Sayın KOMODOR, Müziği bu sefer de keserse topluca Makiniste vuracağız :yahoo:
Printable View
Sayın KOMODOR 2019 hedefim o zamanlar herkesin ki gibi büyüktü ve gerçekleşmememsi için bir sebepte yoktu. K/Z işin içine sıçınca çıktım. Dediğin seviyeye yakın. Kağıda Nikah kıymadım boşadım :oleyo: başka kağıtlarda gezdim iyi vurdum. Şimdi bu ucuz kaldı geri geldim kaldığım yerden buna vuracam K/Z' de ışık tutsun . :yahoo:
Beyler hayırlı haftalar, umarım eplasın patronunun yeter dediği bir hafta olur.
GÜN İÇİ GRAFİKLERDE VOLALİTE çok arttı
mum boyları çok uzadı
küçük mum boyları daha istikrarlı ve iyidir
Son günlerde Eplas tahtasında yapılan işlemlerden , Şirket yönetimi çıksın haberim yok desin bakalım.!!!!
Arkadaşlar! Bu tahtada işlem yapan o..spu çocukları ,bu fiyatlardan mal alabilmek için her türlü pislik işlemleri yapıyorlar.Her gün bir aracı kurumdan saçma sapan satış işlemi yapıyorlar göya, yersek.Boşuna alış satış komisyonu ödüyorlar.Bu fiyatlarda kimse mal satmıyor.Aksine alıyorlar.
Güya is 250 k lot satmıs...
Tam komedi filmi oldu valla...
Bu kadar sancilanmasinin nedeni ne acaba..
2 yıldır yemedigi halt kalmadi..
%95toplamaya calisiyor muhtemelen..
Kottan cikip ustune de %98 toplayip ortakliktan cikarma mi yapmayi planliyor acaba??
izocm da izlemistim bu filmi..
Sayın yatayseyir! Sizin kottan çıkarma öngörünüz , süt veren ineği kesmek gibi bir şey. Akıllı bir patron hissesini kottan çıkarmaz.Hele bir de piyasa da bu kadar etinden , sütünden ve bilumum her şeyinden faydalanılacak küçük yatırımcı varken.
Artı bizimkinde kottan çıkaracak kadar hisse toplayacak güç var mı ki? Borçlarını bile bin bir türlü aksiyonla ödüyor.......
Şirketin zor zamanlarinda hisselerini satarak bizlere taşıttırdi...
Sonra baskı kurarak elimizdekileri aldı..
Sonra da şu binbirgıda borcu yalan olur
Çukur sorunu çözülür
Almanya ve romanya arsalari değerlendirilir
Savunma sanayi iş alır
Ve gerçek bilançolar gelmeye başlar..
Ama o zaman içinde ky olmamasi gerekiyor..
İzocm da da böyle birsey oldu.
Yillarca ky tasidi hisseleri
Yatirimlari bitti..
Tam ekmek yenecek..
Aha kottan cikiyom
Aha sizi ortakliktan cikariyom
Ve gercek oldu
23 liradan aldigimiz hisseleri 22 liradan 2 sene sonra elimizden aldi
🤣
kottan çıkma olayı nereden çıktı? Durup dururken neden böyle bir şey neden yazıyorsunuz? Hisseyi uzun zamandır bildiğiniz aşikar, o zaman şunu da çok iyi biliyorsunuz ki; bu forumu sürekli takip eden ve yazanlarda 2 milyondan fazla lot var. Zaten Kemal iblisinin derdi o lotlar. Bu yazdığınız şey saçma ve hissenin durumuyla alakasız. Bu ahlaksızlar hisseye baskı yaparken burayı okuyup bilgilenmeye çalışan yatırımcıları yanıltıyorsunuz, yapmayın !
Sayın Dufrense
Yatırımcıyı yanıltmak gibi bir niyetim yok..
Tahsisli mi yapmaz insallah diye yazdığımda da birileri nereden çıktı bu tahsisli ..neden yapsin falan diye bu öngörüme kızmıstı..
Uzun zamandır pozisyonunu koruyan ve insallah hedefe gelinceye kadar koruyacak olan biri olarak yazıyorum..
Ben de istemem kottan cikmasini falan...
Ama benzer yaşanmışlıklarim oldu geçmiste..
Bu para sevdasinin ahlaksiz insanlara neler yaptirdigini gordum..
İnsallah o 2 m lot sahibi yatirimcilar satmaz da boyle bir risk olusmaz..
%6.5 ..7 civari eder o 2 m lot...
2 yildir hisse bedavaya toplaniyor ya da toplanmaya çalisiliyor..
Su tahsisli isinde cevirdikleri dolap migdemi bulandirdi..
Henuz tahsisli onayi gelmeden 1 hafta once baska bir tahtadaki tahsisli icin spk ortak satis fiyati ortalamasindan dusuk olmama sarti getirmisti..
Ama 1 hafta sonra eplas icin tahsisli talebine bu sarti koymadi ya da koydurtmadilar..
Anlatmak istedigim sey..
Her sey beklenir bunlardan
Şeytana her türlü hile mübahtır..
Yine de yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem..
Kottan cikma falan en son aklima gelecek sey..
Düşüncelerim sizler gibi tahtayı ve tahtayi bilenleri zaten etkilemez...
Günlükçü de yok zaten kağıtta..
2 haneli dolareslere kadar buradayim inş.
Yanlis anlaşildiysam özür dilerim...
