Yabancılara tepeden mal verecektik.
Herifler dipten mala yatacaklar yine..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yabancılara tepeden mal verecektik.
Herifler dipten mala yatacaklar yine..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar. benim fikrim indirimli satışlar yeni başlıyor.pek yazmam ama mart ın son haftasından beri kendimce uyarı da bulundum. dikkatli olun kredili alamayın vs.hatta akçay döviz de ben de ondanım. ben hisse almaya başladım demeden almayın gibi.nakit kraldır söylemi kolay ama uygulama zordur.tepki alışlarını dahi yapmıyorum.seçimler bitmeden de hatta haziran ayını görmeden alım düşünmüyorum.15-16-17 mayıs yurtdışı biletleri satılmış. dolayısı ile borsadan kaçanlar onlar.bu arada birkaçyıl önce günlük hacim ortalama 5 milyar altı idi. aylarca 150 milyar günlük hacimlere alıştırdılar tabi al al dediler.seçim öncesi düşmez dedik bende dahil.hele iktidar kendi dişında herkesi terorıst ilan etmişken karşısındakiler darbe yabacak söylemleri varken nasıl yükselme olur.altta kalanın canı çıksın tekniği uygulanıyor.darda olana allah yardım etsin.
Hedef önce eski tepe sonra müthiş yukarılar :)
Zembereği boşalmış anlaşılan, ama niyeyse ben çok zevk alıyorum, boğazıma kdr malda olmama rağmen ilginç bi ruh hali olsa gerek
Seçim belirsizliği satıldı. Risk alamayanlar kenara çekildi çekiliyor. Sıra bizde. :)
Bozkuş o ayı resmini kaldırmadan borsa gitmez. Bu o resmi koydu koyalı içimizden geçti zenciler.
+2 gelirmi bugün :)
Herşey Gülben Ergen ile başladı. Kadın borsa zirvedeyken bacası tüten temettü şirketlerine yatırım yapıyorum dedi,
bacalar tütmez oldu:thumbdown:...
Gülben bitcoin 65 bin dolarda zirvedeyken de bitcoinci oldum demişti... :whistling:
Bu kadın ciddi ters indikatör o gün de yazmıştım..
---------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Reis 5260 i isaretledin mi?
358. kere yazıyorum..''el tekraru ahsen velev li 180'':)
Asıl sorun sp500-GLOBALDİR...
orada 3.200 bekliyorum...orayı görmeden bıst100 de ORTA-UZUN VADELİ poz. almayacağım.Trade amaçlı küçük poz. aldığım oluyor..o başka..
GLOBAL oraya gelirse biz ne oluruz?..kimse bilemez..Ama global dip yapınca bıst100 de net ORTA VADELİ alış yaparım..
Nisan 2021 de de bitcoin aldım dedi ( https://tele1.com.tr/gulben-ergen-ha...ikladi-367033/ ) mini çöküş olduktan sonra ekim 2021 de yine onun aldığı seviyeye geldi ama şimdiki durumu ortada bitcoinin..
----
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Hiç epistomolojik açıdan bakmıyorsunuz olaylara beyler:oleyo:
almaya göre endeks 3000 e gelecek ilginç
yıl sonu vadeli dolar 27 liranın üstüne çıktı...
buna göre 27 lira dolar olursa yıl sonu endeks rakamı hiç düşmediğini düşünürsek 4350 endeksten ne olur...
Bugunun margin call u neden yok
HALKB neden artıda.Fikri olan?
Teb margin call yedi longları kapatıyor demiş takip edip güvendiğim bir hesap
Kandil desteği ile sandıktan çıkacak olana benim milletim Cumhurbaşkanlığı makamını teslim etmeyecektir cümlesini kullandı RTE dün. Bu çok tehlikeli bir cümle
Kandil desteği ile sandıktan çıkacak olana benim milletim Cumhurbaşkanlığı makamını teslim etmeyecektir bakın burada aday olana değil sandıktan çıkana diyor. Bu kadar tehlikeli hatta benden başka bir sonucu kabul etmem anlamında
Ülkede mutlu olunacak bir şey söyleyin ...
Ancak direkt bizi etkileyen olsun .. ( sisayi popülizm olmayan şeyler . doğal gaz , petrol , gemi vb. şeyler olmasın lütfen ..)
Rahat rahat ev , araba istediğimiz telefon alabilecek miyiz .. ailecek sıkılmadan , kıvrilmadan doğru dürüst bir restorana gidecek miyiz. çocukların düzgün eğitimleri adına endişe duymayacağımız gün olacak mı olacaksa ne zaman . Bütün bunlara ve benzerlerine yönelik bir plan var mı acaba ..
yoksa eğer .. biz yaşamıyoruz.
Alfa Solar finansal raporlarına baktığımda güneş paneli watt başına satış fiyatı KDV hariç 8 TL gibi. Maliyet içinde malzeme gideri de %90 seviyesinde şeklinde hesapladım. Tabi bu rakamlar kaba hesaplama, detay farklı olabilir.
Güneş paneli üretimindeki malzemelerin yerli üretilmesi önemli, aksi takdirde ihtiyaca göre Çin'de üretip Türkiye'de satmak cazip olabilir.
https://i.hizliresim.com/bcnkiwa.jpg
https://i.hizliresim.com/ks0p7t0.jpg
6. sense , ülkelerin en büyük 1 numaralı belası kronik enflasyon sorunudur , Amerika ve Avrupanın en korktuğu şeydir , 3 yıldır kanımızı emen bu sorundan biran önce kurtulmamız lazım sokaklarda yüzü gülen insan kalmadı...
1 yıl sonrası dolar 30 liradan yani %50 yukarıdan fiyatlanıyor...
doların burdan %50 gitmesimi garanti yoksa borsanın çıkması mı?
Vade geçiş gapını dolduracaklar sanırım yavaş yavaş. Sonra bakacağız.
Ben de dolmuş görünüyor. Seçim gapı da mı olacak. :)
nerde bu merkez niye basmıyor kontratlara...
https://i.hizliresim.com/60i8viv.png
Sayın akçay.Dolar zaten 6-7 aydır baskılanıyor.30 tl fiyat çarşı pazara göre olması gereken fiyat.Ama beni asıl endişelendiren ddkkm ye bankaların hemde büyük bankaların 20 falan vermeye başladıkları haberleri.Yanlış anlaşılmasın dolar faizi.Doların olası bir 30 durumunda hem 20 faiz hemde aradaki kur farkını nasıl ödeyecekler bunlar.Yüzde 20 dolar faizi ne demek.TL de 20 faiz varken yüksek diyorduk.Nasıl bir dolar kıtlığından geçiyoruz böyle.Bilmediğimiz çok büyük bişiler mi var ? İflas konkordato falan gibi.?