Belki düşer abi belli değil daha dibi bulamadı gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Belki düşer abi belli değil daha dibi bulamadı gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. Ykredi 3,5 milyon alıp 3,5 milyon lot satmış. 7 milyon lot işlemi tek başına yapmış. Bunu aylardırhergün yapıyor. Bazen günlük 15-20 milyon lotu buluyor. Sizce amacı ne. İşbank ve denizle birlikte 3 kurum 15 milyon işlem yapmış.hacim zaten 19 milyon. Dönen dolabı görün işte. Spk bunlara neden çökmez. Bence avanta alıyorlar. Başka açıklaması yok...
Ekran falan izlemeyin bir altı sene.:party:
arkadaşlar hissede bir problem yok sadece biraz fazla ilgiden dolayı şuanki tahta yapıcılar bastılar. :cool:
Bazılarının hayatı ekran başında tahta indirip kaldırmak olunca
Yanında eleman çalışıp iş aş vermeyince paranın değerinden bir haber olurlar
Ama bileleri gelir ellerindekileri leblebi gibi almaya başlayınca o mal değere biner
Hemde öyle bir değere binerki
Az önce genel kurul yaotik bir binada ara genel kurul
Maaş görevlinin 10.000 den 17.000 çıkarıldı çokmu değil ama
Evlere bakıyorsun en kötü ev binada 750.000 usd adam ona bile mırın kırın ediyor
en ufak hesap üç kişi 1000 tl geliyor
Bu dangalaklarda 0.70 usd ye 50 milyon aboneli kağıdı verecekler öylemi versinler
Cok yanlis dusunce bana gore . 2000 yilinda endeks 37.5 $ idi . 2007 2011 ve 2013 de 50 $ gordu . Ancak dipte 10 $ a kdr dustuk 2018 2020 lerde .
2000 yilinda alip zirve goren %50 bile kar edemedi . 10 sene bekleyip . 23 sene bekleyen ise suan hala zararda .
Hani diyorlar ya hisse bilmem kac kat gitti . Ttkom bile 15 sene once 2 $ dan fazlaydi suan 0.70 $ .
Bazi hisseleri denk getirip uzerinde kalan kurtari 400 senette 50 tanesi ancak cikar . Gerisi zari ziyan .
Bizim borsamiz umut tacirliginden baska birsey degil . Denk getirebilirsen ne ala . Boş oyalanmaca .
Yine bu hisseden ornek vereyim . 2011 yilinda 9.50 lira yakiyordu tabela . Aradan 12 sene gecmis bugun 13 lira hala 11 olurmu 9 a gelirmi diye tartisiyoruz .
Umut tacirligi bu . 2011 de 1 milyon liralik mal alan adam suan 1.5 m lirasi var . Arada temettu almistir cuzi rakamlar .
Bu adam suan hissenin 15 20 kat artmasi lazim ki tl bazlı birseyler kurtarsin . Rezalet degilde umut tacirligi degilde ne turkiyede borsa bu iste
550 cent ile 48 cent araliginda simdiye kadar hareket etmis
Su an da ben kapali carsi dolar kuruna bakiyorum 64 cent civari benjaminlerime kendi acimdan bakiyorum hisse araligina bakiyorum karar veriyorum .... Tahtacinin da mali ne kadar kiymet verdigini anlamaya calisiyorum kendi cizgilerimle ...enseyi karartmiyorum ttkom piyasa degeri 2,2 milyar dolar civari tr senede 10 milyar dolar yeni telefon aliyor ....su akar yolunu bulur ... Yatirim tavsiyesi degildir
2011 de 1 milyon liraya acarkentte villa alabiliyordun .ustede paran kalirdi . Bugun gitsin bu yatirimci 1.5 milyon lirasi ile tasrada ev alamaz . Ve hala salağa yatan bir suru hisse var . Yillar heba olmuş . Giden zaman geri gelmiyor
Ben
27-33 arasi xxx lot
23-27 arasi xxxx lot
20-23 arasi xxx lot
17-20 arasi xxxxxxxxxx lot
14-17 arasi xxx lot
12-14 arasi xxxx lot
10-12 arasi xxxxxxxxxx lot
8-10 arasi xxxxx lot
6-8 arasi xxxxxxxxxxxxxxxxxx lot
3-6 arasi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
0-3 arasi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx lot mal yapmayı düşüyorum.
x ler mevcut malın katları olarak tahta yapıcı hesaplasın diye yazdım.
o işini bilir kıyağım olsun kardeşime.:party:
Benim anlamadigim kuruldugu gunden bu yana 1986 dn beri surunen bu borsayi neden yabancilar supurmez . Uretim var az yada cok . Cogu onemli sirkette imtiyaz yok . En azindan bunlara neden gozunu dikmez .
Silip supurmez bugun net borcu eksi olan dunya kdr menkulu olan , 500 milyon dolar alacagi olan holding 400 milyon dolarlara veriliyor ve imtiyaz yok .
