazayim madem çorbada tuzum olsun
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu anladık kardeş . Sorun şu sen bunu anlamak istemiyorsun bu holding özel şartlarla kurulmuş bir kuruluş 3-5 kişinin malı değil ama yönetim kurulunda ki 3-5 kişi ile yönetiliyor kim bunlar kim seçmiş diğer 3000 ortak nerede? Oyak grubu böyle mi yönetiliyor kardeş?
3000 daireli bir sitede yönetim kurulu nasıl hersene değişiyorsa bunda da aynı prosedür işlemeli kardeş
Sen seneye de katıl genel kurula cinali kardeş
işbir yatak üretici firması, lotu az, bugünkü toplam işlem hacmi 31.418 hisse fiyat 186, patron istediği yöne gider
Arkadaşlar sermaye arttırımı veya değil şunu defalarca yazdım bu hissenin şuanda 800-900 seviyelerinde olması lazım.Sermaye arttırımıda olursa gerisini siz düşünün.Şuan bistin en ucuz hisselerinden birisi bir zamanlar aslan çimento vardı 50-60 tl lerde durdu durdu 700-800 lere gitti.Zaman gelecek anı yorumu ISBIR içinde yapacağız.ARTIK ZAMAN DARALDI.YTD
BİST hangi hisseyi değerinde fiyatlıyor ki? İŞBİR nereye gitse şaşırmam. Lakin zaman daralıyor kısmına katılmıyorum. Adamların önünde öyle uzun zamanlar var ki; O zamanı bekleyen çoğu insan sağlığından oldu, onlar hala Dünyalarını yaşıyorlar. Fiyatın 10 katına çıkması lazım zamanın daralması için biz hala dip seviyelerdeyiz. Öyleyse daha zamanı var, demektir bu hissenin. Ama yatırım amacıyla alınacak ender hisselerden biri. YTD. Sağlıklı kalın.
Ne oldu seneye katılmayacak mısın genel kurula
Adamlar Başak geçiyor 3000 ortak ne yapsın olimpik forum hocam
192 süper kapanış yarın devamı gelmesi temennisiyle
Arkadaşlar burasını okuyan yok bence bu ortamı Twitter a taşıyalım herkes hesap açsın ve #ısbır hastagı ile orda da yazmaya başlayalım ne dersiniz
Burda boşuna yazıyoruz artık herkes Twitter da
Ordada ses yok.Varsada ben bulamadım.
635000 TL sermayeyle ne kadar durabilirki soruyorum herşeyin bir sonu vardır.ISBIR hisseside eninde sonunda sermayesini arttıracak ISBIR den kat kat küçük firmaların bile sermayesi 50 milyon 60 milyon görüyoruz işte merko gıda sermayesini nerelere çıkarıyor.Petkim sermayesi nerelerde mantık heryerde aynıdır ama ISBIR yönetimi şuanda bıktırıyor ama nereye kadar.
Nasıl olacak o iş ancak #işbir dşye mesaj atarız heralde.Hadi o nu yaptım sabahtan ama gelen giden yok.Benim anladığım bu kadar sosyal mecram zayıf.SANTOR dşye bulursun beni .