Sindoma abi almıyorsa bir bildiği vardır, şuan ppf montofon ineğini sağmakla meşgul demek ki zamanı var yada dediğin gibi buraları kıracak aşağıda ki uçurumda bekliyor
Printable View
Tahtadaki robotun şifresini çözdük, asla vede katiyen şortları kapatmıycaz
ocakta aldığım hisseleri -mayıs- haziranda satıp ppf geçtim ozamandan beri pıst 100 ne yaptı bozkurt ,
2025 girdik şimşek gitti londrada toplantı yaptı Fatih beyle yatırımcılara şimdi onlar borçlanma tahvillerine geçiş yapıyor vade 6 aylık sa kısada ana para zarar görme durumu var buda haziran demek benim stratejimde ondan sonra devamda edebilir , borsaya girecekse sene ortası yabancı sene sonuna kadar hikaye olurmu ama bunları hayal satarak değil katalizörle olması gerek adamlar sormuş toplantıda enflasyonda aşağı ivmeyi görmek istiyoruz diye:)şimdi birde siyasi belirsizlikler var bak şimdi yeni bir fonlar var onlara bakıyorum zpg-ktv kira sertifikası seçenek çok aman hisse alım modunda değilim.Ha güzel bir düşüş olur pozisyon açaraım ama bana şuanki konjektör ve bilançolara bakıldığında pahalı geliyor.Sonuçta para yatırıyoruz gazoz kapağı değil:)öbür tarafta fonda katlarken neden stres yapayım goy goya devam
Siiiiin siiiii....bende diyorum ki sürekli papağan gibi bademler böyle bademler yapmıyor.....anladık ....burada kazanabilmek önemli....yoksa hasat yapamıyorsan başkasına hiç akıl verme onu diyorum ...gazoz şişesiyle oynamaya devam et..... ha ha...
Thy ve Kchol gitmeden endeksin de bir yere gitmesi zor...Gider gelir....
Para da girmiyor...
Açıkcası sosyal medyada gitmesini bekleyenler hangi sebeple bekliyor daha derli toplu bir yorumda göremedim...
Gider de malı olanlar kazanır inşallah ne diyeyim...
Herkesin gördüğü ama senin görmek istemediğin ekstreyi burada paylaştım ama senin dötün yemedi kaç kişi sorduğu halde :)badem kim biliyormusun senin cebindekini senden önce öğrendikleri ile almaya çalışan kişi veya grup bunu bilmezsen öperler boynuna gazoz kapağından kolye yaparlar:)
https://i.hizliresim.com/q693kch.jpg
19,00
19,50
20,00
20,50
21,00
22,50
Shortlarınız 0,01 prim ile alınır. :whistling:
akbank ve garan.
sanırım beklediğim uzun çıbık gelecek.
zirvedeler şuan. burada short varsa bence öpmeden bırakmaz bi güzel bankalarda açıkcı shortcu ne varsa :drunk:
ha şöyle...
al al al...
:drunk: sülümanları tepeden verelim.
Amerika da OpenAl, Oracle ve Softbank ortak girişim ile yapay zekaya 500 milyar dolar yatıracak...
Bizim için uzak hayaller tabi...
Biz daha önce standart bir zekaya ulaşıp sonrasında inşallah yapay zeka işine de gireriz... :)
yavaş al beya...
bankada shortneyim vardır
Fonlar ve yapay zekadan zerre anlamam biliyorsunuz ama şöyle birşey buldum google da.
https://www.isportfoy.com.tr/medya-v...ari-ile-ulasin
Dakika 18:00 den sonra bikaç fon sayıyor ama içinde tam olarak hangi şirketler var ne iş yaparlar bilemiyorum.
Saygılar
Abi aşağıdaki fon mantıklı geldi bana.
https://www.akportfoy.com.tr/tr/fon/...r-degisken-fon
Diğer teknoloji fonlarında her firma var bu biraz daha robotik ve AI ile ilgili. Trump'ın AI ile ilgili desteklediği firmalardan bir Oracle'ın adını göremedim.
ABD ve dax,cac40 bunlarda şişmiş durumda bardağın dolu tarafı hep satın alındı .
1 şubatta çine %10 vergi gündeme gelirse bakalım Avrupaya ne çıkacak turp şapkasından.:)
şimdi hepsi saçını tarıyor .
madem aliyorsun genele yay butun hisseleri al yap %3 artiyi
2-3 hisse ile cakallik pesinde
PPF bozanlar hisse alacakmis su hareketleri goren diger hisseleri alirmi ?
zirveden gelip banka alirmi ?
zaten zirveden bankalarda ky alici olsun acimadan basarlar
genele yayarak alsa zarar etsek helal olsun denilir ama bu dupeduz enayi yerine koyuyor :)
yakinda vadelilerde islem yapan kyde kalmaz
Ben badem spor deyince buradki bademler rahatsız oluyor:)
giden tahtalara bakılsa ne döndüğünü anlar millet ,
adam ne gelsin bu tezgahın başına diğelim pıst 100 gitti nereye kadar gidecek piyasadaki para belli iyi bir alıcı gelsin gözünün yaşına bakmazlaryine fonlar avantajlı stres yok akşam habermi gelir , trump hakaret mi eder vs vs
Abi muhalefet de bir yere kadar. Var bizde de hamdolsun.
