http://www.dunyainsaat.com.tr/haber/...m-ediyor/24258
Printable View
Dikkat et sermayeyi kediye yüklemede...Bitcoin bugün değdiği nokta çok tehlikeli bir yer altı uçurum.10345.10 binlerde dip yaptı yaptı.
Kim ne derse desin viopta bitcoinde kumardır.Yalnız Vİop ta spotta mesela 5-10 trilyonluk bir portföy taşıyorsan herhangi bir durumda hemen satamayacağın için bunu viopta hedge ediyorsan bir tek bu durumu kurtarır.Zaten ortaya çıkma sebebi de budur.
Kedi ciğer durumu bile burada hikaye kaldı.
İ.T efsanesin valla.......... bu kadar yatay kalarak morfin verilmişmakak maymunu gibi kağıdı uyutma halleri ama an itibarıyle fiyatı ay basına göre % 9.52 artıda........... çıkıyorsun ama çıktığını bile hissettirmiyorsun muazzam bir teknik calısması (tabi tahta yapan için)
kurbağa bile senden hızlıdır ..?
patronu oldugun cemts 2 tl den 5.75 geldi
sen patron oldugun için 7.12 den 4.90 geldin şimdi 5.70 de oynaşıyorsun tüküreyim senin gibi hisseye..:byr:
haftalık hisse yarışmasından bile çekildim bucım yüzünden..:vk:
Tahta her zaman ki gibi..ağırdan ağırdan...
Sıkıntı yok...
Tevekkül bizden..
Bereket allah tan..
dondu mubarek tam kış uykusu
El attıkları her yerde sürekli karşılıklı işlemler ile yapay piyasa yaratıyorlar.Bu bir suçtur.
Yükseltirken bile terse kürek çekmek adamların genlerine işlemiş artık.
ne rezil durum... çemtaş geldi geçti...
Arkadaşlar ben KLMSN dan geldim. Sabrın ne olduğunu oradan çok iyi bilirim. Rahat olun bence. Ben 6 ay sabrettim ve kazandım. Bu adamların işi bu. Bezdirmek ve kaçırmak. Kimse kimseye kolay kolay para vermez...
G8341 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekniği güzel bir kağıt. Bunlar hantaldır ama güzeldir. Hele şu kanal İstanbul hayata geçsin. O zaman bakın bu kağıda. Yatırım tavsiyesi değildir...
G8341 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünyadaki bütün kanalların bütün çimento tedarikcisi BUCIM olsa İ.T başında oldugu sürece alçak sürünmeye devam eder ne zamanki bu karseriliden kurtulursa hissede rahat eder onun için bu şirketin bu büyük ortaktan kurtulması lazım bunun içinde satış olması yoksa bu kan emici ky burada daha çok süründürecek ..:yes:
Hiçbir şey yapamasalar tahtaya satıcı gelince o malı alıp ; sonra o malı tahta boşalınca aşağıya doğru kendilerine veriyorlar.
Tahtada müthiş bir alıcı baskısı var an itibarıyla
ALICI TABANA KADAR TOTALDE 30820.................... SATICI TAVANA KADAR 28000 İŞLEM 0 :))))))
özelden yazacağım buradakileri etkilemek istemem. ama sonuçta bir trend var ve şuanda aşağı gidiyor. yataya geçinceye kadar da bucim de pek bir hareket beklemiyorum. bir gün erken sattım sadece, 4-5 kademe daha üstten de gidebilirdi bir gün daha bekleyemedik ama her zaman için en üstü ve en dibi tutturamayız..
Trend aşağıya dönünce sadece aşağı yönde oynayacaksın, trend yukarıya dönse dahi öncelikle aşağı yönde oynamayı düşüneceksin, çünkü trendin döndüğüne hemen inanmak zorunda değilsin.
Trend dönüyor gibi görünebilir, fakat yatayda kalabilir, ya da dönüş geçici bir reaksiyon olabilir ve tekrar aşağıya yönelebilir.
evet uzun vadeli yatırımcı elinde çok lot varsa tahta sığ olduğundan çeviremez. ama küçük yatırımcı da trendlere göre hareket edip hiç olmazsa azar azar maliyetini düşürür. büyük yatırımcı zaten her tahta da at koşturduğu için burdan kazanmasa da olur..
bitcoin ve viop geçici bizim için zaten aldık verdik aldık verdik.
daşşanı yidiim nedisen sen???
bak trend aşağı dönmüş, küçük yatırımcı satacak alacak satacak alacak ki maliyeti düşürsün diyoruz. esas sen ne diyorsun??
Trend aşağıya dönünce sadece aşağı yönde oynayacaksın, trend yukarıya dönse dahi öncelikle aşağı yönde oynamayı düşüneceksin, çünkü trendin döndüğüne hemen inanmak zorunda değilsin.
