Aynen %10+ yapti ilk seansta. Keyfini cikartalim. Bu hafta da Citibank 50bin lot kadar almisti son 2-3 gunde.
Printable View
Aynen %10+ yapti ilk seansta. Keyfini cikartalim. Bu hafta da Citibank 50bin lot kadar almisti son 2-3 gunde.
Asil soru %30buyuyen, AR-Ge tesvikleri ile kari artan, kasasinda 10milyon Tl’nin uzerinde dolar ve eurosu olan bir yazilim sirketini ortaklar kac paraya satmak istiyor.
Allah askina gidin isinize kardesim. Bu ne bugun koro halinde kac taneniz geldi bu hissede tek yazi yazmamis. Hepiniz de aglayip duruyorsunuz.
6.02 de aldim, 5.80 de aldim. Insider mi yapiyorum yani? Sirketin ortagiyiz biz, toplariz her yerden senelerdir. Satariz kari gorunce. Siz de aglarsiniz boyle borsayi ogrenmeden.
Aynen, ama sirket satisi icin danismanla anlasma imzaladiklarina gore ciddi bir satis sureci olacak gibi gorunuyor.
Logo da hisse satmayi acikladiginda sanirim fiyat 4TL civariydi ve Mediterra isimli girisim sermayesine hisse satisi 5.5TL'den gerceklesmisti. Simdi Logo 57 TL. Tabi Logo irili ufakli bir cok sirket satin (en buyuk rakibi Netsis dahil) alarak sektorde hizli buyudu, darisi Link'in basina.
Bu sene nisan ayinda da diger bir girisim sermayesi (Turkven), Mikro Yazilimda cogunluk hisse aldi. Turk yazilim sektorune bir ilgi var. Surec zaman alacaktir ama guzel bir fiyata satis gerceklesir diye dusunuyorum.
http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...ssesini-aliyor
Hakikaten ya pazartesi, salı, Çarşamba hep kendi kendime yazdım durdum. Hissede yanlızim diye düşündüm. Bugün ortalık senlik maşallah. Tartışma fayda vermez uzmeyin birbirinizi. İnşallah tavan olur hepimiz kazaniriz. En aceminiz benim belki de lakin 10 günde anaparamı ikiye katladim bu hissede. Daha ne ister ki insan.
LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha olayı anlayamadılarki tavana kitlenmedi,normalde tavanı çizmesi gerekirdi.
Ben temkinli yaklasirim boyle hikayelere. Cogunlugu mali yikmak icin kullanilmistir bu borsada patron sirketleri tarafindan. Biraz daha ciddi birseyler olsun konusalim. Simdiki ne tarafa cekersen oraya gidecek sekilde bir haber.
Umarim ciddidir de daha guzel fiyatlari konusup goruruz.