Eğitim süreci bittiyse iyi
Yok uzaktan eğitim sürecine geçildiyse..... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eğitim süreci bittiyse iyi
Yok uzaktan eğitim sürecine geçildiyse..... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kılıçdaroğlu, yaklaşık 10 yıl önce bir basın toplantısı düzenlemiş,
Mustafa Sarıgül ün Şişli belediyesinde büyük yolsuzluk yaptığını anlatmış ve partiden ihraç etmişti.
Yolsuzluk yapmakla suçladıkları birini bu seçimin adeta kahramanı haline getirdiler.
Bir taraftan iktidarın yolsuzluklarından şikâyet ederken diğer taraftan kendi hırsızlarını el üstünde tuttular.
Bu seçim ne yazık ki kötü ile bir başka kötünün yarışı oldu.
Güçlü olan kötü kazandı
https://www.diken.com.tr/istifa-ediyorum/
Muhaliflerin gıcık olduğu onca bakan gitti.. Hahaha
Soylu sonra bozdag. Hahaha
Varank da vardı.
Memleket nüfusu 15 milyonken en önemli 100 insan vardı, 85 milyon olunca da en önemli insan sayısı 100 veya 150 dir.
Malesef bu dünyada herkesi memnun etme yolu pek yok. Bir de gelen gitmiyor.
Short kalan varsa pztesi ekran da ter döksün. Flat olan benim gibi dalgasına baksın. Long olan beklenti bittimi diye tırnaklarını yesin. :)
Şimşek gelmez diyenleri eski gönderilerden bulup çıkarsam mı acaba? :)
Gün içi gübre ile ilgili gönderi oldu. Şahsen ben 2 tur atarken 1 tura çektim. Eskiden 1 tur atanlar ise bu sene atmamayı seçenler de oldu.
Eğer ciro düşüklüğü görüyorsanız sebep bu.
Ha güzel teşvik gelir atan artar.
Beklenti bitse de , seçim baskısı borsanın üzerinde yük olmaktan çıkacaktır.Yukarı yönlü ivme biraz da devam edebilir.Önümüzdeki günlerde faiz-enflasyon sonuç ilişkileri gündeme gelebilir.5 bin puanın üzerinde kalıp kalmayacağımız Mehmet Şimşeğin açıklamalarına paralel şekillenecektir.5 bin puan üzeri primsiz ucuz kalmış beta katsayısı yüksek hisseler radar alanımıza girecektir :ok: .Her şey herkesin gönlüne göre olsun.:)
Bence ptesi bi kutlama yapılır konfetiler atılır, yuppyi yuppyi eller havaya modu, salı günü zopa çarşamba bi fışkırtma denemesi ile perşembe sakin yatay bir piyasa ile haftayı 5bin üstü kapatırlar diye düşünüyorum.
Sonra ki haftanın analezini de hahtaya pazar akşamı değerlendiririz... Bu haftaki senaryom tutarsa bakalım
Bu gece şahabı da şaparsak çifte kavrulmuş olur.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni kabine açıklandı borsa düştü, piyasa yeni kabineyi beğenmedi dedirtmezler heralde ilk günden zopa mantıklı gelmiyor bana ama salı sallanır derler, beklenti gerçekleşti satışları olursa salı olur olmazsa ekime o da olmazsa kasıma
Ptesi takip edilecek asıl enstrüman yeşil soğan,,, bakalım kabineyi beğenmiş mi :drunk:
Ure ve amonium son bir yılda en çok düşenler arasında, normalde gübre ucuzlaması lazım.
Bunları stoklayanlar var ise ithalat açılır ise zarar edebilirler.
https://i.hizliresim.com/kpbst8b.jpg
Dün sokakta kamyonette kg 5 TL'ye muz vardı 3 kg aldım. İçim dışım milkshake oldu.
Bu fiyata nasıl satılabiliyor, insanın aklına her türlü şey gelebiliyor.
