yetersiz bakiye ile tahtaya girmeye çalışan olunca ezsiyor haliyle hakım tahtacılar . o nedenle endesk altı getırı ve endeks bazlı oluium facia durumda . kendı aralarında hakımıyet kuracagız derken endeks yurudu gıttı :)
Printable View
Bddk dan ne haberi gelecegini bilmiyordu ki.
Yani dediginiz gibi kredi haberi etkilemedi ama haber kredi haberi diye bilmiyordu.
Simdi siz haber dustukten sonra kredi haberi bizi etkilemezdi ondan satmis olamaz diyorsunuz.
Bddk bir karar aciklayacagi zaman ayni gun yada birgun once piyasaya haber dusecek diye yayiliyor içerigi belli olmayan..(Tabiki kynin haberi olmuyor)
Burda amac piyasayi urkutup dolar sattirmak dolardan kaçırmak kurumlari.
Piyasaya mudahele edilecegi ihtimaline karsi baska buyuk birkac kagitta kapanisa yakin satisa gectiler.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen Salı gunleri geliyor SPK bulteni..
Bilen var mi mesela hic sali gunu bedelsiz onayi gelmis mi bultende?
Bnm hatirladigim bildigim bisey degil.
Sadece tam bu oyuncu kagida yakisir bir hareket olurdu mumkun olsaydi herkes Pers. beklerken Sali gelmesi.
Not: bilgim yok Sali gunu gelebilir mi diye.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Tesekkurler..
Cuma yarim gun. Bugun kredili tasiyanlar 4gunluk faiz odeyecek.
Boyle gunde diri durmasi
Kredili olup onlara yukarlardan satis firsati vermesi olumlu.
gsdho ve kredili işlem sanmıyorum hiç
Kıl dönmesi olabilir diye düşünüyorum yine lotunun üstüne oturamamış 6 yı gördün kalsana ona yakın bir değerde,,
Geldi perşembe ve yine yok bedelsiz imiz.Galiba bilanço ile birlikte gelecek😁
Gelecek olsa +2 den -2 ye gitmezdi almışlar yine haberi artıyor havası yaratıp yine geçirdiler sidiğine taş durasicalar
defter degerinin altında işlem görüyor.temel fiyatı 12 ..12 aylıkta sermayesi 1000 olacak tahminim 1200. 1400 arası da net ksr gelir.bu rakamlardan sanmam bölünsün..% 120. bedelsiz..eskiden. olsa ucar giderdi..ama. bu fiyatlada. bedava..citi 16 milyon alıp atmış kıyıya..yazı var kışı var..
.birileri 3. ren girip. 5 civarı cıktı..8 gelince başkaları gelir..sonuçta..bilancoya bakan görecek. ucuz..
burdan bölünse bilr h7zla bu fiyata heri gelir..e. buda % 120 yapar..denizci. kardeşi oyle yaptı..al sat tavsiyesi değil-dir
sabah 1300. dunkof aldı. vakıf 350 takoz koyunca zarara verdi 300 kaldı...a1. info. 1 kademeye. pazar parası cıkarıyo. napsın fakirler. ekmek parasi ..sonra qnb...cizip atıyo. kalıyolar. öyle arkada..
5.ml. mali ayni aracı kurumlar al sat ..yapıyorlar...ya bunlar ekip..yada ha patlar korkusuyla satıp pişman olup geri alanlar..her neyse..Qnb düzenli aliyor..5 milyonu da bunların elinden alırsa..tahta rahatlığı olacak..gün gün bakın sinir olursunuz..bu gün al yarın sat..gercek. şu bu kaat. bedava..
bilanco gelince fiyat daha netleşecek.aha da buraya yazayım..bu günlük çülerde..bir lot. kalmiyacak arkadan bakıp kalacaklar..endeks. nereye giderse gitsin..bu 2023 de bölünmüş hali ile. 20 li fiyatlarda olur..demedi demeyin..29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun..fiyat. 5.85..
satış ve alışlar. ayni aracı kurumlar. ayni lotlar..
20 milyon lot dolaşımda..her. 1 tl de bu el degiştirmiş..şuan 16 milyonu tek elde.5.60 maliyetli.bu hafta 6.60. üstüne atarsa.orda bida el değişir..satanların. çoğu izliyor..6 üstünde kalırsa geri.alırlar.endeks.440 480 bandına gidecek..
bu enfilasyon da bu fiyatlar çöp.
fillere lotlar az geliyo..esas bölündükten sonra .harekete başlayacağını.düşünüyorum..bilanco. öx kaynak iyi inceleyin..yerli. pazarcılar alışmış..al sat. çorba parası..yabancı bunu farketmiş..blok çizip atar..çorbacılarda arkadan bakar..😁
şahsi fikrim. 2023 eylül. 20 li fiyatlarda olması lazım..al sat tavsiyesi değildir
2 haftadır. yabancılar büyük kağıtlarda sattılar..ama satışlar karşılandı..baktılar. dönmüyor..bu hafta geri gelecekler..dow. 33 dayanmış..36 yolcusu..bizde 4800..abbas..
