kadın ın cebinde hiç parası yok anlasılan ,bu işlerlede ilgisi
kadın ın cebinde hiç parası yok anlasılan ,bu işlerlede ilgisi
Bugün YKB Müşteri temsilcisi aradı 18.5 veriyoruz. ama size 19 alırım bize geri gelin diye.
Bankalar yükseltmeye başlamışlar bilginiz olsun.
dkm 25 olurmuki ?
https://twitter.com/HMBakanligi/stat...U8WRO6vug&s=19
Minimum faiz 14 üstü açık
Bir kerelik değil herhalde.
https://haber.sol.org.tr/haber/kur-k...a-geldi-321358
Halkbank Vakıfbank 14 dedi TEB daha başlamadık dedi özel bankalardan oran alan varmı
VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24 faiz çok önemli psikolojik seviye , ah bi verseler koşarak gidecem bankaya...
Surpriz! Size TL vadeli hesaplariniz icin %19,00'a, gunluk faiz kazandiran birikim hesaplariniz icin de ek +%2,00 surpriz faiz orani tanimladik. 15/01/2022'e kadar hem yeni acacaginiz hem de mevcut hesaplariniz icin guncel surpriz faiz oranlarimizdan yararlanabilirsiniz. Cep subemizin "Hesaplar -> Mevduat faiz oranlarimiz" adimindan guncel oranlarimizi takip edebilirsiniz. Tanitim SMS'leri almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 6770'e gonderebilirsiniz. Mersis: 0388002333400576 B001
Hangi banka buM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hmm...Özel banka dedi ki "Al sana %18 DEM". De ki kur bu süreçte %20 arttı - minimum oran olan %14'e göre %6 kur farkı olacak.
Bu durumda %18 veren özel banka %18-%14 = %4 fark için Hazine'den kaynak ihtiyacı duymayacak. Gidip aradaki %20 - %18 = %2 fark için Hazine'den kaynak alacak.
Tabi şunu bilmiyoruz, bugün gittik 10,000 USD bozduk. Belli bir kurdan TL'ye döndük. Vade doldu anapara + faiz TL olarak ödendi. Banka bana dövizi gerisin geri hangi kurdan satacak? Eğer faiz = kur farkı kadarsa teoride yatırdığım kadar USD'yi geri almam lazım. Ama yatırdığım kadar USD'yi geri alamıyorsam ne anladım o işten?
vader sonunda acıklanan kur ,vade basından yuksek ise o kurdan ,dusuk ise ilk anlaşdıgın kurdan
Arkadas kamu bankalarina sorun dedi, vakifbank musteri temsilcisi 14 dedi, halkbankin sitesindede 14, ayrica halkbankin aciklamasina gore, 1 kere faydalanilabilecekmis, hesap vade sonunda otomatik kapanacakmis
https://www.halkbank.com.tr/tr/birey...at-hesabi.html
Açıklama şöyle:
"Vade sonunda, faiz tahakkuku gerçekleştikten sonra hesabın otomatik kapama ile kapatılarak, bakiyenin vadesiz hesabına aktarılacak olup yeniden vade uzatımı yapılmayacaktır."
Burada vade uzatımı yapılmayacaktır diyor, yeni vadeli hesap açılmayacaktır demiyor. Kur hesabını karıştıracağı için muhtemelen her seferinde ayrı hesap açılması düşünülmüş.
Özel bankalar ida aylık vadeli oranlar 18-19 civarı, kamu bankalarında ise %14-15 civarı. Her ne kadar kur farkı verilecek olsa da, oldu ki kur sabit kaldı ya da düştü diyelim, o zamna mevduatı yüksek olan bankada kalmak daha mantıklı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yerde gördüm:
TÜRK LİRASI İÇİN YENİ TEBLİĞ MADDE 5 FIKRA 4 ; TÜRK LİRASI MEVDUAT SAHİPLERİ BU UYGULAMADAN BİR KEZ YARARLANABİLİR…
(4) Bu uygulama kapsamında açılan Türk lirası mevduat veya katılma hesapları bu maddenin ikinci fıkrasında belirtilen destekten bir defaya mahsus olarak faydalanabilir.
Eskiden
"Zenginin parası züğürdün çenesini yorardı."
Bundan gayri ne yazık ki heryerini yoracak.
L20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yazmamış....
Akaryakıta ötv dönecekmiş deyolaaaa....
bir kereye mahsustur derlerse talep çok olsa bile
3 ay sonra millet alacağı parayla doalra saldırır
amaca ulaşılmaz
her defasında hesabı kapatıp açmak mantıklı
Bu ne biçim üslup kardeşim, sana ne isteyen bağlar, kim geri zekalı onu zaman gösterir, ben bir ayda elde ettiğim yüzde 40 civarı karla dolardan çıktım ve kafa dinlemek istiyorum bana uygun olabilir gibi görünüyor . Sen belliki dolarda fena terste kalmışsın 2 gündür farklı başlıklarda şuna benzer yorumları saat başı tekrar tekrar yazıyorsun. Yeter artık derdini anladık.