Şimdi baktım Equador yazıyor, yeşil olduğu için ucuz diye düşündüm ama bugün yumuşamış.
Bozkurt herkes yaşını söyledi sende söyle de ona göre abi amca diyelim
Aile değil, sülale boyu yolsuzluk iddiaları olan
Murat kurum, Süleyman soylu, Mustafa varank'ın defteri dürülmüş..(Akar'ın gelininin komisyon işleri de not edilmiş, anlaşılan)
Bu şaşırtıcı..!
Yaptıkları yanlarına kar yazılarak hesap verme endişesine kapılmadan, yüzmilyonlarca servet ile, kenarda hayatlarını devam ettirecekler..
Namus, ahlak, itibar gibi kavramalarında TDK sözlüğünden ne zaman çıkarılacağını merak ediyorum..
Namuslu bürokrat,! 20 yıldır duymadığım, zamanında var olan bir insan tipi olmalı.
Şener şenin bir filmi vardı namussuz namuslu mu ne hayat ne garip dönüp durup aynı filmi yaşıyoruz
Aileden alınan terbiye edep dürüstlük hikaye birer insani nitelik mi oldu nedir ?
Muhalifsin hainsin biz şerefli vatansever namussuzlarız diye film de çekilir aslında ilerde …
Bu yazdıkların okumak bile çok üzücü Kerem bey !
2018 sonrası kötü yönetilen ekonomi sonucunda buralara kadar geldik.
Yüksek enflasyon yükselen kur ve bozulan makro dengeler Aslında hatadan Naci Ağbal ile dönülmüştü fakat faiz takıntısı her şeyi bozdu Şimdi Mehmet Şimşek ile yeni bir dönem başlıyor inşallah aynı hatalar yapılmaz da ülke kazanır diyelim.
dünkü resimden yarısı Buharlaşmış REİS çok sırcı diyelim ...
https://i.hizliresim.com/nydt7li.png
Büyük bir pudra sevkiyatı olmuştur.
Muzlar eşantiyon olarak dağıtılmıştır.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk listeyi hangi kaynak hazırlamışsa 16 da 4 bakanlıkda çuvallamış sadece yarısı değil rosense
Emekliye kademeli zam
10-15 bin arası %45
15-20 bin adası %40
20 bin üstü %35 zam
6 aylık enflasyonun da %30 olması bekleniyormuş. Mehmet Şimşek bu oranlara ne der
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...yolda-7703864/
Hayırlı olsun.
Geçen hafta özel sebeplerden ötürü bakanlığın kabul edilemeyeceği gibi haberler servis edilmiş.
Zor görev, resmen ateşten gömlek. Sürekli kaos , bilinmezlik yerine iyi şeylerde duymak istiyor insan.
Borsa için her türlü olumlu oldu. Yarın açılış olumlu olacaktır ama sonrasında beklenti fiyatlaması olduğu için geri çekilmeler olabilir.
Ama bu bence zirve yürüyüşü için mola olur. Kısa sürede zirve görebileceğimizi ve güzel yerlere gidebileceğimizi düşünüyorum.
İyi pazarlar.
Karadeniz li hemşehrilerimin sayısı azalmış.
15 temmuz sonrası oluşan güvenlik kadroları yerine Reisin tabanından kişiler gelmiş.
Mehmet abimin ağırlığı hafiflemiş görülüyor.
Reis İpleri tekrardan almış.
Meclisteki farklı kesimleri kendine çekme kapasitesine sahip
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam prensipte çoktan kabul etmiş CB ile eylem planı hakkında detay görüşüyorlarmış meğer ..eylem planı 2 günde hazırlanacak birşey değil .borsanın evvelki cumadan çıkışa başlaması birilerinin haberdar olduğuna işaret ediyor.. insider trade lik durum var ortada
p.tesi endex 5200 üstünü deneyecektir muhtemelen
yarın şey 17 ye düşer mi şakkadanak :oleyo::drunk:
Nebati bakan olsaydı ne yapardınız, şükür edin.