var olan işletmelere kasada duran nakıttle de iş yapılırsa olabilme ihtimalı var . kasada duran nakit sermaye eritiyor . o paralarla yatırım yapsaydı kkm de veya faizden hatta dolardan daha fazla gelır yazardı . herkesın ovundugu veya on plana çıkardığı durum aslında sermaye eritiyor . yazık yönetim ne yapmaya çalılşıyor bılemıyorum . böyle bir şirkete yatırımcı zor gelir yabancı asla gelmez
10 yıldır bunun tahtasını bilirim..oyuncular bile değişmemiş..acaba arada ölen oldumu..kafa yok hiç birinde..eskiden 1 gün taşırlardı..şimdi. dakika taşıyorlar..artik bunlara günlük çü.demek bile ayıp...dakikacı...dicez. artik..bu kafayla. nah para kazanırsınız..3 puana. ver ertesi gün 5 puan zarara al 10 puan zarara ver ..😁😁👍😀🐮🐴
3.18..almıştım..ben alırken. info. bizim..a1 ıcbc. de almıştı 4.70. 4.80 cıktılar..ben 20 den çıkcam..2023. eylül
ekmek ozamana 30 olur..bu 6 damı kalacak..
Yuzde 60 yabanci payi varken
Bist 80bin 110bin arasi patinajdaydi hep.
Yabanci satti satti payi yuzde 30 oldu
Bist 400bin..
SPK üst yönetimi görevden alındı.Bir gariplik olduğu çok belliydi.Yeni atamalar yapildi.Halka arz da bekleyen en az 10 sirket in ve sermaye arttirimlarinin gecikmesi bu yuzdendir kanaatindeyim.Eski yönetim kademesi görevden alınacağını biliyordu.Bu yüzden halka arz ve sermaye arttırılmlarına imza atılmadı..Cok yakında anlarız.
Dolar bazli bakinca yabanci cikisina ragmen 400bine giden borsamiz hala cok ucuz oldugunu goruruz.
Ozaman sorun nedir??
Soylediklerinin alti boş cikiyor aslinda gordugun gibi.
Bist hisselerinin yarisi dolar enflasyon bazinda da ikiye katlamisken su yazdigin yorumu malini satmis dusmedikce deliren sahis yorumundan oteye gidemez.
Sn Vesper
Hicbir basvuruya onay gelmeseydi bu dediginiz surecte yazdiklarinizi anlardim
Lakin neredeyse herhafta bedelsiz onaylari yayinlandi bugune kadar hic atama filan beklenmediSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen birkaç hafta önceden spk da yönetim değişikliği olacağı haberini almışlardır.Bekleyen onca halka arz ve sermaye arttırım onayları yavaşlatıldı diyelim.Bedeli de sıkı takip ediyorlar ancak bedelsiz sermaye arttırım onayının 4 ay sürmesi hiç alışılmış bir durum değil.Benim olayı okumam bu şekilde.
Bizden sonra basvuran bircok sirket onay aldi.
Bizim Sirkette keramet diyorum.
Eksik evrak vb. Oyalamis olabilirler..
Selamlar bende katıldım tuum kalbimle [emoji4]Bedelsize onaylansa ne olacak arkadaşlar yüzde 5 yapar atıyorum tamam eee tatmin edecek mi ya da onaylandı diye tavan tavan mi gidecek bence başka bir sıkıntı var baskılayan dışarıda çok mal olabilir tam toplayamadilar demek ki navlun fiyatlarında ki düşüş de bahanesi oldu diye düşünüyorum ama bir yerde artık piyasa bunu kabul etmeyecek onu bekleyecegim bende... bir de genel kanaate göre bu şirket hep ucuz yani hep ucuz olmak da sıkıntı aslında kafamı tek karıştıran bu kötülemeye çalışmıyorum yanlış anlamayın ancak gitmiyor işte uc yıl sonra da fk 2 olacaksa ne anlayacağız biz bu yatırımdan elbet birgün değerine gelecek ama kaçımiz burada olcaz Allah bilir birçok kağıt taşıdım sonra ufak karlarla sattım onlar da çok ucuzdu ama bir gün gittiler tabi olan bana oldu bu sefer bekleyeceğim konudan saptiysak affola saygılar bol kazançlar diliyorum...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
silopi için ödenen para ile şu an borsa değeri nerdeyse es deger . diğer değerler nerede . belki biz abartıyoruz . bunu . zaman gosterecek dıyoruz ama zaman gectıkce endeks bazlı ara açılıyor .
Adam baksana nasıl veriyor mesajı ben istemezsem gitmez diyor şu endekste desin bakalım ...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1haftadır alsat yapanların yiyeceği nane değil bu kadı götürmek..10 dk tutamıyorlar kadı..20 milyon oldu citi..docebank ta takılmaya. baslamış..bunlar 1 kademeye al sat yapmaya devam ..a. bakacaklar 12...orda başlarlar 11.99 alış. 12.00. satış..
satıyosan. sat sk ol git .bugun satıyo ertesi gün alıyo aldıgını. ayni gün bile tutamıyo..zarara veriyo..git bir dünya kaat var..5.15. ten satmasaydın. geri zekalı..
defter degerinin altında. kağıtmı kalır. endeks. nereye gider bu enflasyonla..kaat kar dağıtıyor..bedelsiz. veriyo..daha ne olacak..10 dönüm tarla yapsın herkezin üstüne bari..