Son 6 ay baskılayıp fiyatı kasıtlı olarak düşük tutarsa ve ondan sonra başvurursa
Felaket tellalı olmak istemem ama
Yatırımcıyı koruyacak birşey yoktur eminim bunun için
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Son 6 ay baskılayıp fiyatı kasıtlı olarak düşük tutarsa ve ondan sonra başvurursa
Felaket tellalı olmak istemem ama
Yatırımcıyı koruyacak birşey yoktur eminim bunun için
%5 in altında olması korkutuyor beni zaten
Deceunik kendisi baskılayabilir böylece çağrı yada ayrılma hakkı fiyatını daha düşük yapıp cebinden daha az para çıkar
Birleşme onayladı. Benim anladığım her pimas hissemize 0,4933 egeprofil alacağız. Bu doğru ise 9,92 * .4933= 4,89 ediyor. % 10 kadar pimas ucuz gibi görüyorum. Bu doğrumudur konuya hakim arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Saygılarımla
Şu anki duruma göre durum aynen dediğin gibi. Birleşmenin tamamlanması için yaklaşık 1,5 - 2 aylık bir süreç var. Süreç sonunda aradaki fark kapanacak (ya pimaş artacak ya da egpro düşecek) ve herbir pimaş için 0,4922 egpro alacağız..
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
0,4933
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar. Bugün PİMAŞ Yatırımcı İlişkilerinden yetkili ile görüştüm. Pimaş hissedarı olduğumu ve ayrılma hakkının kullanılacağı genel kurulun ne zaman yapılacağını sordum. Kesinlikle uzatmak istemiyoruz, 2017 senesi dolmadan mutlaka birleşme tamamlanacak dedi. Bilginiz olsun.