Bunlardan anlamayan için bir iki kelam yazarmısınız
Printable View
Bunlardan anlamayan için bir iki kelam yazarmısınız
selamlar herkese bol kazançlar. Nickname den de anlayacağınız üzere borsa tecrübem çok yok. ilk sorum açığa satış dediğiniz husu nasıl anladız. bu işi kimin yaptığı ile ilgili tahmininiz nedir. spek mi? tekrar yukarı dönme ihtimali gözükyor mu? tşk. ederim
http://www.borsaistanbul.com/veriler...azinda-veriler
bu adresten takip edebilirsiniz.ancak acemiyseniz özellikle bu tip sıg hisselerde açığa satış türü seylerle ilgilenmenizin faydası olacağını düşünmüyorum.
başka bir kurumdan virman yapılabilir.bilemiyeceğimiz bir çok değişken var.
yatırım tavsiyesi değildir
spek veya herkimsen getir aşağıya kumbara damlaya damlaya dolar. sorun yok biz burdayız bizde 1 varsa sende yüz misli var sen düşün...
üstadlar açığa satış niçin yapılır ..gö .... güvenen yapar değil mi.şeyine güven meselesi. burdada tahta sahibinden başkası ......gö...güvenemez.açığa satış her tahtada olur.virman la işi çözerler.
Spegin maliyeti 10 lirayi gecme bu kagitta, yani yuz misli hissesi olmasina ragmen dert etmez, zaten bu tarz hisselerde hep hayal satilir insanlar uzun sure elinde tutsun diye kagidi spekte bu arada istedigi gibi at oynayir, bi kagitta ky elinde 45-50 lira maliyetli kagitlar var tahminim bu nedenle spek 30-50 bandinda oynatiyo yillardir parasini kazaniyor, kyyi dokmedende 50 ustu kalici olmaz , bi kriz cikar alimallah bi bakmissin kagit 20 lerde sonra kimse kizmasin ben para kazanamiyorum diye
Sermaye arttırımında neden hep bedelsiz konuşuluyor. Yıllardır zarar açıklayan!!!! ya da açıklattırılan şirket yetkilileri ' yaw durun hele bu şirket tarafından edilen karlar bizi kesmedi, bir bedelli sermaye arttırımı yapalım ve küçük yatırımcıyı biraz daha yolalım' diyemez mi? Siz takmışsınız bir bedelsize ama, bu bedelli durumu biraz daha kuvvetle muhtemel gibi durmuyor mu sizcede. Asla YTD tamamen sesli düşünmedir.
Arsa parasını sermayeye katmadan olmaz herhalde diye düşünüyorum
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli arttıracak ama bir okadarda kendi koyacak..
tabi koyarmı bilinmez.
burada her şey kağıt üzerinde kalıyor.
yaslanın arkanıza bu sene güzel olacak.
haftaya düzeltme biter.
60 dak da baskı kurmak için yapıyor ama satmam ben.
Tek şansı kötü bir kriz çıksada, sattıklarımı düşükden yerine koysam hesabıdır, yavşamış spekin.
Yabancı alışı herşeye bedeldir bence..
muhtemelen açığa satışlar kendisindir, zira spek haricinde başkası açık yapamaz boyle toplu ve sığ tahtalarda.
Toplu diyoruz ama toplusuda hepi-topu 880bin lotcuk.
Daire parası :)
yavşamışın teki 3 kuruşa yıllardır bize zulm ediyor, hasızlık ediyor.
çarkına çomak sokacağım spek efendi.
Dün gece servise bindim .saat 00:30 eve giderken süper loto sonucuna bakayım dedim.
Anaa bide ne göreyim .antalyadan 1 kişi bilmiş..oda benim semtten..
Eve gidene kadar kurmadığım hayal kalmadı.
14 milyonun 10 milyonunu buna gömüyordum emenuke..
Ama ben değilmişim..
Sabaha kadar uyuyamadım..
Benim olmayan paranın bana çıkmamış olması çok koydu.
eline sağlık sayın MGM21
Ek 16443
sanko,meksa.marbas:bravo::bravo:
Hızlı düşüşün hızlı çıkışı olacaktır.
Diplere yaklaştı, desteklerden söz etmiştim.
55 den dönen kağıt 40 altında şu an.
Üstelik kar açıklamış. Geçen sene zarardı 30 lardan 55 lere çıktı.
Bu sene kar var 55 den 30 küsürlere düştü.
Anan güzelmi spek..
Oysa Mrshl zarar açıkladıktan sonra + ya geçti.
Hem CMBTN hemde İZO dan alacağımı almadan ayrılmam..MRSHL dan almaya devam, ahtım var orada biliyorsun.
Moodys not düşürdü ama BIST100 düşmedi, ancak çok olumsuz bir haber endeksi etkiler. Oda Suriyede. Mayısda oda biter.
Burada yer alan bilgi ve yorumlarIı selam ve dua ile nasıl yorumlarsınız....
şirket italyanların nasıl yorum yapacan ki
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
Bende üzüldüm şimdi duyunca... Eğer birgün sana çıkarda herhangi bir hisseye gömmek istersen önceden haber etde biz garibalarda faydalanalım... [emoji23]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cment%50
cmbtn%30
eplas%20
bakalım açılış ne olacak?
Tahminim ise güzel bir gün olacağı yönünde
YTD
endeks artıda iken yatayda tutup mal yediriyor.
endeks eksi yapınca yedirdikleri vermesin diye hızla aşşağı çekiyor.
böyle mal mı yedirilir
izlesem cevap verirdim..ama izlemediğim için genel manada yazdım..
Toplam18300 lot işlem hacmi nereye yazarsan yaz .ölü kedimisin nesin
mareşal 60'ı geçti..
önceleri tepkisi olurdu..
şimdi onuda yapmıyor galiba.
Ek 16548
babalar ayaklanmış:yahoo::yahoo:
Spek abi mayisin son haftasindan once 35 lere getirme lutfen, faizi bozmak istemiyorum,zaten 3-5 kurus kazaniyoz yilda 1-2 kere sayende , buyuk sevap kazanirsin
Herkesin beklentisi farklı.
Yabancıların ilgisi hala devam ediyor.YTD
Küçük küçük almaya devam.YTD
MRSHL teşekkür ederim. Artık büyük büyük alacağım, 66 ya kadar kademeli vereceğim MRSHL lerden sonra CMBTN ve İzo ya geçeyim.
39,4 desteği her geçen gün biraz daha aşağı iner, sıralı destekelrden yukarıda söz etmişim.
Bunada bir %10 yakısır bence eğer insansa.
YTD.