bırak adam dertlenmiş saydırsın biraz,kağıt 153 den 65 e inerken stres olmayan k.y propolis in yazdigiylami olacak stres olacak , anlamsız tipler gereksiz vs. demeniz cok yanlış kardeş
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bırak adam dertlenmiş saydırsın biraz,kağıt 153 den 65 e inerken stres olmayan k.y propolis in yazdigiylami olacak stres olacak , anlamsız tipler gereksiz vs. demeniz cok yanlış kardeş
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen felaket tellalığına gerek yok. Piyasa genel durumuna nazaran bu seviyeler şimdilik kötü sayılmaz. Senetler ortalama 25% değer kaybetmiş durumda. Özellikle teknik olarak 0.65 seviyesinden dönmesi olumlu. Yatırımcıları önümüzde nasıl bir süreç bekliyor onları yazıp çizmek gerek. Sonuçta bir tahta yapıcı var her şeyin kontrolü altında devam ettiğini düşünüyorum. Geçenlerde olumsuz senaryom 0.66 dan tepki gelmesi ile kısmen olumluya dönmüş sayılır. atayburak a da bence karışmayın isabetli tahminleri oluyor zaman zaman. Ha kötülemesine gerek yok belki ama söylediklerinin altını doldurursa istifade ederiz bizde.
Sahiplerinin ne olduğunu biliyor ama kaç senedirde bu kağıtta, sizce de salakça bi durum değil mi.
Neyse olumsuzluk pompalanıyorsa bugün bu hisse gider.
zaten 9 - 4 - 5 şeklinde alımlarda umut verici :)
9 - 5 - 4 şeklinde aldılar mı çıkıyor,
14 - 4 şeklinde aldılar mı düşüyor.
Bakalım bugünde tutacak mı :kahkah:
YTD.
Ne demek istediğimi anlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Amacım kimseyi kırmak değil ama bu kağıtta yapılan şöyle yükselecek böyle uçacak yorumları hem yorumu yapanlara hem de okuyanlara zarar veriyor, insanlar gereksiz beklentiye girip burada zarar ediyor. Ben uzun süredir kağıttayım ama alım satım yaptığım için iyi bir kar ettim daha önce tektu portföyümü paylaşmıştım. Artık kağıdın hareketlerini tahmin edebildiğim halde yine de forumda kimseye tavsiye verecek kadar cesur değilim. Çünkü insanlar çok zor kazandıkları paraları, çoluk çocuğunun rızkını tektu da hemen kaybedebiliyorlar. Yine de siz bilirsiniz ama bence anlamsız spekülatif yorumlardan kaçınmak gerekir.
Forumda hafta sonu öyle bir hava yaratıldı ki sanki pazartesi açılışta tavan çekecek ve böyle devam edecek gibi. Ama gördük ki öyle olması gerekse bile öyle olmayabiliyor.
Senelerdir borsadayım sadece 2 kağıt takip ettim biri bossa diğeri tektu. Bossa da 1.82 den aldığım kağıtları 6_8 tl arasında sattığımı bossa forum yazılarından görebilirsiniz. Bir kağıdı uzun süre takip edince ne yapacağını tahmin edebiliyorsunuz. Ama yine de sadece tahmin olacağının garantisi yok. Ama bu tektu nun sahipleri son derecede kötü niyetli zamanında yükselen kendi kağıdını düşürmek için satış yapan ve bunu söylemekten çekinmeyen tipler.