12 m dolar borç konusunda da hukuka olan saygımı sarsan bir sonuc cıkti..
Adam borc benim diyor..
Mahkeme hayir senin degil diyor
Bilirkisi bu parayi kz sirketlerinde kullandi diyor
Bilirkisi neye bakarak bu sonuca variyor???
Ben sirketin gecmis donem bilancolarinda ve bilanco dipnotlarinda boyle bir sey goremedim..
Oyleyse bilirkisi bu paranin bu sirketlere harcandigini hangi somut delile dayandirmis olabilir??
Bu iddia alacaklinin iddiasidir..
Zan dir
Mahkemeler zandan yola cikarak karar veremez..
En kotusu delil yetersizliginden davanin reddi olmaliydi..
Avukat degilim ama az cok konuya hakimim..
Eğer bu paralar şirketlere harcandiysa o senedi neden kz imzaliyor ve sahsi borcu haline getiriyor..
Yok eger sirketlere harcanmadiysa neden muteselsilen sirketlerden tahsil ediliyor..
Hiç lamı cimi yok
Benim borcum ama odeyemiyorum deseydi kz sirketlerindeki hisselerinin bir kismina el konur satilir ve alacakli da parasini alir konu kapanirdi..
Bu oyun cok ayakli ve cok kirli..
Hasbunallah ve ni mel vekil
Daha güçlüyüm diyen beri gelsin..
Hodri meydan
şirketi yıllardır bakkal dükkanı gibi yönettikleri için 12 milyon dolarında gerçekte nereye gittiğini hala soruyoruz , senede kendi imza attıysa şahsi borcu olması gerekmezmi , karşı tarafın iddia ettiği gibi şirketlere aktarıldı ise bunun kaydı kuydu olmazmı , şirketlere aktardı ise nasıl aktardı ,bağışmı yaptı , şirketten hisse mi satınaldı , beddelli sermaye artırımımı yaptı
Mahkemenin borçtan sorumlu tuttuğu bazı şirketlere bakıyoruz , işçilerin hem fazla mesai hemde kıdem tazminatını ödemeyen son durumu meçhul Güçbirliği Tekstil , Basmane çukuruna gömülmüş bir Güçbirlği holding , işletilemediği için zamanından önce el koyulan Alaçatı rüzgar santrali , şuanda ne durumda olduğunu merak ettiğim Bangüç rüzgar santrali
Basmane çukurna giden paranın hesabını hendileri bliyorlarmı acaba
Muhasebecileri bu kadar keşmekeş iştirakin muhasebesini nasıl tutabiliyorlar aklım almıyor .
https://www.milliyet.com.tr/ege/esia...urgusu-6891918
ne kadar güzelde millete akıl veriyor
ne yapılması gerektiğini millete açıklıyor
ama ne hikmetse bunları neden kendi şirketlerine uygulamıyor
biri hatırlatmalı kendisine
Arkadaşlar! EPLAS zembereği kurulmuş yay gibi.Kurtulduğu anda ok gibi fırlayacak gibi duruyor.Ne için bu şekilde hareket ettiğini o zaman gelen haberlerden anlayacağız gibi zannımca.:whistling:
Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza Sayın Kemal Zorlu tarafından 25.01.2023 tarihinde tarafımıza ulaşan yazıya istinaden;
T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi – 2017/730 Esas Sayılı davaya konu 12.000.000 USD'lik borç tutarının, Kemal Zorlu tarafından Binbir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye bugün itibariyle ödendiği, faiz ve ibra yönündeki görüşmelerin devam ettiği bilgisi ilgili yazıdan edinilmiştir.
Saygılarımızla
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1104397
Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza Sayın Kemal Zorlu tarafından 25.01.2023 tarihinde tarafımıza ulaşan yazıya istinaden;
T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi – 2017/730 Esas Sayılı davaya konu 12.000.000 USD'lik borç tutarının, Kemal Zorlu tarafından Binbir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye bugün itibariyle ödendiği, faiz ve ibra yönündeki görüşmelerin devam ettiği bilgisi ilgili yazıdan edinilmiştir.
Saygılarımızla
25.01.2023 ÖDA 2023/01
haberde Kemal Bey tarafından ödendiği belirtilmiş , yani şahsi borcu olarak ödemiş , şirketten çıkan para yok diye anlıyorum
Vayyy Kemal vayyy
Nereden buldun o kadar parayı
Küçük yatırımcı sağolsun diyordur
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır. (5 üye ve 26 ziyaretçi)
KOMODOR 2019, behsat ç, Melasis61, ss.kose, şevkidede
Haberi alan geliyor.:halay:
Nafiz Bey holding de sağlam senet sattı ondan borç almıştır diye düşünüyorum ,
Birde bugüne kadar ben kendi rızaları ile borç ödediklerine şahit olmadım , istinafa başvuru 18.03.2022 de yapılmış , 10 aydan fazla olmuş ,istinaf mahkemesi belki sonuçlanmak üzere , karşı taraf oldu bittiye getrip icraya girişmesin diye hızlımı davranıyor acaba ,
Uzun zaman sonra DÜŞENİ yukarıya kırdığında 17,xx lerden yoluna devam ediyor maaşallah ..
https://i.hizliresim.com/a0tglpv.png
Para zaten Alsancaktaydı, Borc Alsancak turizm tarafından ödendi, geçen ay Alsancak yüklü mazhar sattı, noksanı oradan kapattılar.