Kanal İstanbul işi yattı.!!!!
Bu seçimin tek galibi.!!!
İngiliz Mehmet.!!!
Yürütmenin Başını ters köşe yaptırdı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
Kanal İstanbul işi yattı.!!!!
Bu seçimin tek galibi.!!!
İngiliz Mehmet.!!!
Yürütmenin Başını ters köşe yaptırdı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
seçim bittiğine göre her gün milyonlarca dolar satışa devam eder mi acaba mb?
31 e63
Yavaş başgan yavaş
Emekliye 10 bin gayme yeter, kira sınırlaması aklıma ilk gelen sebepler.
Ekrem 1 milyon fark.:bravo:
Ekrem İmamoğlu : 1 milyonun biraz üzerine bir oy fark ile öndeyiz. İlçeler noktasında da hedeflerimiz büyük oranda gerçekleşti. 14 ilçe belediyemiz vardı onlarla aynen devam ediyoruz, bunun yanı sıra 11 ilçe belediyeyi daha aldık diyebiliriz.
Hiç bir şey olmadıysa bir şeyler olmuştur. Denilen ikinci seçimde 851.000 oy fark atmıştı...
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/baselkanir/statu...686873926?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Aynı anda
Bir yerde genel başkan
Öteki tarafta Belediye başkanı konuşma yapıyor.
Kanallar kimi vereceğini şaşırdı
Yok mu bunu sıraya koyacak bir kişi.
reis emekliye gerekli zammi verseydi CHP yi ezip gecerdi
AKP nin hatasi yuzunden CHP kazandi CHP basarili oldugu icin degil
Reis bu hatayi tekrar yapmaz
Bütün sorun GSMH dan emekliye ayrılan pay en düşük maaş 1,5 asgari ücretten ; Devlet destekli 0.65 e düşerse bir yerde Millet tencereyi senin suratına çarpar....
Bizansta ki seçim sonucu değişmedi ; Millet oyuna sahip çıktı...
Temmuz zammı Emekliler için tam bir hezimetti...
Şimdi derin yoksulluğa itilen Emekliler ve onların çevresi de seni Hezimete uğratır...
Birine 12K extra zam ver diğerine 10k maaş ver...
Bizansa gelen memuruna 45K refah payı ver ,Bizansta 30K emekli maaş alsa ne olur...Senin hesabina göre min geliri 45K üzerinde olması lazım....
Bizansı kaybeden TR yi kaybeder ve bu değişim gerçekleşiyor....
Abi deva ve gelecek memleket DP seçime girmedi mi. Saadetlileri ayrı tutuyorum muhtemelen CHP ye verdiler çoğu. Bu arada ben CHP %30 u geçer dedim başkan şahit. Bu kadar da tahmin etmiyordum. Ama onun %10 u emanet oy olabilir
Akp / Nebi Hatipoğlu : Eskişehirli hemşehrilerim demokratik zemin içerisinde kararlarını verdiler.
Sayın Ayşe Ünlüce'yi tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum.
Bu seçim sonuçlarına göre CHP yrp iyi ve saadet ittifakı ve arkadan da den destek verirse anayasa değişecek çoğunluğu alınır. Tek başına iktidar yolu açılır.
bu hareketlilik varken usd yi hafif salarlar, bir kaç güne kimse anlamadan 35 olur mu ?!
Muharrem ince : Bu seçimin galibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir, seçilen belediye başkanlarını kutluyorum.
Bu akşam konuşmayabilir, konuşursa da balkonda konuşmaz diyorlar.
Dun bu bohcali'yi kim bu kadar kotu dovdu acaba.
Adam dusse yuzunun bi tarafi yara alir, bunun iki iki tarafi da hasarli.
Yrp belediye meclisi oranı %8,7 diyor. CHP nin ülke genelinde ve Adıyaman özelinde birinci olması anketçileri ters köşe olmuş. Yalnız bu illerde katılım düşük iyi okumak lazım. Revate gerekeyok doğru aday doğru strateji iktidara taşır.
Bohçacı ne yapacak, çok merak ediyorum?
1 Nisan şakası mı bu. Reis cehape yi yıllar sonra birinci parti yaptı. Hayaldi gerçek oldu...
Bu arada zafer iyi parti Saadet dem den CHP li adaylara destek çıktı. Tabanda adaya göre müthiş millet ittifakı oluştu. Neyse ekonomik kriz rte ye patladı Kılıçdaroğlu eyt lileri RTE ye kakaladı. Bundan sonra ki iktidar krizi doğru anlatırsa iktidara devam eder. Bilge Yılmaz i kapmak lazım.
Reyis konuşmayı erteler, İmamoğlu Saraçhanede.:yahoo:
Erdoğan Akp Genel Merkezinde balkon konuşması yapıyor :
Erdoğan : Bu seçim bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır .
Erdoğan: Yerel seçim sonuçlarından istediğimiz sonucu alamadık . Bu seçime yoğun hazırlandık , gece gündüz demeden sahada çalıştık .
Erdoğan : Netice istediğimiz gibi olması vardır bir hayır .
RTE nin balkon konuşmanda bir kadın alkışlıyor 8-10 çok kalın bilezik gördüm. Alkışlayanca bilezik veriyorlar gibin