Bir nba oyuncusunun 5 yillik kontrati bu rakam .
Bir yerde doner tersine diye dusunuyoruz ama 40 yildir aynı . Suan ki borsa seviyemiz 1992 ile ayni . Dolar enflasyonunu katmiyorum bile .
Bu donusum nasil olacak ?
default riski olan ulkede hisse dip fiyatı belirlemek oldukça zor.. 14 ten alan, bir kaç ay sonra yüzde 50 daha iskontolu alamayacağını kimse söylemez.. Ucuzun da ucuz olabilir... Ha bu ucuzluk sadece trkom da mı bence endeksin çoğu kelepir fiyata..
3700 endekste 9,60 bana göre dibin dibi de, palacan için dip nere acaba..
Hocam 9 olsa ne olur 1 lira olsa ne olur . 2011 de 9.50 tl yakmis bu hisse . Tl bazli bile surunuyor . Bu saatten sonra dussun ne olacak .
90 larda da enflasyon yasadik , boyle sacma borsa gormedik . En azindan prim vardi . Simdi iceride kalan herkes enflasyon artsn dolar artsn da uc kurus artsn hesabi yapiyor . Reel kazanc degl tl kar gorup zugurt tesellisi ariyoruz .
Keramet baştadır , Tacda değildir
14 üstünde tutunsaydı iyiydi, bu gün yine boşa kürek çekti tahtacı.
yıl 2018 dibi 41 cent , yıl 2023 ttkom 64 cent.. Pandemi sonrası tl ve usd de yaşanan yüksek enflasyona rağmen 5 yılda yüzde 50 primli... ;)))) Ha pala efendi tekrar tarihi dip 41 cent çeker mi bilinmez ama endekste dolar bazlı bu şekilde çok hisse var...
41 centte gelirse keseyi doldururuz...
Yünanistan hellenik telekom piyasa degeri 6 milyar euro
Yunanistan nufusu 9 milyon
https://www.google.com/finance/quote...KTS?window=MAX
Ttkom piyasa degeri 2 milyar euro
Türkiye nüfüsü. 100 milyona yakin
Jorj ve maykil nereye getirir bilmiyorum sahsen umursamiyorum zeki adamlar da umursamazlar
Yatirim tavsiyesi degildir
Üç yıl önce 160 bine ev almıştım. Bana herkes pahalı aldın diyordu. Kimse evlerin yüzüne bakmıyordu. Şimdi o evleri 1 milyona kapışıyorlar. Şimdi 65 sentten almayanlar yarın 6,5 dolardan kapışırlar merak etmeyin. Ha bu arada geçen yıl evi satıp 10 liradan ttkom almıştım🤭🤭🤭
Bizim millete iyilik yaramaz. Bedavaya , ucuza bişey vermeyecen. Beş , on misli fiyat çekecen hepsi kapışır. Örnek sasa , hektaş vb. hisseler.... Ttkom 150-200 olsun saldırır millet o zaman.
Bu kağıt 4 ay önce 27 ye giderken işlem hacmi 300 - 500 milyon lota çıkmıştı. 10 liraya almayan uyanıklar saldırıyordu😁😁😁
27 lerden neden bu kadar geri geldi hangi olumsuzluklar oldu şirkette Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetimle ilgli sorunlar. Geçmişte çok konuşuldu. Yinede bu fiyatlarda olmamalı. Fiyatıda başta ykredi ve citi bankof vb. Kurumlardan baskılıyorlar. Yapılan işlemler gayet planlı ve organize yapılıyor. İstedikleri fiyata düşürür ve çıkarırlar spk izin verdiği sürece.malesef spk da onlardan yana...
Bu hisse 10 sene önce 5 liraydı, yatırımcısını ihya etmiş ihya.:)
https://www.youtube.com/watch?v=rEBy2Le2tpk
https://www.youtube.com/watch?v=enuOArEfqGo
film müziği gibi... müzik iyidir ..
yatırım tavsiyesi değildir
THY 2022'de toplam 71,8 milyon yolcu taşıdı
Türk Hava Yolları (THY), 2022 yılında yüzde 80,6 doluluk oranıyla toplam 71,8 milyon yolcu taşıdı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi "2022 yılını başarıyla bitirdik. 71,8 milyon yolcumuz oldu. 1,7 milyon ton kargo taşıdık. 394 uçak ile yılı bitirdik. 2023 yılında daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.
14'leri direnç yapmış gibi, hacimle geçerse iyi.
ttkom da aylık sabıt ortalama 50 mılyon kişye hızmet verıyor. senede 600 mılyon fatura kesıyor demek..
2023 ortalama 150 tl olsa her aylık fatura bedelı, .. 90 mılyar cıro yapabılır...burda net kar oranlarınıda yukseltırse tasarruflarla.muthıs yerlere gıdebılır.
thyao benzetıyorum...hisse fiyatı hakettiği yere bir ucarsa.....