Dön artık CEMAŞIMIZ....!!!!
4.15....!!!!
Printable View
Dön artık CEMAŞIMIZ....!!!!
4.15....!!!!
4.18....!!!
4.21.......
4.23..........
Devreyi niye kesmedi -14 bile oldu sanırım
4.19........
4.13.........
4.25..........
4.30........
4.05 al. 4.23 Rıza bey'e golll. elin mahkum rıza bey diğer hisselerin dağınık. mecbur bunda aatı koşturup coşturacaksın.
yazdıklarım asla ve kat'a yaatırım tavsiyesi içermez.
4,21.........
Kudurdu 4.33........
4.35........
Yanlış yapiyo işlem hacmini düşürüp yataya almalıydı bı sure 4,10-4,30 arası böyle yaparsa yine tabandir demek.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.40.........!!!!!!!
Panikle satan ky sebebi ilede aşağı düşmüş olabilir topik acayip dolu demekki çoğu kişi benim gibi acaba alsammı diye bakıyor
4.30........
4.36........
4.40.......
Az önce 4,49 gördüm sanki
Bence dikkatli olmakta fayda var...
bugünde tabandan kapatırsa kimse senete girmez güven kalmaz ...mantıklı hareket edip aort kapatmalı...5.80 üzerine atmadan k.y girmemeli aşağıda 2.80 a kadar düşebilir
2.80 uzanmakta var
Rıza elin mahkum bunu sende biliyorsun gariplerden çaldığını vermezsen şirketi batırırsın. demedi deme... YTD...
yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi içermez.
mal satıyor.... cok net. yine taban yapabilir...
4.50.........
4.63......
bugun açıga satış cuma burut takasa girmesi muhtemel
hocam bunun ne yapmaya çalıştığını biliyoruz. sen çanını çok sıkma. bugün 2 kez mal bastım rıza beyin değerli şirketine malsız kalmasın diye. hemde kavillisinden. dün 5.92 ile vedalaştırmıştı beni. eli mahkum diyorum.
yüklü bir alıcı gelse tabana kadar verir....
ırıza gibiler bu borsanın yurtdışında eğitimli olanları. bunlar güya zararı dünden telafiye kalktılar. açıkçı hem üsten bastı hem alttan aldı. ona engel olacaktı güya. tahminimce en az bir kez daha 6 üzeri denemesi olacaktır. dünki hareketlerle açığa ve kredili satışa yasak beklediler yemedi spk şimdilik.
AFRİNDEKİ MEHMETÇİĞİMİZE BAŞARILAR,TIRNAKLARINA TAŞ DEĞMESİN İNŞAALLaH...AFRİN KUŞATILDI İÇERİ GİRİLİYOR
ORTALAMAYA GELDİ DAYANDI...4.40 ALTINA vermeye başlarsa taban oturtur üstte 4.80 üstüne atamadı işlem hacmide düştü gün sonu ne olur belirsiz beklemeli aceleci olunmamalı TAKİP EDEN SAYISININ AZALMASIDA BUNU GÖSTERİYOR RIZA KENDİ ÇALIP KENDİ OYNUYOR...K.Y RİSKTEN KAÇTI..İŞTAH KAÇIRDI
4,02 en düşük 4,65 en yüksek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acayip mal pompalıyorlar
Bunlar bence nitelikli dolandırıcı