İlk durak neresi arkadaşlar ?
Printable View
İlk durak neresi arkadaşlar ?
091 maliyetle 8 yıldır tasıdıgım kanki oldugum kağıtla bugun itibari ile tavandan vedalastım...kalan arkadaslara iyi kazanclar dilerim
Elinde hisse vardır yoktur bilemem ama Zico'nun birkaç gündür yaptıkları bence basit şeyler değil. Paylaşımları, gün için görüntü açması falan gerçekten hakkın ödenemez, Allah razı olsun.
Ben yavaş yavaş gidiyor diye buradaydım. Birkaç günde işin rengi değişti. İnsan psikolojisi çok garip bu kağıt normal şartlarda bi' 6 ayda görebileceği yerleri ( tahmini söylüyorum, görmemesi de ihtimal dahilinde ) birkaç günde gösterdi. Bir yandan iyi bir ortaklıktan vazgeçmenin mutsuzluğu diğer yanda bu güne kadar edilmiş en büyük kâr.
Ben hisse al / sat işlerinden hiç anlamam, sadece yorumlara ve kağıdın geçmiş ve temel analizlerine bir miktar bakarak kendimce karar alıp uygularım. Ağustos'da düğünüm var ve mobilyayı icbct sayesinde aldım. :) Kalanlara bol kazançlar, inşallah saçınız kadar olur, cebinize girer.
Zico, tekrar teşekkürler.
Eyvallah birader
benim elimde sadece yavrular var
nereye gıder nereden döner makbuzlar hisseye dönüşünce ne olur
onu kestırmek güç
bnm aklım galip öztürkün icbct li yonetıcıleri ikidir ağırlamasına takıldı
arkasından bırseyler cıkacakmı hepberaber göreceğiz
çıkarsada umarım olumlu birseyler çıkar
Hem F/K hem PD/DD biraz balon gibi duruyor sektöre baktığımızda. hisseyi bilmiyorum sadece bu veriye dayanarak bu söylediğim.
kaynak : https://temelanaliz.net/symbol.html?symbol=ICBCT
Ek 4683
Denge fıyatı 4 ila 4,09 arasında değişiyor
an itibarı ile 4,09 satıcı 9,800 ad işlem 15,299 ad
Sağolasın galip ağa sayende yüzümüz güldü sen nerde biz orda 1 aydır matrıxte metro yatırımı takip ediyoruz kazanıyoruz hadi hayırlısı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi