Gençsiniz, dinçsiniz fakat ihtiyarların uykuya ihtiyacı var.
Hiç halden anladığınız da yok.
Sabah geç kalkan kahvaltıyı pas geçer.
Öğle yemeğine kadar aç-bilaç gezer.
Yatılı okuldan aklımda öyle kalmış. :)
Hepinize iyi geceler, tatlı uykular.
Printable View
Gençsiniz, dinçsiniz fakat ihtiyarların uykuya ihtiyacı var.
Hiç halden anladığınız da yok.
Sabah geç kalkan kahvaltıyı pas geçer.
Öğle yemeğine kadar aç-bilaç gezer.
Yatılı okuldan aklımda öyle kalmış. :)
Hepinize iyi geceler, tatlı uykular.
Selim bey herkesi kaçırdınız :))
Hadi iyi geceler, zaten yarın seansta yok niye kalkacaksak :)
Herkese için hayırlı bir gün olmasını diliyorum...
Ben buralardayım...
Sohbet ekmek, fikir belirtmek ve tavsiyede bulunmak isteyenler için kapımız her dâim açıktır...
Sayın T/A hayırlı günler.Sizi devamlı takip ediyorum.Üyeliğimin ilk mesajını size yazmak istedim.Biz küçük yatırımcılar için harcadığınız emeklerinizi Rabbim karşılıksız bırakmasın.Size ve sevdiklerinize sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin.Çoktandır genel bir Bist-100 değerlendirmesi yapmadınız.Biliyorum bu sıralar sitenin yeni güncellemeleri için çok uğraş veriyorsunuz.Allah sizden razı olsun.Müsait bir zamanınızda genel bir değerlendirme yapabilirmisiniz?Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı günler ...
İlk mesajı benim sayfaya yazmış olmanızdan çok memnun oldum. Yaptığım uğraşların takdir ediliyor olması güzel birşey...
Bu cidden motivasyonu arttırıyor. Kimseden ses çıkmasa da ben bildiğim yolda ilerlerim ama bu defa daha yavaş olacaktır...
Endeks için sürekli yorum yapmıyorum. En son yaptığım yorumdaki gidişatta bir değişiklik yoksa yeni birşeyler yazmaya gerek yok.
Fırsat bulduğum ilk anda değişen birşeyler varsa birkaç kelâm etmeye çalışırım...
Hayırlı haftalar... 😃
Bol kazançlar... 👍
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim... 😃
Satan ben değilim...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Bist en tepedeyken düşüş bekleyen başta siz, Sn. Don Kişot ve Sn. CasAUbon ( eskiden hisse nette yazardı şimdi sadece Twitter’da yazıyor) kutluyorum ama yinede bu ciddi öngörüyü nakte dönüştüremeyen kendimi kınıyorum :)
Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafikler.html
http://teknikanaliz.site/veriler.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
Ellerinize sağlık Sn. T/A, teşekkürler.
Sağolun, eksik olmayın...
Bugün verileri otomatik yükledim. Yani tek tek tüm işlemleri yapacağıma bir script yazdım ve sırasıyla o gerçekleştirdi. Grafikler hariç tabii ki. Graik işi biraz karışık. O esnada bir hata farkettim ve şu anda onu çözmeye çalışıyorum...
Bu nedenle eğer bir hata görecek olursanız lütfen bildirin...
Ellerinize kollarınıza emeklerinize sağlık hocam.
Bir süredir kişisel işlerim nedeniyle giremiyordum siteye.
Site adeta yeniden doğmuş. Teşekkürler...Sağolun...
Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı akşamlar...
Sayın forum sakinleri
sistem "AL" dedi. aldık
sistem "TUT" dedi. tuttuk
sistem "SAT" dedi satmadık. Hisseye aşık olmayacaksın,. Ne diyorsa uyacaksın. Yoksa benim gibi forumda ah vah edersin : ).
Her şeyi becerdim. Şu tepeden satmayı becerebilsem...
öğrenicem.
Yenicem seni BİST.. duyuyor musun yenicem seni
lutfu001 kulakların çınlasın
Sevgiler saygılar üstad, iyi geceler :wave:
İyi geceler...
Burada yanlız şu ayrıntıyı gözden kaçırmamak lâzım...
Sistem'in 2 çeşit uygulaması var:
1- Ya destek ve dirençleri seans içerisinde dikkate alrak 1-2 kademe aşağı/yukarısında işlem yapıp geri dönüşlerde de anında tersini yapabilmek..
2- Seans sonunda kapanış değerine bakarak ertesi gün bu değerin ve en düşüğünün daha altına sarkmasına ve en önemlisi de kapanışın da bu seviyenin altında olup olmayacağına bakarak hareekt etmek..
