Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz...
Printable View
bunlar eğitilemez. garip bir tür. :oleyo:
Allah, fakirliği savunacak kadar kimseyi düşürmesin. Amin.
en başta eğitimde , yargı ve hukukta , yönetim biçiminde , teknoloji üretiminde , kültür düzeyinde , kitap okuma oranında İsveç , Japonya vb. ülkeler gibi ol sonra hayalini gerçekleştir. Bunlar olmayınca faiz , yolsuzluk , hırsızlık vb. kötü alışkanlıklar mesken tutar ülkende ..
Günden güne insanlıktan uzaklaşıyorlar. Bırak insanı sokaktaki hayvanın bile aç kalmasına üzülüp bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Bizdeki saray beslemeleri vb ler hariç dünya genelinde bakın zenginler kilolu olmazlar genellikle. Altında ekstra hormonel bozukluklar yoksa eğer obezite dengesiz ve karbonhidrat temelli beslenme nedeniyle genellikle düşük gelirlilerin hastalığıdır. Günümüzde de 1 kg karbonhidrat ile 1 kg proteinin birim fiyatlarına bakılırsa net görülür zaten. Endüstriyel şeker üretimi de fakir olan büyük işçi nüfuslarını doyurabilme çabasıyla başlamıştı.
Adam paraları rezerv para kadar değerli,tüm dünyada geçerli paralarla tl'yi kıyaslamış ya, valla bu kafadan istiyorum . Alooooo ekonomisini bir kamu yönetim mezununun yönettiği ülkeden bahsediyorsun
gunaydın bal diyarı zonguldaktan slmlar olsun:)çeyrek poz şort 1945den...bozgurt dayu arkandayız:)
Don't feed the trolls!
Aman isin ozu g.te giren semsiye acildi. Tarragi yedik. Bosverin akilli akilli konusmayi.
Ağa senin ülken hem siyasi hem ekonomik hem de insan namusu ve karakteri olarak çok mu güvenli ülkeM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadelide işlemler mi durdu? niye hiç hareket yok
https://i.ibb.co/55393vz/IMG-20211202-WA0003.jpg
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Adamın tezine bak hele...
Bu adam ekonomiyi kurtarır demokrasi diyor sonuçta
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ak yatırım temettü fonundaki hisselerin tamamını satmış gibi mi gözüküyor? yanlış mı bakıyorum? diğer %100 demiş.
https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/ALC
piyasanın nevri döndü iyice.
Borsa da kalan portföy bırakıyor tüm parayı dolara coin tarafına geçiyorum..
Bunlar kararlı ağalar..net karar verdim dolar isterse 9 a düşsün..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayatta kalan ayu var mı abiler? :he:
koyundaki düşüşün ardını bekliyorum şahsen..
Vay be bir zamanlarin meshur 2 dolar destegi vardi. Bugunki kur ile 2700 olmus. 2 dolardan almayani dovuyorlardi. Nereden nereye guclu Turkiye.
sen neymişsin be TOASO..açar açmaz %+2..her gün
Merkez dolar satsada alsak onu bekliyorum bir miktar tl geldi.
Heeeerrrr gün:)
Tüm borsanın grafiği buna benzeyecek böyle giderse.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2046 yeni Bir jeton lönk
endex 1881 oldu işaret geldi burayı mimlıoz full şort artı 2 kontrat dolors longum var ...:)yarın zabah zenginim yada batarız yine artık...:)
yurt dışında hesabı olan var mı?
prosedur nedir?
benim gözüm iyice korkmaya başladı...
yarın çok cafcaflı civcivli, çok ilginç bir gün olcak...geçtiğimiz ayın 23 ü gibi aşağı yokarı ıyı silkeleyecekler..
Allah esirgedi sayın nosfe ...
Bir kişi nasıl galyana getiriyordu ne oldu..
Saygılarımla..
Kimse toaso shortta olamayacak aynı oyunu Pegasus 2019 yaptılar..
Tecrübe ile sabittirM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.