Hatta geçenlerde sahneden düşen arkadaşlarına etli ekmek götüren robotlarımız bile haber olduydu.
https://www.youtube.com/watch?v=pLPYb--EF3g
Akınsoft diye bir şirketti yanılmıyorsam. Yakında o da açılır halka.
Bizimki daha makbul. Tamamen yapay olmadığından, insan sağlığına da o kadar zararlı değil.
Bir nevi yarı organik de denebilir.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
76 insanın can verdiği Grand Kartal Oteli, 12 Aralık 2024’te yangın güvenliği uygunluk raporu için Bolu Belediyesi’ne başvurdu.
Belediye 16 Aralıkta denetim yapıp 7 yetersizlik saptadı.
Buna göre:
-2. acil çıkış kapısı ve yangın kapıları uygun değil.
-Alarm var fakat çalışmıyor.
isyat ereglide 12m mal aldi vadeli 11.510-11.550 arasinda 5 milyon lotu yedirdi
endeks suan 0.60 artida donse notr olsa eregliye gunu en dusukten kapattiriyor
3 ay ereglide mal tasidik ppf getirisi ile kiyasladigimda eregli geri kalmisti 26 idi sanirim sattim bugun fiyati 22.74 yuzune bakmiyorum
bofanin cakma islemleri asagi yukari yap 3 hisseye zirve tazelettir.
''Hukuksuzca yaptım-Yasal değildi'' ,diyor... ALLAHIM, bu dünyada O mazlumların vebalinin diyetini ödemeden , canını alma...
https://x.com/i/status/1881700691716252069
''ALLAHIN DEĞİRMENİ YAVAŞ DÖNER AMA UNUNU İNCE ELER''
Yıllar sonra ve senin için en önemli varlığınla sınar...Farklı formatta...
dolar bazlı u-100 saatlik.. t0 ve t1... t1 e yakınsıyor ama kırlılım olmuyor .. ytd..
https://i.hizliresim.com/o01p0m0.jpg
dayucuğum sen suriyelimisin yaw..
ülkede bırak suya.. hergün herşeye zam geliyi..
sesin çıkmayii... bu allah birtek suriyelilere var heral ?
:drunk:
Ustad bu dedigin robot sanirim 6 yada 7 yil once getirmisti bizim siparisleri {amsterdam}
2 yil once Fransa'da firinda calisan insan yoktu siparisinden odeme noktasina kadar
bizimkiler eticaret sitelerinde cag atlar o ayri
Mopas geliyor u30 a alirlar ralli yaptirirlar endekse
İstanbul da 15/20 odalı dandik otelleri yenilerken sprinkler sistemleri, yangın alarmlar, duman tahliye falan filan bir sürü uygulama yapıyorduk dünya kadar masraf yaptiriyorduk. Gecelegi 30 bin TL lik oteller ise ahretlik.. anlamıyorum bu işler nasıl yapılıyor belki sadece Tanju Özcan a laf çakan biliyordur anlatsın.. geçen sene bunun diğer otelinde kaldım gazelle diye bir otel... Ne diyeyim bedava yaşıyoruz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katırcı bedri abi bu akşam aşkam bazarı olmayacak ellam.
:drunk:
longu çok iyi tahmin ettin. helal valla sen beygirden anlıyon :he:
100 yılda bir gökbörü( mehdi gibi bir şey olsa gerek) geliyormuş.
21.yy gökbörüsü, ÜMİT BAŞKANMIŞ.
Ben bu ülkede yaşamayı seviyorum.ÇOK RENKLİ bir ülkeyiz.:)
https://x.com/i/status/1881648804849660225
Aynen üstadım.
Çin Shenzhen'de merdiven altı üretim yapan şirketlerin temizlik "robotlarında" bile, lidar vb. haritalama sensörleri var.
Bu kardeşimizde yokmuş maalesef.
Zaten olay uluslararası rekabet vb. olmadığından, alırsın teşviki...
Yeter, daha ne yapacaksın?
Neyse.
KısaVade abi sorunun cevabını yazdım.
MIKNATIS FORMASYONUNDAYIZ...
HERİF, 10.000e mıknatıs koymuş...Oradan(+-) 100 puan uzaklaşıp tekrar geliyoruz.
10106 ya dikkat.. kırılırsa shortcu kıyımı olur abka 30 dklık bak x100
alçalan tepe oradan kesiyo
Herif 1 lot bile almadan sağ cep sol cep piyasa yapıyor, keriz bulursa düdüklüycek işte abka dayucuğum :kahkah: