yok stopu 5,63 müydü neydi orda yapmıştım. 4,98 aldım 5,07 sattım. 5,03 aldım 5,10 verdim en son 5,05 aldım satamadım.
Printable View
Dun Yatırımcı iliskileri ile telefonla konustum.Geri alım yapamıyorsanız personele aldırın yoneticiler sahsen alsın bu en azından moral olur dedim 1 lot bile olsa sembolik olur.Sagolsunlar bugun en azından Akbank Emeklileri olarak 9 milyon lot alım yapmıslar 490 kusurlardan .Artık moralim duzeldi,Tamam dussun cıksın fakat bir hareket yaptılar.Bu da bir sey.YTD
tepki verdi ama bize tepki değil kalıcı yükseliş gerekiyor. 106-107 bin altında kaldıkça düşme teklikesi devam eder.
Aynen, patron ben arkanızdayım imajı veriyor. az da olsa güven ve moral motivasyonu oluyor
valla sabancı çıkacak tahtayı alıp 5 lira üstüne atacak o zaman neyse. bu devirde 4,70 ler nedir inanılmaz bişey. üstüne endeks düşmeye devam ederse bu rakamlar bile tutmaz.. diplerde hep karamsarlık olur battık batıyoruz gibi. ama hala sayan söven yok çok garip...
Isc artıya gecti.Bugun bizi yakalayabilir yarına birakmayacak gibi biz ataga kalkmazsak.YTD
Endeks 88-90 bin hedef gibi, ytd
Eğer oralar gelirse akbnk dahil hepsi daha da dibi boylar
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek hisselerde belki10 belki 20 yıl sonranın fiyatları oluşmuştu. Vayki vay.
Bankalardan bu ara krediye faiz artışı geldi. Hem de 20 puanlık
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tümünü akkıza gömdüm.
bundan ucuz bişey bulamıyorum altın dolar ev araba hepsi pahalı.
yapacak bişey yok bunun da değerini bulmasını bekleyeceğiz.
Ben hepsinden bi tutam aldım, hangisi giderse artık :he:
Bankalar akıllanmaya basladı.Kredi faizleri arttı.Banka kendi parasıyla Bistin sisen hisselerine para akıtan borsacılara kaynak verdi.Endeks bu yan kagıtlarla cıkarken bankalar dustu.Agacı kesen baltanın sapının agactan yapılması gibi.Umarım olası cıkısta bu sefer bankalar lokomotif olur.YTD
nefes aldırmıyorlar ki 4.87 den yine gevşedi 4.82 ye çok merak ediyorum nerden hızlı tepki verecek yeter diye.
175 milyon lot işlem hacmi var düşerken hacim yükselmesi iyi değil ama bakalım gün sonunda ne çıkacak pasta?
büyükler 4,77 ye kadar dip yaptırdı ama yetmedi herhalde daha da dip yaptıracaklar gibi.
Yerliye verip verip sert düşüşle stop patlatıyorlar. 3 gün bunların oyununa gelen en az %20 zarar yazar al sat larla.
4,76 diplerden dip beğenmiyor.
Yabancıyı karşılayacak para lazım.
Çıksa bile o lotları satılmadan yükselmez zaten.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en iyisi ekrana bakmadan kapatmak lazım.
İsctr maşallah
200 aylık altında satış yemesi kriz mi bekliyorlar ne biliyor bunlar.
https://i.hizliresim.com/fmEI7q.png
%7-8 eksi kapatacak herhalde bugün sanırsın banka battı.
haftalık grafikte eğer rsı 30 altına keserse ki sınırda çok hızlı sert hareketler gelebilir kağıda
Internet medyasında ve TV lerde hicbir yorum dahi yok. Biz sadece ekrana bakıp duruyoruz. YTD
akçöp haftalık rsı 30 al noktasında. dip olacaksa olmalı. ytd
https://i.hizliresim.com/eMmcuI.png
günlük rsı çöp durumuna geldi. artık 4,73-4,75 den tepki beklemek yanlış olmaz. tabi pislik borsamıza hiç belli olmaz. ytd
ama dolara bakıyorsun 7,30 olmuş. doları 7,20 altına çekemezlerse bankalar için olumsuzluk devam edebilir.
https://i.hizliresim.com/EB9FxH.png
Ek 25632
bunu nasıl beceriyorlar ? 4.83 ten almayı
Asıl beceri satanda. YTD
Eregl bak maşallah. Sahip çıkan çıkıyor hissesine
5,21 den daha düşmez diye 100bn lot mal aldım almaz olaydım.
Baya yüklü almışsınız hocam
4,75 de tutmadı 4,70 oldu şaka mı ne. yüzde 6-7 düştü
tepki gelecek diye alanlar tepki gelmeyince tekrar satıyor olmalı. çok pis işler dönüyor.
Mantık dışı düşüyorsa her rakam da görülebilir maalesef. Adamlar her kademeden veriyorlar. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük rezillik, bişey var ama ne? covid'mi? libya mısır mı? büyük bir ekonomik kriz mi?
Yıkılsın borsa piyasalar amq. Yeniden doğuş için yangınlar şart ormanlara.
Dünya piyasaları normal, sıkıntı memleketteYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.