Bunları hep söylüyorum ama unutuluyor. O nedenle bu tip bilgileri "Veriler" sayfasında Sistemin altına eklemeyi düşünüyorum. Defalarca okunması ve uygulanması lâzım...
Örnek verecek olursak: MRDIN...
Kapanış: 4.26
Düşük : 4.26
Destek : 4.27
Şimdi normalde Trade eden birisinin yapması gereken:
- Eğer bugün desteği kırdığında 2 kademe altına satış yapabiliyorsa yapmalıydı. Fakat kapanış desteğin 1 kademe altında olduğu için buna fırsat vermediği için bu strateji uygulanadı..
- Yarın eğer bugünkü kapanış olan 4.26 'nın altında seyrederse senetler elden çıkarılmalıdır. Bu onaylı bir SAT işlemi anlamı taşır!!!
- Yok eğer sürekli 4.26 üzerinde seyrederse hâlâ TUT konumumuzu devam ettiriyoruz...
- Tâ ki ilerleyen günlerde 4.26 seviyesinin altına düşene ve altında kapatana kadar... Altında kapatması şlart değil ama ara açılmaya başlarsa hemen satış gerekir...
Bunlar Sistem 'in gizemleridir ve yer yer açıklıyorum. Burayı takip etmeyenler bu bilgileri bilemiyor. Sadece grafiklere bakıp geçiyor. Fakat bundan böyle bu bilgiyi siteye eklemem lâzım. Çünkü soran çok oluyor ve her defasında yazmak da benim için zor oluyor...
http://farm5.staticflickr.com/4762/3...c283ea70_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4754/2...89723ff2_b.jpg
Sistem gerçekten çok tutarlı bunu açık yüreklilikle söylüyorum, ama işte işin aması şu, olmayacak bir hissede olmayacak bir miktarla bulunuyorum o yüzden sisteme uymakta tereddüt ediyorum, gerçi şimdiye kadar sistemin verdiği sinyaller bu hisse içinde çok güzel çalıştı aklımdaki tek soru şu bu kağıdı trade etmeme izin verirler mi.?
İşte bu sorunun cevabını kendime veremiyorum, malum başıma gelen bazı şeyleri paylaşmıştım en son aracı kurumu ikaz ettim şimdilik rahatım, birde göz göre göre yaptıkları işlemleri görünce elim varmıyor şimdilik bakalım sonumuz nasıl olacak hep birlikte göreceğiz :))
Eldeki mal hissenin kapasitesinin üstünde ise sıkıntılı oluyor. Tıpkı benim şu anda bulunduğum durum gibi. Ben bir farkla Temettü için aldım...
Satınca tekrar alamama korkusu bizlerin korkulu rüyası. İşte Sistem 'in asıl amacı da bu korkuyu yenmek. Elbette lot miktarı sınırlar dahilinde ise...
Sistemin yapamadığı şey şu :
insan psikolojisini bilmiyor.
Ruhsuz bir tavırla alıp, ruhsuz bir edayla vedalaşmak.
Bunu yapmak lazım.
https://i.hizliresim.com/y0AyRj.jpg
Birde adam kağıdı basmaya başlayınca resmen tahtanın altını boşaltıyor birde ben çıkmaya kalksam tabandan kazımak zorunda kalırlar :)
Kolay gelsin üstad emeğine sağlık iyi akşamlar.
31-12-2017 tarihinde bir öngörüde bulunmuştum işte ilk sinyali verdi. Gerçi trend hala yukarı pozisyonda, bu sefer bizim pala testereye başladı kıyma edecek. Gene hisse bazında doğrmaya devam edecek. Nakit akışı ile ilgili sorun yoksa genede dikkali davranmak,dik durmak gerekecek. sisteme harfiyen uymak kaydıyla.
yenicem seni BİST :)
Duygusuz ve akıllı olmak lazım, daha önce saydığım gibi Sn. T/A, Sn. Don Kişot ve Sn. CasAUbon her seferinde tutarlı yorumlarla 2017 nin başından beri başarılı öngörülerde bulundular, bunları hep gördüm ama hiç faydalanamadım, hisse trendlerinden ziyade şu ana trendlere bile uygun hareket etsek iyi kazanmıştık ama olmadı yada yapmadık söz dinlemedik diyelim...
Eline emeğine sağlık sn T/A.
Neyse hadi dağılalım, yoksa bilge şimdi gelir, sıraya çeker bizi.Zaten bugün 2 yazı hakkını da kullanmadı. Cümleten hayırlı geceler
Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafikler.html
http://teknikanaliz.site/veriler.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
Emekleriniz için teşekkürler..