Trend dönüyor gibi görünebilir, fakat yatayda kalabilir, ya da dönüş geçici bir reaksiyon olabilir ve tekrar aşağıya yönelebilir.
alıntı
büyük ortak nasıl hala topluyorsun degilmi..nasıl yukarı izin vermedigin gibi istedigin yerden,de alabilirsin : nasılsa endeks mindeks hikaye veya masal bucım için..tez zamanda kurtuluruz şu: İ.T ,den..:bravo:
Oğlumuz cemtas karını yıllık % 217 cik artırmış bakalım bizi bu haber açılışta 5.51 yapacakmı?
cemts 90 milyon kar açıklamış burdan 51 milyon geliyor bucım,e alooooo İ.T hala banamısın demiyor..:whistling:
Sacmalıklar kağıdı BUCİM iştiraklerden temettü alır tık yok, değerlemesi artar tık yok, limanın hakim hissedarı olur tık yok, diğer cimentolar arada bir oynar bunda tık yok, kanal İstanbul proje açıklanır tık yok, kıs ılıman geçer işlerinde buyuk ihtimalle artış olur bunda tık yok. yoksa bizim İ.T bizi tık lamıyormu?
patron çıldırmış acelem yok der:)
ING: Avrupa'da kömür fiyatları ikinci çeyrekte % 17 düşebilir07/02/2018 17:01:41
ING Research, ortalama Avrupa gösterge API2 kömür fiyatlarının yılın ikinci yarısında, piyasa kaynaklı yumuşama ve bölgesel zayıf talep nedeniyle Ocak-Mart dönemine göre % 17 civarında düşebileceğini belirtti.
Banka, ilk çeyrekte 90 dolar/ton olan ortalama kömür fiyatı tahmininin, ikinci çeyrekte 75 dolar/ton ve üçüncü çeyrekte 65 dolar/ton olmasını bekliyor.
https://invst.ly/6ksac
https://invst.ly/6ks6q
90 dak yatırım yapmıyoruz ben büyük resime bakarım ..:yes:
Sonucu görmek mümkün olurmu çimentolar 6. Ayın sonunda güldürürmü
Tahta nadasa geçti bekle gör..[emoji4]
eskiden bir söz vardı: adilik diz boyu diye bununki gırtlagını geçmiş inşalla bu tahtanın sahibide gırtlagına kadar geldigine göre bogulması dilegiyle..insanoglu bir kaşık suda boguldugu misali..
adamda ne yapsın arkadaş tahtayı öyle bir sömurdüki satış bile yazan yok tavana kadar 26 bin lot var ne yani şimdi tavana cizse ne olacak adamlar satmamacasına mal alıyorlar ama onuda öyle bir beleş fiyata istiyorki...............
ortak birkaç defa deneme yaptım fakat İ.T hemen müdahale edip engel oluyor..yani hissenin yükselmesinden ziyade hisseyi herşekilde toplamayı düşünüyor..herhalde %80 sahip olduktan sonra işin içine ceo nadda girecek yoksa bu adamı niye getirdi bu adamın her görev yaptıgı yer veya çimento satıldı ..?
Ciddi bir dilekçe ile şikayet etmediğiniz hergün kaybınız.Ben bunu bilir bunu söylerim.Güzellikle yola geleceğini sanmak sayısal lotunun çıkmasını beklemek gibi birşey.Yanlış anlaşılmasın ben hep kazandım kazanıyorum burada.Ama portföyde oranı çerezi geçmez.Ana pozisyonum olsa benimde işim çok zor olurdu.Uzun vadeli yatırımcıların ivedilikle şikayet etmesi lazım.
Görünürde olan diğer ortaklardan da el altından hisseleri aldığı ile ilgili ciddi şüphelerim var.Ya bu ortakların hepsi mi akıl tutulması yaşıyor.Adam 3 kuruşa çökmeye kalkışıyor ellerindekilere gıkları çıkmıyor.Hep böyle durumlar kendisinin el attığı hisselerde oluyor.Bu kadarının artık raslantı olduğunu varsaymak polyannacılık olur.AGYO da da bulaşanların ruhunu aldı çekti aşağıya dökülsünler diye bekliyor.
Vedat Akgiray zamanı yapılan işlerin altına imza atanların harbiden yatacak yeri yok.Nedenini açıklayayım.
Şimdi AGYO halka açık olabilmesi için % 25lik kısmının başkasında olması lazım.Eğer bu açıklık % 10 u geçiyorsa ben bu işleri bilmiyorum diye bırakacağım.Biz bunu başka hissede şikayet ettik.SPk dan Cevap geldi ilk şirketin halka açıklığını dikkate alıyorlarmış.AGYO sonradan gyo oldu falan ya.Adam düpe düz AGYO da kendine özel mütehhatlik yapıyor farkı gyo olmasa % 25 vergi verecek ama şimdi vermiyor.Hayır bir de başka işlere imza atmasa ali cengiz peşinde olmasa önemli değilde.Dışarıdaki 3-5 lotu da sıkıp yağ çıkarmanın derdinde.